خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


تفاوت گروه های Administrators و Power Users و Backup Operators و Users

تفاوت گروه های Administrators و Power Users و Backup Operators و Users
با نصب سیستم عامل ویندوز روی کامپیوترتان، امکان تعریف کاربران در گروه های مختلفی دارید. این گروه ها می توانند گروه های Built-in درخود ویندوز باشد که دسترسی های آنها از قبل مشخص است و یا گروه ها را خود شما تعریف کنید و دسترسی ها را به گروه هایی که ایجاد کرده اید تخصیص دهید. در بین گروه های Built-in موجود در ویندوز می توانیم به Administrators، Power User، Backup Operator، Guests و Users اشاره کنیم. در این پست کوتاه قصد داریم به تفاوت های این گروه ها با یکدیگر بپردازیم.

نرم افزار سامانه مودیان راهکار



Administrators: اعضای گروه Administrators دسترسی کامل و بدون محدودیتی به سیستم دارند و می توانند کلیه کارهای مدیریتی در ویندوز را انجام دهند. اکانت Administrator خود ویندوز بصورت پیشفرض عضوض این گروه است. هر کاربری که عضو این گروه باشد(حتی گروه را هم می توانید عضو گروه دیگر کنید. پس گروه های دیگر هم می توانند عضو این گروه باشند) دسترسی هایی که این گروه دارد را خواهد داشت. حالا اگر سیستم خود را به دامین Join کنید گروه Domain Admins خود را به صورت خودکار عضو گروه Administrators این سیستم می کند تا دسترسی کاملی به این داشته باشد.

Power Users: اعضای گروه Power Users می توانند در این سیستم به صورت لوکال User تعریف کرده و آنها را modify کنند و منابع و resource های این سیستم را Share کنند. دسترسی این گروه از گروه Administrators کمتر است.
اگر کاربری عضو گروه Power users باشد، می تواند برنامه هایی را در سیستم نصب کند که تغییری در فایل های سیستمی ویندوز ایجاد نکند وهمچنین برنامه دارای سرویس نباشد.
آیتم های موجود در Control Panel مثل پرینتر، power options، تاریخ و ساعت و غیره را می توانید تغییر دهید.
حساب ها و گروه های کاربری لوکال ایجاد و مدیریت کنید.
Stop و Start کردن سرویس های ویندوز که بصورت پیشفرض start نشده اند.
کاربران گروه Power Users نمی توانند خود را عضو گروه Administrators کنند. ضمنا Power Users ها نمی توانند در پارتیشن هایی NTFS ای به داده های سایرین دسترسی داشته باشد مگر انکه دسترسی بدانها داده شده باشد.

Backup Operators: کاربرانی که عضو گروه Backup Operators هستند می توانند از ویندوز بک آپ تهیه کرده و بک آپ را Restore کنند.

Users: کاربرانی که عضو گروه Users هستند از ایجاد تغییرات تصادفی یا عمدی در کل سیستم معاف هستند و نمی توانند تغییری در سیستم ایجاد کنند. کاربرانی که عضو این گروه هستند فقط کارهای عادی مثل باز کردن برنامه های از پیش نصب شده و این قبیل کارها که توسط ادمین بدانها مجوز داده شده باشد. به جز آن امکان دسترسی به سیستم را نخواهند داشت. در طی مراحل ویندوز، شما باید یک کاربر به سیستم معرفی کنید که این کاربر بصورت پیشفرض عضو گروه administrators است و دسترسی در این سطح دارد و امکان انجام کارهای مدیریتی برای آن فراهم است. اما پس از آن اگر بخواهید کاربر یا کاربران دیگری در ویندوز تعریف کنید، بصورت پیشفرض عضو گروه Users می شوند و پس از ایجاد کاربر می توانید گروه آن را تغییر دهید.
وقتی یندوز را به دامین جوین کنید، گروه Domain Users بصورت خودکار عضو گروه Users موجود در این سیستم می کند و کاربرانی که عضو گروه Domain Users هستند، دسترسی هایی در سطح گروه Users که بالاتر توضیح داده شد را خواهد داشت.



نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز