خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


باز شدن خودکار تصاویر ایمیل ها برای برخی از ایمیل ها در اوت لوک

باز شدن خودکار تصاویر ایمیل ها برای برخی از ایمیل ها در اوت لوک
در پست قبلی در همین وب سایت در خصوص باز نشدن تصاویری در ایمیل ها در نرم افزار اوت لوک صحبت کردیم و با انجام تنظیم بسیار ساده ای در اوت لوک به راحتی باز شدن خودکار تصاویر در ایمیل های اوت لوک فراهم کردیم و با انجام این کار هر ایمیلی که در اوت لوک دریافت کنید که دارای تصویر باشد، بصورت خودکار عکس ها دانلود و نمایش داده می شوند و دیگر خبری از علامت ضربدر قرمز رنگ در کادر تصاویر نیست.

سیستم یکپارچۀ سازمانی راهکار




موضوع دیگری هم که در آن پست بدان اشاره شد این است که باز شدن خودکار تصاویر، باعث اشغال پهنای باند اینترنت و همچنین مصرف بیشتر ترافیک اینترنت خواهد شد. از این رو تصمیم داریم به شما دوستان عزیز نشان دهیم که چطور همین قابلیت را برای برخی از ایمیل ها فعال کنید. یعنی برای هر ایمیل که دارای تصویر است، تصاویر موجود در آن ایمیل بصورت خودکار فقط برای آن ایمیل هایی که ما از قبل مشخص کرده ایم باز شود و تصاویر موجود در سایر ایمیل ها باز نشود.
اگر به فرستنده ایمیل اعتماد دارید ، می توانید هنگام دریافت ایمیل از آنها ، به طور خودکار دانلود تمام تصاویر و محتوا را مجاز کنید. می توانید کل دامنه آنها (مثلا khoshamoz.ir)یا فقط آدرس ایمیل آنها(مثلا test@khoshamoz.ir) را مجاز کنید.
برای این منظور مانند تصویر زیر روی Header ایمیل کلیک راست کرده و گزینه Add Sender to Safe Senders List یا Add the Domain… را کلیک کنید.

باز شدن خودکار تصاویر ایمیل ها برای برخی از ایمیل ها در اوت لوک . آموزشگاه رایگان خوش آموز

با انتخاب گزینه اول، فقط این فرستنده ایمیل را Safe یا ایمن معرفی می کنید و فقط عکس های موجود در ایمیل هایی که از سوی این ایمیل دریافت شود، بصورت خودکار باز می شود و با انتخاب گزینه دوم، کلا این دامین را safe معرفی میکنید و هر ایمیلی که از سوی این دامین برای شما ارسال شود، ایمن تلقی می شود و همه تصاویر و محتوای موجود در این ایمیل ها بصورت خودکار دانلود و باز خواهد شد.
Outlook دارای ویژگی امنیتی است که از دانلود تصاویر و همچنین برخی عناصر HTML از ایمیلهای خارجی تا زمانی که اجازه آن را ندهید جلوگیری می کند. اگرچه این ویژگی در ظاهر آزار دهنده است اما در شرایطی هم می تواند بسیار خوب و موثر خود را نشان دهد.
تصور کنید که یک ایمیل از یک فرستنده ناشناخته دریافت می کنید ، و آن را باز می کنید. تصاویر موجود در ایمیل به طور خودکار از سرور فرستنده دانلود می شوند. اگر فرستنده نظارت بر سروری که سرور ایمیل شان است، داشته باشد ، می توانند با بررسی اینکه تصاویر را دانلود کرده اید یا خیر ، به راحتی متوجه شوند که شما آن ایمیل را باز کرده اید. بدین ترتیب بر آنها محرز خواهد شد که ایمیل شما معتبر خواهد بود و این یکی از هزاران تاکتیک هایی است که اسپمرها برای یافتن صحت آدرس ایمیل استفاده می کنند.
این ویژگی امنیتی مانع از سرقت هرزنامه ها برای آدرس های ایمیل می شود که عالی است ولی برای امضاهای ایمیل چندان جالب نیست زیرا تصاویر را به طور خودکار دانلود نمی کند.



نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز