خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


مزایای استفاده از Patch Panel در ساختار شبکه

مزایای استفاده از Patch Panel در ساختار شبکه
Patch Panel ها به بخش مهم و حیاتی از کابل کشی شبکه در سازمان ها و کسب و کارها تبدیل شده اند به همین دلیل در این مقاله از وب سایت خوش آموز برآن شدیم تا در مورد این ابزار مقاله ای پربار تدارک ببنیم و علت نیاز بدان و همچنین مزایای استفاده از آن را بررسی و در اختیار شما عزیزان قرار بدهیم.

نرم افزار سامانه مودیان راهکار



مزایای استفاده از Patch Panel در ساختار شبکه . آموزشگاه رایگان خوش آموز

همانطور که در شکل بالا مشاهده می کنید Patch Panel ها بصورت کلی در داخل Rack ها نصب شده و در قسمت بالا یا پایین سوئیچ های شبکه قرار می گیرند و عمدتا فضای 1U از Rack را اشغال می کنند. تمامی کابل های شبکه به داخل Rack مربوطه هدایت می شوند و در داخل Rack به پورت های Patch Panel متصل می شوند و خوده Patch Panel به پورت های سوئیچ متصل می شود.و این باعث می شود که اتصال پایدار و دائم به سوئیچ برقرار شود و هرگونه تغییری و کم و زیاد شدن در Patch Panel فقط رخ دهد و سوئیچ اصلا درگیر این تغییرات نباشد. اما این کار واقعا چه مزیتی دارد؟ چرا معرفی یک بخش جدید در داخل شبکه و مراکز داده بعضا ناخوشایند می آید؟ آیا نمی توان کابل های هدایت شده به داخل Rack را مستقیم به سوئیچ شبکه متصل کرد؟

جواب بله است ، البته که می توان کابل ها را مستقیم به سوئیچ متصل کرد کابل هایی که از سیستم ها و سایر ادوات شبکه به داخل Rack هدایت شده اند را می توانید مستقیما بدون دخالت Patch Panel به سوئیچ اتصال دهید اما لازم است بدانید که وجود Patch Panel به عنوان یک لایه میانی بین سوئیچ و کابل های شبکه به دلایل زیر توصیه به استفاده شده است:

کابل ها که در نهایت به Patch Panel وصل می شوند و از Patch Panel به سوئیچ متصل می شوند شما می توانید تمامی پورت های سوئیچ را به Patch Panel وصل کنید و هر زمان به پورت نیاز داشتید فقط کابل را به پورت خالی Patch Panel متصل کنید. برای این مورد در ادامه توضیحاتی ارائه خواهد شد.

در Patch Panel فضای کافی برای برچسب زدن وجود دارد این برچسب ها میتوانند مشخص کننده سیستمی که بدان پورت متصل است و شماره پورت سوئیچ باشند و از آن برای شناسایی راحت تر و ساده تر کابل ها استفاده کنید و هر تست و اضافه و کم وشدن و قطع و وصلی در Patch Panel فقط صورت بگیرد.

کابل هایی که مستقیم به سوئیچ متصل هستند ممکن است در دراز مدت با وزنی که به پورت های سوئیچ وارد کرده اند باعث خرابی آن شوند. اگر پورت Patch Panel دچار خرابی شود شما قادر هستید تا پورت مربوطه را تعویض کنید اما در سوئیچ ها چطور؟ در اینجا باید قید پورت خراب سوئیچ را بزنید. شاید به دلیل عدم وجود تنها یک پورت در سوئیچ ،شما مجبور به خرید یک سوئیچ جدید شوید.

پیشتر گفته شد که جابجایی و اضافه و کم شدن کابل ها در پورت های Patch Panel اتفاق می افتد اما این کار مزیتی دارد؟ جابجایی کابل در پورت های سوئیچ هم ممکن است به پورت ها آسیب وارد کند و موجب خرابی آن شود شما با استفاده از Patch Panel می توانید یک ارتباط ثابت و پایدار بین Patch Panel و سوئیچ برقرار کرده و سوئیچ ها را از این تیپ آسیب ها و خرابی ها مصون نگاه دارید.


نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز