خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


عدم وجود پورت های com در کنسول Device manager

عدم وجود پورت های com در کنسول Device manager
در کنسول Device Manager ویندوز، عمدتا لیست کاملی از دستگاه هایی که به سیستم متصل هستند را مشاهده خواهید کرد که در این بین دستگاه های Com را هم می توانید مشاهده کنید. اما پورت های COM ممکن است بعد از اینکه کاربران سیستم عامل خود خود را ارتقاء دهند ، از پنجره Device Manager ناپدید شوند. بدین ترتیب این سوال تداعی می شود که دستگاه های com کجا رفته است. بنابراین ، برخی از کاربران باید پورت های COM گم شده را بازیابی کنند تا بتوانند آنها را از طریق Device Manager پیکربندی کنند.

نرم افزار سامانه مودیان راهکار



1. Select the Show Hidden Devices Option

در گام نخست برای رفع مشکل این است که پس از وارد شدن به کنسول Device Manager ویندوز، به منوی view رفته و گزینه Show hidden devices را کلیک کنید.

عدم وجود پورت های com در کنسول Device manager . آموزشگاه رایگان خوش آموز

سپس وضعیت مشاهده پورت های com را بررسی کنید.

2. Add COM Ports

بسیاری از کاربران که مشکل مذکور را دارند، با انتخاب گزینه Add legacy hardware موفق به رفع مشکل شده اند. دوباره در کنسول Device manager به منوی Action رفته و Add legacy hardware را کلیک کنید.
بدین ترتیب ویزارد شکل زیر باز خواهد شد.

عدم وجود پورت های com در کنسول Device manager . آموزشگاه رایگان خوش آموز

فرم را Next کنید و در فرم مذکور گزینه Install the hardware that I manually select from a list را انتخاب کرده و Next کنید.

عدم وجود پورت های com در کنسول Device manager . آموزشگاه رایگان خوش آموز

از لیست موجود گزینه Ports (COM & LPT را انتخاب کرده و Next کنید.

عدم وجود پورت های com در کنسول Device manager . آموزشگاه رایگان خوش آموز

در فرم بعدی، از لیست manufacturer گزینه Standard port types را انتخاب و Next کنید.
در آخر هم فرم را Finish کرده و وضعیت را بررسی کنید.

3. Update Motherboard Drivers

یکی دیگر از کارهایی که کاربران برای رفع مشکل انجام داده اند بروزرسانی درایور مادربرد می باشد. شما می توایند به وب سایت سازده مادربرد مراجعه کرده و متناسب با مدل مادربرد و همچنین نسخه ويندوز اقدام به دانلود درایور مورد نظر کنید. سپس درایور جدید را نصب کنید.
برای بروزرسانی درایور مادربرد و کلا درایورهای موجود در سیستم تان می توانید از نرم افزارهای بروزرسانی درایور استفاده کنید که این برنامه پس از اجرا شدن در ویندوز، اقدام به اسکن سیستم می کنند و درایورهایی که نیاز به بروزرسانی داشته باشند را در لیستی به شما نشان می دهند و سپس شما می توانید از لیست، درایور مورد نظرتان را آپدیت کنید و یا با کلیک یک دکمه همه آنها را یکجا آپدیت کنید. طرز کار با این برنامه خیلی ساده است و اگر با این برنامه آشنایی ندارید از لینک های زیر می توانید کمک بگیرید:


نمایش دیدگاه ها (3 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز