خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


رفع ارور بلواسکرین PNP_DETECTED_FATAL_ERROR 0x000000CA

رفع ارور بلواسکرین PNP_DETECTED_FATAL_ERROR 0x000000CA
ارور بلواسکرین PNP_DETECTED_FATAL_ERROR معمولا زمانی رخ می دهد که شما سخت افزارهایی از نوع Plug and Play را به سیستم متصل می کنید. دستگاه های Plug and Play منظور دستگاه هایی است که به محض متصل کردن آنها به سیستم می توانید با آنها کار کنید و شما نیازی به نصب درایور ندارید چون ویندوز اتوماتیک آنها را شناسایی می کند. این ارور وقتی که درایور این دستگاه شناسایی نشود یا ناسازگار باشد یا درایور در ویندوز خراب باشد یا خراب شود، رخ می دهد.

نرم افزار سامانه مودیان راهکار

The PNP_DETECTED_FATAL_ERROR bug check has a value of 0x000000CA. This indicates that the Plug and Play Manager encountered a severe error, probably as a result of a problematic Plug and Play drive

برای رفع این ارور بلواسکرین لطفا روش های زیر را دنبال کنید. با انجام هر روش سیستم را ریستارت کرده و وضعیت ارور را بررسی کنید. در صورتی که ارور رفع شده بود نیازی نیست که مابقی روش ها را دنبال کنید. ضمنا اگر به ویندوز در حالت عادی دسترسی ندارید پس در حالت safe mode ویندوز را بوت کنید(فقط به یاد داشته باشید که با انجام هر روش باید وضعیت ارور را بررسی نمایید و برای بررسی کردن وضعیت ارور باید Safe mode را غیرفعال کنید که در همین لینک نحوه غیرفعال کردن Safe mode توضیح داده شده است. اگر ارور رفع نشده بود و دوباره نیاز بود که به ویندوز دسترسی داشته باشید، مجددا Safe mode را فعال کنید).


هر دستگاه خارجی یا هر دستگاهی که به محض متصل کردن به کامپیوتر با آن کار می کنید را از سیستم جدا کرده و سیستم را ریستارت و وضعیت ارور را بررسی کنید.

مهم است که بدانید اخیرا چه سخت افزارهای جدیدی روی سیستم نصب شده است. هر سخت افزار جانبی که به سیستم متصل کرده اید را از سیستم جدا کنید. این سخت افزارها شامل پرینتر، اسکنر، کیبورد و ماوس، فلش هارد اکسترنال و غیره.. می شود. حال سیستم را ریستارت کنید و وضعیت ارور را چک کنید. اگر ارور رفع شده بود، حتما مشکل از یکی از سخت افزارها است. برای اینکه مشخص شود کدام سخت افزار در این ارور نقش داشته، یک به یک دستگاه ها را به سیستم وصل کرده به طوری که با وصل کردن هر یک سخت افزار به سیستم، باید سیستم را ریستارت کرده و وضعیت ارور بلواسکرین را بررسی کنید تا مشخص شود که کدام سخت افزار در ارور نقش دارد.
پس از مشخص شدن سخت افزار ابتدا درایور مربوط بدان سخت افزار را از سیستم uninstall کرده و سپس سخت افزار را به سیستم وصل کنید. پس از آن درایور مربوط به سخت افزار را از سایت سازنده دانلود و نصب کنید(در ضمن گرد و غبار داخل کیس و از روی قطعات داخل را کاملا پاک کنید و هیچ گرد و خاکی روی فن CPU نباشد و سیستم مشکل گرمای بیش از حد را نداشته باشد. برای پاک کردن گرد و خاک ها از بلوور می توانید استفاده کنید).
حتی اگر به تازگی سخت افزار جدیدی را در داخل کیس اضافه کرده اید آن را جدا کرده و سیستم را روشن کرده و وضعیت ارور را بررسی کنید. مثلا رم یا کارت شبکه یا کارت صدا جدیدی را خریداری و روی مادربرد نصب کرده اید. آن را جدا کرده و وضعیت ارور را بررسی کنید. اگر ارور رفع نشده بود به لینک هم مراجعه کنید.




بر حسب مدل و برند مادربرد سیستم تان، باید به محیط بایوس وارد شده و BIOS Memory Options را غیرفعال کنید. با جستجو در اینترنت می توانید گزینه را در بایوس سیستم تان یافته و آن را Disable کنید.

همانطور که گفته شد ناسازگاری و خرابی، قدیمی بودن درایورها می تواند مسبب بسیاری از ارورهای بلواسکرین از جمله همین ارور شود. حتما اطمینان حاصل کنید که اولا درایورهای درست و متناسب با سخت افزار روی ویندوز نصب باشد و هم اینکه همه درایورها آپدیت باشند. مثلا اگر ویندوز شما آپدیت شده باشد شاید برخی درایورها دیگر با ویندوز سازگاری نداشته باشند و نیاز باشد که درایورهای جدیدتر و متناسب با ویندوز و سخت افزار را در سیستم نصب کنید. برای این منظور می توانید به وب سایت سازنده سخت افزارهای سیستمتان رفته و درایورهای مناسب، جدید و سازگار با سخت افزار و ویندوز را دانلود و در سیستم تان نصب کنید. روش دیگر این است که از هر طریقی که بدان اشراف دارید اقدام به آپدیت درایورها کنید. چنانچه با این روشها آشنایی ندارید می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.


اگر مشکل از هارد ديسک باشد، با استفاده از ابزار Check disk مي توانيد مشکلات آن را برطرف کنيد(البته اگر مشکل نرم افزاري باشد). Command Prompt را بصورت Run As Administrator اجرا کرده و دستور زير را در آن وارد و Enter کنيد:

chkdsk /f /r


رفع ارور بلواسکرين HAL_INITIALIZATION_FAILED . آموزشگاه رايگان خوش آموز

مطابق تصوير فوق پس از وارد کردن دستور، پيغام checked the next time the system restarts? (Y/N) Y نشان داده مي شود و CHKDSK از شما مي خواهد که scan را به ريستارت بعدي سيستم موکول کنيد که کليد y را تايپ و Enter نماييد.
با وارد کردن Y، وقتي سيستم را ريستارت کرديد، آنوقت Check Disk در سيستم شما انجام مي شود. اجراي Check disk فرآيند بسيار زمانبري خواهد بود و حتي در مواقعي شايد ساعتها انجام آن به طول بيانجامد.

براي اطلاعات بيشتر در خصوص Check disk مي توانيد به لينک هاي زير مراجعه کنيد:





اين روش را تنها در صورتي مي توانيد استفاده کنيد که از قبل Restore Point از ويندوز تهيه کرده باشيد و در سيستم تان Restore Point اي از قبل براي بازيابي وجود داشته باشد. اگر Restore Point اي از ويندوز که قبلا آنها را تهيه کرده ايد داريد، مي توانيد آن را بازيابي کنيد. اگر از نحوه بازيابي Restore Point آشنايي نداريد مي توانيد به لينک زير مراجعه کنيد. در لينک زير هم نحوه تهيه Restore Point و هم نحوه بازيابي آن مطرح شده است و شما فقط به قسمت بازيابي Restore Point نياز داريد.



فقط اگر Restore point را با موفقیت انجام دادید، حتما پس از بالا آمدن دسکتاپ اقدام به بروزرسانی درایورها در ویندوز کنید. برای اینکار می توانید از همان لینکهای بالا که برای بروزرسانی درایورها قرار داده شده، استفاده کنید.



نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.