خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


8. سیر تا پیاز سایت داری. الکسا! الکسا! و بازهم الکسا!!!

8. سیر تا پیاز سایت داری. الکسا! الکسا! و بازهم الکسا!!!
نویسنده : امیر انصاری
در ادامه موضوع مربوط به سنجش میزان پیشرفت وبسایت، اینبار به یکی از مهمترین و تاثیر گذارترین سایتها که تقریبا همه سایت دارها به خوبی آن را می شناسند می پردازیم. الکسا!

سیستم یکپارچۀ سازمانی راهکار



اول بیایید ببینیم الکسا چیست و چرا نقش مهمی برای سایت دارها دارد. قبل از آن می خواهم کلمه سایت دارها را با کلمه وبمستر جایگزین کنم. بعد از این به سایت دار می گوییم وبمستر. این اصطلاح رایجش است. پس اگر جایی شنیدید که می گویند وبمستر بدانید که منظور همان سایت دار است. به قول معروف اسم اجنبی اش این است.

الکسا چیست؟


الکسا یک وب سایت است که متعلق به مجموعه شرکتهای آمازون می باشد. اسم آمازون را تا حالا حتما شنیده اید. آمازون بزرگترین فروشگاه اینترنتی دنیا را دارد و علاوه بر آن در هزاران کسب و کار ریز و درشت دیگر هم سرمایه گذاری کرده است.

در عرصه اینترنت از نظر میزان بازدید وبسایتها را رتبه بندی می کنند. مراجع مختلفی این رتبه بندی را انجام میدهند اما سایت الکسا معتبرترین و شناخته شده ترین در این زمینه است.

در واقع به عنوان یک متر و استاندارد در بین تمامی وبمسترها پذیرفته شده است. این سایت اطلاعات تمامی وبسایتهای موجود در جهان را با مکانیزم ها و ابزارهای مختلفی می سنجد. و بعد آنها را رتبه بندی می کند. هر سایت در جهان یک رتبه دارد و همینطور در کشورهای مختلف هم می تواند دارای رتبه جداگانه باشد.

در واقع الکسا یک رتبه بندی جهانی دارد که آمار 100 سایت برتر را از نظر میزان بازدید همیشه و بصورت روزانه ارائه می دهد. همینطور در هر کشوری یک رتبه بندی جداگانه نیز دارد که آمار 100 سایت برتر آن کشور را نیز به همین شکل منتشر می کند.

برای مشاهده رتبه وبسایت خودتان در سایت الکسا به شکل زیر عمل کنید :

  1. اول وارد سایت الکسا به آدرس alexa.com/siteinfo شوید.
  2. یک کادر بزرگی بالای صفحه نشون داده میشه. آدرس سایتتون رو اونجا تایپ کنید. مثل تصویر زیر :

    8. سیر تا پیاز سایت داری. الکسا! الکسا! و بازهم الکسا!!! . آموزشگاه رایگان خوش آموز

  3. بعد دکمه Find رو بزنید تا نتایج نشون داده بشه. به عنوان مثال لینک زیر نتیجه رتبه سایت خوش آموز در الکسا می باشد.
    alexa.com/siteinfo/khoshamoz.ir

سایتهای برتر دنیا از نظر میزان بازدید کدامند؟


اول همینجا میخوام یک اصطلاح دیگه رو هم براتون جا بندازم. بعد از این به جای واژه بازدید از واژه ترافیک استفاده کنید. وبمسترها این مدلی مطرحش می کنند. یعنی اگر جایی شنیدید ترافیک سایت، منظور همون بازدید سایته. این اصطلاحات رو از این بابت میگم که زبان مشترک وبمسترهاست و برای برقراری ارتباط با اونها و درک صحبتهاشون لازمتون میشه. خوب با این حساب جمله تیتر رو اصلاح می کنم.

سایتهای برتر دنیا از نظر میزان ترافیک کدامند؟

روی این لینک کلیک کنید تا خودتون ببینید : alexa.com/topsites
تصویر ده سایت برتر رو براتون قرار دادم . اگر لینک بالا رو ببینید ممکنه نتایجی متفاوت با تصویری که من گذاشتم ببینید و دلیل اونهم اینه که این رتبه ها ممکنه هر روز تغییر کنه.

8. سیر تا پیاز سایت داری. الکسا! الکسا! و بازهم الکسا!!! . آموزشگاه رایگان خوش آموز

سایتهای برتر ایران از نظر میزان بازدید کدامند؟


روی این لینک کلیک کنید تا خودتون ببینید : alexa.com/topsites/countries/IR
تصویر ده سایت برتر ایران رو براتون قرار دادم . باز تاکید می کنم اگر لینک بالا رو ببینید ممکنه نتایجی متفاوت با تصویری که من گذاشتم ببینید و دلیل اونهم اینه که این رتبه ها ممکنه هر روز تغییر کنه.

8. سیر تا پیاز سایت داری. الکسا! الکسا! و بازهم الکسا!!! . آموزشگاه رایگان خوش آموز

چرا رتبه الکسا بین وبمسترها اینقدر مهمه؟


اساسا رتبه الکسا چون مهمترین پارامتر میزان سنجش بازدید وبسایتها است، در درآمد زایی آنها مخصوصا از بابت جذب تبلیغات بسیار موثر است. بعنوان مثال 100 سایت برتر ایران هر کدام درآمدهای میلیونی خیلی بالایی از بابت اینکه رتبه برتری در الکسا دارند کسب می کنند. پس رتبه الکسا برابر است با پول و از آنجا که پول برای افراد خیلی مهم است، در نتیجه رتبه الکسا هم برای وبمسترها خیلی مهم می شود.

در آموزش بعدی به یکی دیگر از ابزارهای مهم وبمسترها برای مدیریت سایت می پردازم و آن ابزار وبمستر تولز گوگل می باشد. در ادامه این داستان همراه ما باشید ...


آموزش قبلی : 7. سیر تا پیاز سایت داری. سنجش میزان پیشرفت وبسایتم

آموزش بعدی : 9. سیر تا پیاز سایت داری. ابزار وبمستر تولز گوگل و کاربرد آن

نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.