خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


مزایا و معایب بلوتوث

مزایا و معایب بلوتوث
شاید امروز در گوشی های هوشمند با روی کار آمدن نرم افزارهاییی نظیر Shareit و غیره.. استفاده از بلوتوث خیلی کمتر شده باشد اما در مواقعی خاص شما باید از این تکنولوژی استفاده کنید. مثلا ارتباط اسپیکر بلوتوثی با کامیپوتر و یا ارتباط گوشی تلفن همراه با هدفون های بلوتوثی و غیره.. در این پست قصد داریم که برخی ویژگی های جالب که در بلوتوث وجود دارد را با شما دوستان مطرح کنیم.

سیستم یکپارچۀ سازمانی راهکار



اگر به یاد داشته باشید، قبلا از اینفرارر برای ارتباط دادن دو گوشی استفاده می کردند که حتما باید دو گوشی بهم بسیار نردیک می شند و در یک خط قرار می گرفتند تا ارتباط برقرار شود اما بلوتوث این محدودیت را ندارد. یعنی نیاز نیست که حتما دو دستگاه که از طریق بلوتوث با هم ارتباط دارند حتما در یک خط باشند ضمن اینکه محدودیت فاصله هم در آن تا حدودی برداشته شده است. نهایتا تا چند متر و حتی در دو اتاق می توانید ارتباط بلوتوثی داشته باشید.

بهتر از بنده می دانید که این تکنولوژی بی سیم است و همین بی سیم بودن ارتباط در گوشی ها منجر به انتقال ساده تر اطلاعات شد. با روی کار آمدن این تکنولوژی بسیاری از دستگاه ها هم از همین تکنولوژی بلوتوث برای برقراری ارتباط هایشان استفاده می کنند.

حداکثر محدوده ای که بلوتوث پشتیبانی می کند، 100 متر است، اما این محدوده برای همه اتصالات مشابه نیست. این بستگی به ماهیت دستگاه و نسخه ای است که بر روی آنها عمل می کند، داردو مثلا دستگاه بلوتوثی که در گوشی استفاده شده فاصیه خیلی کمتری را پوشش می دهد و یبا 100 متر فاصله بسیار زیادی دارد.

مثلا در گوشی های فعال کردن این تکنولوژی هم انرژی کمتری از شارژ باتری مصرف می کند و همین اینکه نیاز به پردازش سنگینی ندارد. این مورد باعث می شود که یک ابزار ایده آل برای بسیاری از دستگاه های الکترونیکی باشد، زیرا این تکنولوژی می تواند تقریبا در هر لحظه ای اجرا شود.

استفاده از این تکنولوژی هیچ هزینه ای هم ندارد و حتی استفاده از آن هم بسیار کار راحتی است حتی اگر کسی هم بلد نباشد با یک بار دیدن خیلی راحت می تواند از آن استفاده کند.

مورد بعدی در خصوص تداخل شبکه های بی سیم دیگری است که احتمال آن بسیار کم است که با بلوتوث تداخل داشته باشند.

اما به طبع هر تکنولوژی علیرغم ویژگی هایی که به کاربرانش ارائه می دهد، معایبی هم دارد:

یکی از معایب بزرگ تکنولوژی بلوتوث، سرعت کم آن است. اگر چه سرعت انتقال در حدود 25 مگابیت در ثانیه قابل توجه است، برخی از فن آوری های دیگر مانند Wi-Fi Direct می توانند سرعت تا 250 مگابیت در ثانیه را ارائه دهند.

با اینکه برای ارتباط بلوتوثی شما یک رمز را باید تعریف ککنید، اما اگر کسی هک این شبکه ها را بداند، نهایتا می تواند شبکه بلوتوثی شما را هک کند.

نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز