خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


ایده های ساخت اپلیکیشن اندروید — معرفی 5 ایده برتر برای ساخت اپلیکیشن

ایده های ساخت اپلیکیشن اندروید — معرفی 5 ایده برتر برای ساخت اپلیکیشن
تعداد اپلیکیشن های موبایل در فروشگاه اَپ (App Store) اپل و همینطور فروشگاه گوگل پلی (Google Play) روز به روز بیشتر و بیشتر می شوند. متعاقب آن درآمد برنامه نویسان در این حوزه نیز هر روز افزایش می یابد. هیچ کدام از پیش بینی ها هم نشان نمی دهند که این روند در آیندۀ نزدیک و یا حتی در آیندۀ دور رو به افول بگذارد. همه چیز حکایت از رشد دارد. نمودارها همواره صعودی اند و همه چیز مهیای کسب درآمد از این حوزه می باشد. بعد از اینکه برنامه نویسی را فرا گرفتید و وارد حوزۀ دنیای کسب و کار شدید، روش های مختلفی برای کسب درآمد پیش رو دارید. یکی از آنها اینست که در تیم های نرم افزاری شرکت ها و سازمان های دیگر مشغول به کار شوید و گزینۀ دوم اینست که به دنیای پر فراز و نشیب کارآفرینی ورود کنید. به هر حال چه به عنوان یک فرد خلاق در یک تیم برنامه نویسی باشید، چه به صورت مستقل کسب و کار خودتان را داشته باشید، یکی از مهمترین نکات اینست که ایدۀ خوبی برای توسعه پیدا کنید. در این مقاله تلاش ما بر این است که در حد امکان ایده های ساخت اپلیکیشن اندروید را به شما معرفی کنیم، البته انتظار نمی رود که شما این ایده ها را دقیقاً پیاده سازی کنید، همین که جرقه ای در ذهن شما روشن شود، ما به هدف این نوشتار رسیده ایم. اگر از آن دسته برنامه نویسانی هستید که در دنیای برنامه نویسی اندروید فعالیت می کنید یا اشتیاق برای ورود به این جهان هیجان انگیز را دارید، مجموعه آموزش برنامه نویسی اندروید را از دست ندهید.


درآمد اپلیکیشن های موبایل از سال 2014 تا 2023


تصویر زیر نمودار پیش بینی درآمد حوزۀ برنامه نویسی موبایل که داده های آن توسط statista تهیه شده است را به شما نشان می دهد. مبالغ این نمودار به میلیارد دلار می باشند. همان طور که این نمودار به شما نشان می دهد فقط در حد فاصل ده سال، درآمد ایجاد شده در این بازار تقریباً ده برابر شده است و از \(97.7\) میلیارد دلار در سال به \(935.2\) میلیارد دلار در سال رسیده است. نکتۀ جالب اینست که در این پیش بینی ها هیچ فراز و نشیبی دیده نمی شود و همه چیز حکایت از یک نمودار کاملاً رو به رشد دارد. چه بسیار برنامه نویسان و شرکت های برنامه نویسان فراوانی وجود دارند که از این بازار رو به رشد سهم بری می کنند.

ایده های ساخت اپلیکیشن اندروید
در این میان بعد از اینکه مقدمات برنامه نویسی فراهم شد و شما واجد شرایط کافی برای نوشتن یک برنامۀ اندروید شدید، قدم بعدی دست یافتن به یک ایدۀ خوب است. صد البته که در این بازار پر رقابت یکی از سخت ترین کارها را پیش رو دارید، دست روی هر ایده ای که بگذارید خواهید دید که صدها، بلکه هزاران نمونۀ داخلی و خارجی از آن سرازیر فروشگاه گوگل پلی و یا سایر فروشگاه های محصولات اندرویدی شده اند. هر چند که گاهاً ایدۀ خوبی هم پیدا می کنید، اما برای پیاده سازی آن اولاً نیازمند تجربه ای بالا در این حوزه هستید و فزون بر آن بودجۀ کافی برای توسعۀ آن هم نیاز دارید. در اینجا سعی ما بر این بوده است که بتوانیم مجموعه ای از ایده های خوب را برای شما گردآوری کنیم. بدون مقدمۀ بیشتر وارد معرفی ایده های ساخت اپلیکیشن اندروید می شویم. اگر هم اکنون برنامه نویس اندروید هستید و می خواهید سطح تان را ارتقاء دهید، آموزش برنامه نویسی اندروید (Android) در فرادرس جای خوبی برای نیل به این هدف است.


ایده اول: ساخت اپلیکیشن اندروید برای طراحی داخلی


امروزه فناوری واقعیت افزوده (Augmented reality) که به اختصار به آن AR می گویند، به رشد بسیار خوبی رسیده است. اگر چندین سال پیش این فناوری در تلاش برای اثبات خودش بود، امروزه به سطحی از کمال رسیده است که با خیال راحت از آن در برنامه های مختلف، بازی ها و سایر اپلیکیشن های اندروید و حتی سایر پلتفرم ها استفاده شود. به عنوان مثال شما می توانید اپلیکیشن اندرویدی بسازید که کاربر را قادر سازد تصویری از اتاقش به به برنامه وارد کند و به کمک فناوری واقعیت افزوده آن را با چیدمان مبلمان های مختلف، پرده های متنوع، کابینت های گوناگون یا سایر عناصر طراحی داخل خانه ببیند. کاربر این برنامه می تواند رنگ دیوارها را عوض کند، نور آن را کم و زیاد کند، تابلوهای کوچک و بزرگ مختلفی را روی دیوارها بیازماید، حتی مکان اشیاء خانه همچون جای ساعت، میز، کمد، یخچال و ... را تغییر دهد. قطعاً این می تواند یک اپلیکیشن اندروید عالی شود. صد البته که خلاقیت شما در این میان می تواند این ایده را بگیرد و حتی در حوزۀ دیگری از آن استفاده کند.

ایده های ساخت اپلیکیشن اندروید
در حالت کلی استفاده از فناوری AR برای طراحی اپلیکیشن های اندروید مختلف یک ایدۀ درخشان است. این فناوری ضمن اینکه بسیار قدرتمند است، بسیار چشم نواز هم هست و بخوبی می تواند از کاربران دلربایی کند. آن ها با شوق و ذوق فراوان نتایج حاصل از این فناوری را با اعضای خانواده، دوستان و همکاران به اشتراک می گذارند و اگر اپلیکیشن اندروید شما زیبنده طراحی شده باشد، صد البته که به سرعت جایگاه خوبی در بین کاربران می یابد. فراموش نکنید که یکی از پارامترهای مهم در موفق شدن در برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید سطح برنامه نویسی شما می باشد، توصیه اکید من به شما اینست که تا آخر عمر دانش آموز بمانید و هرگز به مرحلۀ استادی نرسید، اگر فعال هر کدام از حوزه های برنامه نویسی باشید دیر یا زود به این نتیجه خواهید رسید که هر روز باید در پی آموزش های جدیدتر باشید. در همین راستا پیشنهاد دیگر من به شما ​آموزش برنامه نویسی اندروید (Android) - پیشرفته می باشد.


ایده دوم: اپلیکیشنی برای ارائه نظرات در مورد کتاب‌های مختلف


اگر اهل کتاب و کتاب خوانی باشید، قطعاً این ایده را خواهید پسندید. فرض کنید که اپلیکیشن اندرویدی وجود داشته باشد که کاربر به سادگی بتواند عنوان کتابی را در آن وارد کند، و یا حتی می تواند فقط تصویر بخشی از کتاب را در آن وارد کند، و فوراً نظرات خوانندگان مختلف آن کتاب ظاهر شود. ممکن است خوانندگان آن کتاب، پیشنهاد خواندن کتاب های مشابهی را ارائه داده باشند، ممکن است نظرات مثبت و منفی مختلفی را در مورد تمام یا فرازی از آن کتاب عرضه کرده باشند. البته ممکن است با خودتان بگویید این نظرات را از کجا بیاورم. برای شروع می توانید این نظرات را از داده های آنلاین موجود و مرتبط با این حوزه استخراج کنید، به عنوان مثال سرویس Goodreads، یا سرویس های مشابه دیگر در Amazon و یا حتی سرویس های موجود برای سایر پلتفرم ها می تواند داده هایی در این ارتباط داشته باشند. ضمن اینکه اگر اپلیکیشن اندروید شما گل کند، نظرات کاربران خود شما نیز وزن پیدا می کنند و شاید اینبار بقیه برای استخراج داده های شما سرازیر گردند.

ایده های ساخت اپلیکیشن اندروید
البته در حوزۀ کتاب فراوان ایده وجود دارد و با کمی عمیق شدن در موضوع و حکماً استفاده از خلاقیت شخصی تان می توانید موارد بیشتری را خودتان بیابید. به شخصه این پیشنهاد هم به ذهنم می رسد که بتوانید از یک بانک اطلاعاتی وسیعی که ایجاد کرده اید، کتاب ها را برای کاربران بیابید. خیلی وقت ها کاربران اهل مطالعه، متنی که می تواند یک صفحه از یک کتاب، یا شاید یک پاراگراف از آن و حتی شاید فقط یک جمله از کتاب باشد را می بینند و تمایل دارند که نام کتابش را پیدا کنند تا آن را کامل مطالعه کنند. اپلیکیشن اندروید شما می تواند به عنوان قابلیت اصلی اش و یا حتی به عنوان یکی از امکانات جانبی اش این خدمت با ارزش را ارائه کند. اگر برای برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید از نرم افزار اندروید استودیو استفاده می کنید، آموزش برنامه نویسی موبایل با اندروید استودیو در فرادرس می تواند برای شما سودمند باشد.


ایده سوم: اپلیکیشنی برای نمایش جواهرات شخصی توسط کاربران


اگر در دستۀ برنامه نویسان متأهل باشید، قطعاً می دانید که خانم ها با چه شدت و حدتی عاشق جواهرات مختلف هستند. از دست بند و گردن بند و انگشتر و النگو گرفته تا سایر زینت آلات جواهری، همه و همه در کانون توجه بانوان محترم قرار دارند. به ندرت پیش می آید خانمی از کنار ویترین طلا فروشی رد شود و نیم نگاهی به جواهرات براق موجود در ویترین نیندازد. گاهی اوقات رویش نمی شود که کمی بیشتر صبر کند تا از دیدن آنها سیر شود. خوب، این می تواند فرصتی طلایی برای شما به عنوان یک برنامه نویس اپلیکیشن های اندرویدی باشد. سریع دست بکار شوید، برنامه ای طراحی کنید که به خانم ها و حتی آقایان اجازه دهد که جواهرات مختلف را بپوشند و امتحان کنند. فناوری هایی همچون فناوری واقعیت افزوده نیز می توانند به کمک شما بیایند.

ایده های ساخت اپلیکیشن اندروید
در اینجا ما صحبت از جواهرات کردیم، اما شما می توانید با خلاقیت خودتان این ایده را به سایر حوزه ها نیز گسترش بدهید. به عنوان مثال می توانید به کمک برنامۀ تان لباس های زیبای مختلفی را به تن کاربر برنامه بپوشانید و او در نمای \(360\) درجه، این البسه را در تنش ببیند و بیازماید. سایر انواع پوشش های تزئینی و غیر تزئینی همچون کفش و کلاه نیز از این قاعده مستثنی نیستند. پر واضح است که نباید ساعت های لوکس و زیبای مچی را از قلم بیندازید. از آنجا که ما در کشوری مسلمان زندگی می کنیم، چادر و روسری را نیز می توانید به این لیست بیفزایید. اگر می خواهید کاربران مرد شما نیز بیشتر شوند، کت و شلوار را هم در انتهای لیست تان اضافه کنید. برای آقا پسرهای گلی که عاشق هودی هم هستند فکری کنید. دیگر وارد مدل مو و آرایش مو نمی شوم که آن خودش می تواند ایدۀ گستردۀ دیگری باشد. اگر در برنامه نویسی اندروید تازه کار هستید، و یا حتی حرفه ای هستید اما شور یادگیری بیشتر دارید، مجموعه آموزش پروژه‌ محور برنامه‌ نویسی اندروید می تواند برای شما سودمند واقع شود.


ایده چهارم: ایجاد یک دایرةالمعارف اطلاعات تماس افراد در شبکه های محتلف اجتماعی و سایت ها


امروزه برای ارتباط برقرار کردن با اکثر افراد راه های مختلفی وجود دارد. می توانید با شماره موبایلش تماس بگیرید، اینستاگرامش را پیدا کنید، آدرس او در سایت لینکداین را بیابید، فیس بوکش را چک کنید، با واتس آپ یا تلگرام با او در تماس باشید، شاید هم در وبسایت ها و اپلیکیشن های مختلفی فعالیت می کند، می توانید آنها را هم در فهرست راه های ارتباطی با اشخاص لحاظ کنید. با این مقدمه سراغ ایدۀ چهارم می روم. فرض کنید با فردی در محیط کسب و کار یا حتی خارج از محیط کاری روبرو شوید. بعد تمایل پیدا کنید که در ارتباط با او بیشتر بدانید. از چه طریق و از چه کانال هایی می توانید درباره اش بیشتر بدانید. صد البته که از طریق اطلاعاتی که خودش پیشتر با شما یا سایرین به اشتراک گذاشته است می توانید دانشتان دربارۀ او را بیفزایید. معمولاً افراد در شبکه های اجتماعی یا وبسایت های مختلف، جنبه های مختلفی از شخصیت وجودیشان را ابراز می کنند. اگر شما بتوانید لیست کاملی از داده های موجود در ارتباط با یک فرد را داشته باشید، قطعاً او را بیشتر خواهید شناخت. این ایدۀ کلی می تواند پایه ای برای یک اپلیکیشن اندروید باشد. شاخ و برگش را دیگر خودتان بیفزایید.

ایده های ساخت اپلیکیشن اندروید
ممکن است از خودتان بپرسید که خوب از کجا باید این همه داده های مختلف به افراد را جمع آوری کنم. این دیگر هنر شماست. برای اینکه جرقه ای در ذهن شما زده باشم به این قسمت از صحبت هایم گوش دهید، شما می توانید کاربران را تشویق کنند که خودشان این داده ها را در پایگاه دادۀ شما بیفزایند. چرا باید آنها این کار را کنند؟ به دلیل اینکه مشوق شما برای آنها ارزش افزوده ایجاد می کند و آنها را در یک وضعیت برد برد قرار می دهد. می توانید برای شروع با داده های کسب و کارها آغاز کنید و مشوق هایی را برای آنها در نظر بگیرید. صاحبان کسب و کارها برخلاف افراد معمول جامعه، تمایلی به در خفا ماندن ندارند و سعی می کنند از هر بستر ممکن به معرفی خودشان و کسب و کارشان بپردازند. اپلیکیشن اندروید شما می تواند مکانی برای معرفی آنها به دیگران و همینطور معرفی دیگران به آنها باشد. راستی، اگر در انتخاب محیط برنامه نویسی برای اندروید دو دل هستید، مثلاً نمی دانید با زاماراین کار کنید یا اندروید استودیو، مقایسه زامارین و اندروید استودیو - جامع و به زبان ساده را بخوانید.


ایده پنجم: اپلیکیشن اندروید برای بازی های دو نفره یا گروهی آنلاین


از قدیم الایام بازی های دو نفره یا گروهی موضوع داغی برای دورهمی های افراد بوده است. این موضوع پیر و جوان و کودک هم نمی شناسد. نگاهی به بازی های آنلاین گروهی و تحت شبکه بیندازید. بازی هایی مثل شطرنج، تخته نرد، حتی منچ و مار و پلّه دارای کاربرهای خیلی زیادی هستند. اگر در این حوزه وارد شوید، نقش خلاقیت بسیار پر رنگ تر خواهد شد. اگر بتوانید یک بازی آنلاین جذاب درست کنید، یا با کمی خلاقیت در بازی های موجود امکان جذابی را اضافه کنید، خیلی زود گوی سبقت را از رقبا خواهید ربود. شنیدم که یکی از دوستان عزیز خوانندۀ این مطلب می گوید: "خوب چه امکانی را اضافه کنم، این را هم بگو!"، باید خدمت این دوست بزرگوار عرض کنم که این قسمتش دیگر هنر شماست، برادر عزیز پولدار شدن سخت است و برای همین هم هست که همیشه تعداد پولدارها بسیار کمتر است. اما این را مطمئن هستم که اگر شخصی روی موضوعی تمرکز کند و ساعت ها به آن فکر کند، قطعاً جرقه ای در ذهنش روشن می شود. ایدۀ کلی را من به شما دادم، شاخ و برگ و جزییاتش با شما.

اگر شما نیز مشتاق به یادگیری و فرا گرفتن آموزش های بیشتر در حوزه ساخت اپلیکیشن های اندروید هستید، می توانید با استفاده از آموزش های موجود در لینک های زیر مهارت های بیشتری را کسب کنید:



نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز