خوش آموز اولین و تنها سایت آموزشی %100 رایگان ایران با 3753 آموزش متنی، تصویری و ویدئویی

حذف دکمه Shutdown، Restart، hibernate در ویندوز

حذف دکمه Shutdown، Restart، hibernate در ویندوز

کد مطلب : 1634 PDF

اگر تصمیم دارید کامپیوترتان را از Shutdown شدن، Restart شدن، Hibernate شدن ناگهانی مصون نگاه دارید، به نظر ایده خوبی است که آیکون های این مواردی را که نام بردیم را از منوی استارت ویندوز حذف کنید تا خود شما و افراد دیگری که به اشتراک از سیستم استفاده می کنند نتوانند سیستم را خاموش کنند.
برای این منظور باید به Registry ویندوزتان وارد شوید.

براي وارد شدن به رجيستري ويندوز مي توانيد به لينک زير وارد شويد:
وارد شدن به رجيستري ويندوز
پس از وارد شدن به رجیستری مسیر زیر را در آن دنبال کنید:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer

مانند تصویر زیر در یک فضای خالی در Explorer کلیک راست کرده و از New گزینه 32-bit DWORD value را انتخاب کنید.

حذف دکمه Shutdown، Restart، hibernate در ویندوز . آموزشگاه رایگان خوش آموز

سپس نام این DWORD را NoClose تنظیم کنید.

حذف دکمه Shutdown، Restart، hibernate در ویندوز . آموزشگاه رایگان خوش آموز

سپس با دابل کلیک به پنجره تنظیمات آن وارد شوید و Value data را که بصورت پیشفرض عدد 0 است، به عدد 1 تغییر دهید.

حذف دکمه Shutdown، Restart، hibernate در ویندوز . آموزشگاه رایگان خوش آموز

سپس پنجره را OK کنید. اکنون فقط یکبار از سیستم sign out و مجددا Sign in کنید.

حذف دکمه Shutdown، Restart، hibernate در ویندوز . آموزشگاه رایگان خوش آموز

پس لاگین به ویندوز خواهید دید که فقط گزینه Sign out است که فعال است و سایر آیتم ها محو شده اند. شما می دانید که برای خاموش کردن سیستم از کلیدهای Alt + F4 هم می توان استفاده کرد که پنجره Shutdown ظاهر می شود و می توانید یکی از گزینه های موجود را انتخاب کنید. با اینکار حتی آن پنجره هم ظاهر نخواهد شد و پیغام شکل زیر را دریافت خواهید کرد:

حذف دکمه Shutdown، Restart، hibernate در ویندوز . آموزشگاه رایگان خوش آموز

This operation has been cancelled due to restriction in effect on this computer. please contact your system administrator

برای برگرداندن وضعیت به حالت قبل کافیست که به همین محل در رجیستری وارد شده و Noclose را حذف کنید.
درآخر هم اینکه من اینکار را در ویندوز 10 انجام داده ام ولی در نسخ قبلی ویندوز هم شما می توانید همین کار را انجام دهید و در ضمن این مورد فقط برای همین User جاری که با آن به سیستم لاگین کرده اید اعمال خواهد شد.

براي مشاهده سرفصل هاي آموزشي Windows Registry، لطفا اينجا کليک کنيد.

دیدگاه ها(0)

دیدگاه خود را ثبت کنید: