خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


مقدمه ای بر ESXTOP پارت 2

مقدمه ای بر ESXTOP پارت 2
در پارت اول از معرفی ابزار ESXTOP صحبت هایی را انجام دادیم و در پارت دوم معرفی ابزار قدرتمند esxtop، صحبت هایمان را ادامه می دهیم. در این بخش به صحبت در مورد replay mode می پردازیم. من با این فرض که شما پارت اول را خوانده اید کار را ادامه می دهم.

سیستم یکپارچۀ سازمانی راهکار

Using Replay Mode

Replay mode به ESXTOP اجازه می دهد تا آمار منابع جمع آوری شده هنگام اجرای VM-Support را replay کند. اطلاعات را می توان درست مانند هنگام استفاده از interactive mode دستکاری کرد. اگر در موقعیتی هستید که می خواهید یک مهندس یا متخصص VMware اطلاعات Performance هاست شما را بررسی کند، بسیار مفید است. شما می توانید به سادگی VM-Support را اجرا کنید، گزارش های Performance را تهیه کرده و فایل را برای بررسی ارسال کنید.


در مثال زیر یک فایل VM-Support برای آنالیز با حالتReplay ایجاد می کنیم. برای جمع‌آوری اطلاعات با استفاده از VM-Support، به مکانی که می‌خواهید فایل ایجاد شود، بروید. توجه داشته باشید که اندازه این فایل می تواند بسیار بزرگ شود، بنابراین مطمئن شوید که پلن مناسبی دارید.
از دستور VM-Support با سوئیچ p- استفاده کنید تا مشخص کنید که می‌خواهیم performance اسنپ شات ها را جمع‌آوری کنیم و سوئیچ -a را به دنبال «PerformanceSnapshot:vsi» قرار دهیم تا فقط مانیفست performance snapshot را فهرست کنیم. همچنین، ما از سوئیچ i- برای تعیین ثانیه های بین فواصل (VMware در بیشتر موارد 10 را توصیه می کند) و سوئیچ d- برای تعیین مدت زمان مانیتورینگ performance استفاده خواهیم کرد. بنابراین، اگر بخواهیم اطلاعات را برای 300 ثانیه جمع آوری کنیم، Syntax به شکل زیر خواهد بود:

vm-support -p -a PerformanceSnapshot:vsi  -i 10 -d 300 -w.

مقدمه ای بر ESXTOP پارت 2
پس از تکمیل فرآیند، یک فایل tgz. حاوی داده های performance ایجاد می شود. در مثال ما اطلاعات را با استفاده از ESXTOP از فایلی که ایجاد کرده‌ایم replay می‌کنیم. ما باید محتویات فایل را extract کنیم، برای این کار دستور زیر را اجرا می کنیم:

Tar –xzf ./esx-esx01.TGLAB.LCL-2016-03-10—17.16.tgz

مقدمه ای بر ESXTOP پارت 2
اکنون می بینید که فایل ها extract شده اند.

مقدمه ای بر ESXTOP پارت 2
اکنون می‌توانیم ESXTOP را در حالت replay با استفاده از سوئیچ R- (مطمئن شوید با حروف بزرگ) و مشخص کردن فولدر extract باز کنیم:

esxtop –R esx-esx01.TGLAB.LCL-2016-03-10—17.16

مقدمه ای بر ESXTOP پارت 2
ابزار Esxtop، اطلاعات را در حالت interactive mode باز می کند. اکنون می‌توانیم از دستورات interactive mode برای پیمایش و تشخیص مشکل Performance استفاده کنیم:

مقدمه ای بر ESXTOP پارت 2
ممکن است هنگام اجرای replay mode با مشکل مواجه شوید که خطای all vm-support snapshots have been used نمایش داده شود. شما باید در فولدر Extract، فایل reconstruct.sh را اجرا کنید. اکنون باید replay mode کار کند.

./reconstruct.sh

مقدمه ای بر ESXTOP پارت 2

Performance Troubleshooting با ابزار ESXTOP

اکنون که می‌دانید چگونه از هر حالت ESXTOP استفاده کنید، چگونه می‌توانید مشکلات Performance در لایه مجازی‌سازی را Troubleshooting کنید؟ خوب، شما باید بدانید که به دنبال چه چیزی باشید. اگر در حالت interactive کلید "h" را فشار دهید، می توانید View های مختلف نمایشگر را ببینید که می توانید از آنها برای تشخیص هر مشکلPerformance ای که مشکوک هستید استفاده کنید. در ادامه لیستی گردآوری کرده ایم که باید به این پارامترها در زمان عیب یابی توجه کنید. لیست بیش از این موارد می باشد ولی مهمترین ها را گردآوری کرده ایم.

برای مانیتورینگ Performance مربوط به CPU، RAM و Network می توانید به لینک زیر مراجعه کنید:




نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز