خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


افزودن چک دریافتی

افزودن چک دریافتی
نویسنده : امیر انصاری
منظور از چک دریافتی، چکهایی است که شما از طرف حسابهایتان دریافت می کنید. در این آموزش به نحوه ثبت یک چک دریافتی جدید در نرم افزار حسابداری فروشگاهی راهکار می پردازیم. همچنین به تشریح فیلدهای اطلاعاتی موجود در فرم افزودن چک دریافتی خواهیم پرداخت.

سیستم یکپارچۀ سازمانی راهکار



نسخه رایگان نرم افزار حسابداری فروشگاهی راهکار را می توانید از لینک زیر و مستقیما از سایت تولید کننده آن دانلود نمایید.

دانلود نرم افزار حسابداری فروشگاهی رایگان راهکار

افزودن چک دریافتی


ابتدا در منوهای برنامه وارد مسیر "عملیات - چک و بانک - چکهای دریافتی وصول نشده" شوید.

افزودن چک دریافتی
فرم "چکهای دریافتی وصول نشده" نمایان می شود. بر روی دستور "افزودن" کلیک کنید.

افزودن چک دریافتی
فرم "افزودن چک دریافتی" ظاهر می شود.

افزودن چک دریافتی
مشخصات خواسته شده را تکمیل کنید و سپس بر روی دکمه "ثبت و خروج" کلیک کنید. در ادامه همین آموزش به تشریح فیلدهای اطلاعاتی موجود در فرم "افزودن چک دریافتی" پرداخته ایم.

افزودن چک دریافتی

پرداخت کننده


پرداخت کننده در واقع شخصی می باشد که شما چک را از او دریافت کرده اید. وقتی بر روی دکمه انتخاب پرداخت کننده [...] کلیک کنید لیستی از طرف حسابهای شما نمایش داده می شود که می توانید با جستجو نیز به شخص مورد نظر برسید. شخص مورد نظر را در لیست انتخاب کرده و بر روی دکمه "انتخاب" کلیک کنید، تا در فیلد "پرداخت کننده" در چک در حالت انتخاب قرار گیرد.

افزودن چک دریافتی

مشخصات حساب چک


در مورد چکهای دریافتی چهار مشخصه برای شناسایی آن شامل نام بانک و شعبه مربوطه، حساب جاری چک و شماره چک جزء فیلدهای اجباری می باشند. توصیه ما اینست که این اطلاعات را به صورت صحیح و کامل پر کنید تا در آینده در صورتی که بخواهید چک ها را ردیابی کنید بتوانید از روی این اطلاعات به سادگی با جستجو چک دریافتی مربوطه را بیابید.

افزودن چک دریافتی

پشت نمره چک


شما این امکان را دارید که چکهای دریافتی را خرج کنید، به این شکل که چکی را که از یک مشتری دریافت نموده اید به شخص دیگری واگذار کنید و در قبالش کالا یا خدماتی را دریافت نمایید. در این گونه مواقع معمولا یک عدد برای شناسایی چکها در پشت چک درج می شود که اصطلاحا به آن پشت نمره چک می گویند.

در نرم افزار فروشگاهی راهکار برای درج پشت نمره دو روش وجود دارد. روش اول اینست که شما عددی را به صورت دستی به عنوان پشت نمره درج کنید و روش دوم اینست که بر روی دستور "پیشنهاد پشت نمره چک توسط سیستم" کلیک کنید. در این وضعیت نرم افزار عددی را به عنوان پشت نمره پیشنهاد می دهد. مزیت روش دوم اینست که مطمئن می شوید اعداد پیشنهاد شده توسط سیستم تکراری نخواهند بود.

افزودن چک دریافتی
برای مشاهده فهرست کامل آموزشهای این دوره بر روی لینک زیر کلیک کنید :

دوره آموزش جامع نرم افزار حسابداری فروشگاهی راهکار

نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز