خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی - معرفی بهترین پلتفرم های آنلاین

ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی - معرفی بهترین پلتفرم های آنلاین
در ابتدای ظهور گوشی های هوشمند و سیستم عامل های موبایلی کمتر کسی توانایی طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن های موبایل را داشت و البته سیستم عامل ها به صورت انحصاری در اختیار شرکت های تولید کننده گوشی های تلفن همراه بود و کمتر کسی می توانست در این زمینه ورود کند. با معرفی سیستم عامل اندروید و لایسنس متن باز آن اپلیکیشن های اندرویدی بیشتر در بین کاربران رواج پیدا کرد و افراد علاقه داشتند نرم افزارهای خود را بسازند و منتشر کنند. ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی نیز بیشتر شبیه به رویا بود. ولی در حال حاضر نرم افزارهای و سیستم های توسعه زیادی گسترش داده شده اند که وظیفه اجرای ساده ی دستورات ما را براحتی دارند. دیگر می توانیم از طریق نرم افزارهای تخصصی و وبسایت هایی که برای اینکار تعبیه شده اند اپلیکیشن های اندرویدی طراحی کنیم و به سادگی در فروشگاه ها و مارکت های اندروید قرار بدیم و آنها را به فروش برسانیم. در ادامه این مطلب می خواهیم در مورد نحوه ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی را بررسی کنیم.

چرا یادگیری برنامه نویسی نرم افزار اندرویدی مهم است؟

در حاضر که قشر زیادی از جامعه همه گوشی همراه در دست خود دارند و آن را در طول شبانه روز از خود جدا نمی کنند، باید به سیستم عامل های موبایلی و نرم افزارهای تحت آن بیشتر توجه کنیم تا از قافله عقب نمانیم. افراد بیشتر تمایل دارند بدون مراجعه به مراکز و سازمان ها بتوانند تمامی خدمات مورد نیاز خود را در منزل و از طریق تلفن های همراه شان انجام دهند. این مزیت در دنیای ارتباطات بسیار مورد توجه قرار گرفته است و ناگزیر هستیم در این راه ما هم قدم شویم و به فکر یادگیری طراحی و برنامه نویسی نرم افزارهای تحت موبایل باشیم.
ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی | معرفی بهترین پلتفرم های آنلاین

سیستم عامل اندروید که در حال حاضر طبق داده های آماری توانسته سهم نزدیک به 70 درصدی از بازار سیستم عامل های موبایل و تلفن های هوشمند داشته باشد با جامعه کاربری بالای خود مورد علاقه برنامه نویسان قرار گرفته است و نرم افزارها و بازی های متعددی برای آن ساخته شده است. سیستم عامل iOS اپل نیز با سمهی نزدیک به 25 درصد در جایگاه دوم قرار می گیرد. سیستم عامل ویندوز که دیگر توسط شرکت مایکروسافت پشتیبانی نمی شود سهمی در بازار سیستم عامل های موبایلی ندارد و البته مابقی پلتفرم ها نیز سهمی نزدیک به 5 درصد دارند. در اینجا مایلم مجموعه آموزش برنامه نویسی اندروید فرادرس را به شما معرفی کنم. با این مجموعه آموزشی میتوانید هرآنچه در زمینه برنامه نویسی اندروید نیاز است بدانید را بیاموزید. برای دریافت این آموزش میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید.

مهمترین دلایل طراحی اپلیکیشن های اندرویدی چیست؟

در حال حاضر با توجه به سهم بالای سیستم عامل اندروید در جامعه ی کاربری لزوم یادگیری برنامه نویسی نرم افزارهای اندرویدی بیش از پیش برای همه اهمیت پیدا کرده است و می خواهیم ما هم در ادامه با ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی به سراغ این موضوع برویم تا افراد تازه کار و کاربران علاقه مند هم بتوانند در این راه قدم بردارند. از کاهش میزان ترافیک و رفت آمد بخاطر انجام فعالیت روزمره مانند امور بانکی، بیمه، مسافرتی، خدماتی و ... که بگذریم نیاز کارفرمایان و شرکت ها به داشتن نرم افزارهای تحت موبایل بیش از گذشته بوجود آمده است و کاربران هم به این درخواست ها و فرصت های شغلی توجه دارند و می خواهند کسب آموزش طراحی نرم افزار اندرویدی را شروع کنند. صاحبان مشاغل می خواهند مشتریان خود را افزایش دهند و بدون اینکه نیازی به مراجعه حضوری جهت خرید و دریافت خدمات باشد به آنها افراد جامعه سرویس بدهند.

حال که با اهمیت طراحی نرم افزارهای اندرویدی و لزوم انجام آن آشنایی پیدا کردیم می خواهیم با کمترین هزینه و میزان دانش برنامه نویسی به سراغ روش های طراحی و توسعه اپلیکیشن های موبایل و مخصوصا اندروید برویم، پس در ادامه با ما همراه باشید. از جمله دلایلی که می خواهیم به سراغ استفاده از اپلیکیشن های اندرویدی برویم این است که با هوشمند سازی سیستم عامل های موبایل می خواهیم آمار دقیقی در مورد محاسبات روزانه ماهانه و سالانه خود داشته باشیم. مثلا در مورد یک اپلیکیشن فروشگاهی می خواهیم میزان فروش، درآمد خالص، بازدید و بازدید کننده، حسابداری شخصی، ارتباط با مشتریان و کسب نظرات را هوشمند سازی کنیم تا بتوانیم نوع محصولات، تبلیغات، محتوا و استراتژی فروش خود را ارتقا دهیم و آنها را بهینه تر کنیم. در این بین نرم افزارهای فروشگاهی متعددی هم به صورت اپلیکیشن های اندرویدی در سطح کشور و یا استان ها معرفی شده اند که می توانند فرآیند خرید و فروش را برای مشتریان و مغازه داران راحتتر کند.

طراحی نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی

تا چند سال پیش فرآیند طراحی و برنامه نویسی یک نرم افزار تحت اندروید سخت، پیچیده و زمانبر بود و کمتر کسی دانش و مهارت کافی برای طراحی یک اپلیکیشن تحت اندروید را داشت و حتما باید به سراغ شرکت ها و افراد برنامه نویس می رفتیم تا نیازهای خود را بگوییم و آنها طبق نیازمان کار طراحی نرم افزار را شروع کنند و هزینه و زمان مورد نظرشان را اعلام کنند. البته این زمان و هزینه همیشه مورد دلخواه ما نبود و از توان مالی ما خارج بود ولی مجبور بودیم برای انجام پروژه های خود فقط از همین راه کار را شروع کنیم. ولی در حال حاضر با توجه به پیشرفت هایی که برای تسهیل فرآیند طراحی و برنامه نویسی نرم افزارهای اندرویدی شکل گرفته است می توانیم با خیال راحتتری خودمان کار ساخت و تولید نرم افزارهای مورد نیازمان را انجام دهیم.

طراحی و ساخت نرم افزارها با توجه به سرویس های جدید معرفی شده برای این منظور بسیار ساده است و می توانیم هر بخشی را که بخواهیم تغییر دهیم و سفارشی سازی کنیم. این تغییرات عبارتند از قرار دادن عکس و فیلم مورد نظر، تغییر رنگ در بخش های مختلف نرم افزار، ورود محتوا مخصوص برای هر بخش مانند درباره ما، تماس با ما، خدمات و محصولات، بخش بازی و سرگرمی و...

سپس جهت بازخورد بالاتر و نصب نرم افزار تولید شده آن را در مارکت ها و فروشگاه های اینترنتی مانند گوگل پلی، کافه بازار و مایکت منتشر کنیم که این کار باعث جذب جامعه ی آماری بالا از کاربران برای کسب مشتری و بازدیدکننده برای مشاهده خدمات و محصولات ما می شود.
ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی | معرفی بهترین پلتفرم های آنلاین

اگر شما هم مانند خیلی از افراد دیگر هیچ دانش و آگاهی نسبت به برنام های اندرویدی ندارید جای نگرانی نیست و از همین الان می توانید با استفاده از پلتفرم ها و سایت های ارائه دهنده خدمات که ذکر خواهیم کرد کار ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی را شروع کنید.

معرفی ویژگی های ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی

حال که با مقدمات و لزوم طراحی نرم افزارهای اندرویدی آشنا شدیم می خواهیم بدانیم ویژگی های اصلی ساخت اپلیکیشن اندرویدی چیست تا با بررسی آنها کار طراحی نرم افزار شخصی خود را شروع کنیم. اکثر پلتفرم هایی که طراحی و توسعه نرم افزارهای اندرویدی بدون برنامه نویسی را انجام می دهند با ابزارهای گرافیکی و بصری جذابی که دارند روش انجام پروژه را برای کاربران لذتبخش می کنند. محیط این نرم افزارها به صورت شی گرا هستند و می توانیم با انتخاب هر شی و کشیدن و رها کردن آنها که اصطلاحا Drag&Drop می گوییم طراحی نرم افزار و پوسته ی اصلی آن را برای برنامه نویسان راحتتر کند. ویژگی مهمی که نرم افزارهای ساخت اپلیکیشن اندروید فوق دارند این است که پیچیدگی های کدنویسی و کامپایل کردن دستورات را به کاربران نمایش نمی دهند و نیازی هم دیدن آنها پیدا نخواهیم کرد در نتیجه طراحان تمام توجه خود را به کار نهایی سازی نرم افزار دلخواه خود خواهند کرد و به جزییات آن توجهی نمی کنند.

وجود ابزارها و بسته های نصبی آماده، کتابخانه های با کد منبع آماده اجرا، در دسترس بودن کامپوننت های رایج مانند شبکه های اجتماعی، میزان بازدید، درج نظرات، درج موقعیت نقشه، درج اخبار روزانه، به اشتراک گذاری مطالب و ... به ما کمک ویژه ای خواهد کرد تا ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی و به سادگی در کمترین زمان ممکن تولید و منتشر شود. براحتی می توانیم پوسته و قالب مناسب با موضوع خود را انتخاب کنیم تا براساس آن نمای نرم افزار ساخته شده با سلیقه مان تطبیق داشته باشد. برای طراحی قالب هم نیازی به کار خاصی نیست و می توانیم از طرح های آماده موجود یکی را انتخاب کنیم. معمولا اگر می خواستیم که بعد از انتشار نسخه ی قابل نصب نرم افزار اندروید، بر روی آن تغییراتی را انجام دهیم و سپس نسخه ی بروز شده را برای عموم کاربران چه به صورت مستقیم و چه در مارکت های اندروید قرار دهیم باید به سراغ طراح و برنامه نویس نرم افزار می رفتیم ولی اکنون با استفاده از روش های جدید و جایگزین دیگر نیازی به اینکار نیست.
ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی | معرفی بهترین پلتفرم های آنلاین

به این معنی که سورس و محتوای اصلی برنامه نزد ما هست و کاملا در دسترس ما قرار دارد تا بتوانیم بدون کدنویسی و تغییرات اساسی در نرم افزار اندرویدی تمامی ویرایش هایمان را انجام دهیم و نسخه ی بروز و آپدیت شده را در اختیار همه قرار دهیم.

مزایای طراحی نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی

تا بحال به بیان ویژگی های مهم ساخت نرم افزار بدون برنامه نویسی برای سیستم عامل اندروید پرداختیم و در ادامه می خواهیم مزایای اصلی آن را بررسی کنیم.

بعضی از مهمترین مزایای طراحی نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی عبارتند از:

طراحی نرم افزار چند سکویی

در ابتدا که بخواهیم برای سیستم عامل اندروید نرم افزاری را طراحی کنیم فقط باید به دانش طراحی در این سیستم عامل آشنا باشیم و برای ساخت اپلیکیشن جهت نصب و اجرا در سایر سیستم عامل ها مانند iOS باید با ابزارهای دیگری کار کنیم. ولی با روش جدید می توانیم یکبار تمامی فعالیت های مورد نیاز برای ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی را انجام دهیم و در آخر آن را برای سیستم عامل های دیگر خروجی بگیریم. با این مزیت بزرگ می توانیم با یکبار انجام کار برای چند سیستم عامل موجود، خروجی فایل نصبی را تولید و منتشر کنیم. اینکار باعث کاهش قابل توجه زمان و هزینه طراحان و توسعه دهندگان خواهد شد.

کاهش هزینه های طراحی

می دانیم که کاهش هزینه برای تولید نرم افزار بسیار مورد توجه است و از مهمترین مزیت های روش جدید ساخت نرم افزار اندرویدی هم همین کاهش هزینه های طراحی، توسعه، اجرا و بروزرسانی است. در جایی که ما تخصص بالایی در برنامه نویسی اندرویدی نداریم می توانیم بدون کسب آموزش های سخت و دوره های طولانی با هزینه های بالا، کار طراحی نرم افزار اندروید را براحتی انجام دهیم.

کاهش زمان ساخت نرم افزار

با کاهش پیچیدگی های تولید نرم افزار اندرویدی می توانیم مطمئن باشیم که زمان انجام پروژه ها هم کاهش پیدا خواهد کرد. در عمل هم همینطور خواهد بود که دیگر وقت زیادی را صرف آزمون و خطای کدهای برنامه نویسی نمی کنیم و در نتیجه زمان ساخت نرم افزار به شکل قابل ملاحظه ای کاهش خواهد یافت.
ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی | معرفی بهترین پلتفرم های آنلاین

رایگان و بدون هزینه بودن

البته که این مزیت شاید از همه ی مزایای دیگر با اهمیت تر باشد چون برای شروع به کار طراحی نرم افزار اندرویدی نیازی به پرداخت هیچگونه هزینه ای ندارید. اکثر سرویس ها و پلتفرم های موجود برای این کار برای کسب کاربران بیشتر و افزایش سود خود به دنبال طراحان و توسعه دهندگان زیادی هستند که بدون پرداخت هزینه ای از خدماتشان استفاده کنند. پس معمولا در اکثر موارد نیازی به هزینه کردن ندارید و سرویس ها و خدمات به صورت رایگان ارائه می شوند.

بدون نیاز به توسعه دهندگان

همانطور که در بالا هم اشاره شد قبلا اگر می خواستیم تغییراتی را در نرم افزار اندرویدی خود ایجاد کنیم و آن را بروز کنیم حتما باید به سراغ توسعه دهندگان و برنامه نویسان نرم افزار سفارش داده شده می رفتیم ولی اکنون با توجه به ساده بودن روش های برورزسانی و ویرایش نرم افزارها می توانیم آپدیت کردن اپلیکیشن های اندرویدی براحتی انجام دهیم.

معایب طراحی نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی

در کنار مزایایی که برای روش جدید طراحی نرم افزار اندروید برشمردیم می خواهیم به برخی از معایب ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی هم اشاره کنیم.

نداشتن خلاقیت

اکثر قالب های موجود در نرم افزارهای ساخت اندروید بدون برنامه نویسی خلاقیت بالایی ندارند و تعداد آنها هم بسته به امکانات سرویس دهنده آن محدود هستند.

نبودن پشتیبان نرم افزار

از جمله مواردی که می توانیم به عنوان معایب این روش بیان کنیم نبود یک پشتیبان نرم افزار مطمئن هست که بتواند در مواقع لزوم به ما کمک کند تا نرم افزاری بدون عیب و خطا طراحی کنیم.

نبود دانش برای توسعه کامل نرم افزار

البته که نداشتن دانش برای طراحی و توسعه نرم افزار اندرویدی به خودی خود عیب بزرگی نیست و اکثر افرادی که این روش را برای ساخت نرم افزار بدون برنامه نویسی انتخاب می کنند دانش کاملی از برنامه نویسی ندارند ولی بعلت نداشتن اطلاعات کافی در مورد توسعه ی ساختار نرم افزار می توان این مورد را از معایب این روش برشمرد.

پلتفرم های آنلاین ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی

بعد از اینکه با اهداف ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی آشنا شدیم حال می خواهیم در مورد پلتفرم هایی که می توانیم با آنها روش جدید طراحی و توسعه نرم افزارهای اندروید را تولید و منتشر کنیم صحبت کنیم. در ادامه برخی از پلتفرم های آنلاینی که به ما در این زمینه کمک می کند بررسی می کنیم.
ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی | معرفی بهترین پلتفرم های آنلاین

پلتفرم AppMaker

این سرویس اپلیکیشنی مبتنی بر پردازش ابری می باشد که با بهره بردن از آن می توانیم نرم افزارهای تحت اندروید، iOS و HTML5 طراحی کنیم. این پلتفرم را می توان یکی از بهترین سرویس های آنلاین جهت طراحی نرم افزار و اپلیکیشن های اندرویدی بنامیم به این خاطر که هیچ محدودیتی جهت ساخت تعداد نرم افزارها و آپدیت ها نخواهیم دید.

پلتفرم Gamesalad

این پلتفرم از جمله سرویس های رایگان دیگری است که برای ساخت نرم افزارهای اندرویدی استفاده می شود. همانطور که از عنوان این پلتفرم مشخص است بیشتر برای طراحی و ساخت بازی های سیستم عامل اندرویدی و همچنین سیستم عامل های iOS و MacOs و همچنین تحت HTML5 کاربرد دارد. اکثر بخش های این پلتفرم را می توانیم با کشیدن و رها کردن آبجکت ها طراحی کنیم و از این رو نیازی به دانش برنامه نویسی نداریم و همه چیز براحتی انجام می شود.

پلتفرم Appery

سرویس دیگری که برای ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی مورد استفاده قرار می گیرد پلتفرم Appery نام دارد که آن را می توان به عنوان راحتترین و سریعترین پلتفرم جهت طراحی اپلیکیشن های گوشی های هوشمند نام برد. این سرویس هم تحت پردازش ابری خدمات خود را ارائه می کند. و همانند پلتفرم Gamesalad تمامی بخش های اپلیکیشن را می توانیم با عمل کشیدن و رها کردن طراحی کنیم که به همین خاطر هم لقب راحتترین و سریعترین پلتفرم را به آن اختصاص داده اند.

کلام آخر درباره ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی

در این مقاله سعی کردیم در مورد اپلیکیشن های اندرویدی و لزوم استفاده از آنها صحبت کنیم و همچنین با موضوع ساخت نرم افزار اندروید بدون برنامه نویسی و مزایا و معایب آن آشنا شدیم. حال که با این موضوع به طور کامل آشنا شدیم نیاز داریم تا به صورت جامع با استفاده از آموزش های آنلاین و پروژه محور فرادرس به تسلط کافی جهت طراحی و توسعه نرم افزارهای اندرویدی برسیم و از این راه بتوانیم درآمدزایی موفقی داشته باشیم.



نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز