خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


تخلیه الکترواستاتیک(الکتریسیته ساکن) یا ESD

تخلیه الکترواستاتیک(الکتریسیته ساکن) یا ESD
ESD مخفف عبارت ElectroStatic Discharge می باشد که به معنی تخلیه انرژی الکتریسیته ساکن می باشد. ESD یکی از معدود مواردی است که می تواند کامپیوتر یا قطعه و یا قطعاتی از کامپیوترتان را خراب کرده و از بین ببرد. مثال آن را میت وان به کشیدن پاها روی فرش و لمس یک چیز فلزی و شوک حاصله از آن، ESD می تواند هنگام کار در روی کامپیوتر رخ دهد و به اجزای آسیب برساند. ESD در سیستم های الکترونیکی می تواند بدون اینکه کاربر کوچکترین چیزی احساس کند، رخ دهد. مثلا وقتی درب کیس را باز کرده اید و می خواهید کارت جدیدی را به سیستم اضافه کنید.

نرم افزار سامانه مودیان راهکار
بهترین روش جلوگیری از ESD این است که از یک بند مچ بند ESD استفاده کنید اما خب همه کاربران که به چنین چیزی دسترسی ندارند و ما در ادامه گام هایی را برای تخلیه انرژی ساکن عنوان خواهیم کرد.



تخلیه الکترواستاتیک(الکتریسیته ساکن) یا ESD . آموزشگاه رایگان خوش آموز

نکته: اگر مدام و همیشه با کیس و مادربرد و کلا اجزای داخل کیس سر و کار دارید، برای جلوگیری از خسارت به خودتان اکیا توضیه می شود که از دستبند مخصوص ESD استفاده کنید.

Zero potential : قبل از تماس با قطعات داخل کیس اطمینان حاصل کنید که دستتان با یک سطح فلزی که هیچ رنگی رویآن ندارد تماس گرفته باشد تا انرژی تخلیه شود و همچنین سیستم را هم روی سطح فلزی قرار دهید تا انرژی ساکن قطعات هم تخلیه شود.
Standing: هنگام کار با کامپیوتر ایستاده باشید. اگر جایی نشسته باشید ممکن است electrostatic یا الکتریسیته ساکن بیشتری تولید شود.
Cords : همه کابل های متصل به سیستم را جدا کنید. به عنوان مثال سیم برق، مانیتور و کابلهای USB
Clothes : لباس هایی که برای ذخیره انرژی ساکن مناسب هستند در تن نداشته باشید. مثل ژاکتهای پشمی
Accessories: ترجیحا برای کاهش خطر اشیاء آویزان در بدن مثل جواهر آلات را درآورید.

ممکن است پس از اضافه کردن قطعه جدید سیتم شما بوت نشود، در این شرایط ابتدا آن قطعه را از سیستم جدا کنید و سپس مورد را دوباره بررسی کنید.
حتما اطمینان حاصل کنید که قطعات به درستی سر جای خودشان قرار گرفته باشند.
قطعات را چک کنید درست در جای خودشان قرار گرفته باشند اینطور نباشد که فقط قسمتی از قطعه در جای خود باشد و بخشی دیگر به خوبی جا نرفته باشد.
عمدتا در این شرایط یا قطعه جدید ناسازگاری دارد یا در زمان جا زدن قطعه به مادربرد یا قطعات دیگر صدمه رسید، یا قطعه جدید مشکل دارد و یا قطعه به خوبی روی مادربرد سیستم سوار نشده است.

نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز