خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


زن پر حرف کم خرد نباشید

زن پر حرف کم خرد نباشید
زنان و مردان با هم تفاوت دارند و در دو دنیای کاملاً مختلف زندگی می‌کنند که نمی‌توان گفت که کدام یک بر دیگری برتری دارند؛ یعنی هر دوی آنها انسان می‌باشند. روند تکاملی مردان با زنان متفاوت است؛ و این به خاطر آن است که سرشت زنان و مردان با یکدیگر فرق می‌کند و بنابراین، آنها باید با هم متفاوت باشند.

نرم افزار سامانه مودیان راهکار
تصور کنید در جمعی از دوستانتان حاضر هستید و یک نفر بی‌وقفه صحبت می‌کند. او از غذای دیروز ظهرش تا مهم‌ترین مسائل خانواده اش حرف می‌زند. همه را خسته می‌کند و نمی‌داند که گاهی سکوت کردن چقدر لذت‌بخش است.


زن پرحرف کم خرد نباشید که همه کارها را می کند، هیچ توقعی ندارد، چشم و گوش بسته فقط به تعریف شوهرش می پردازد. گاهی مردان فکر می کنند؛ هیچ عیب و ایرادی ندارند و از همسرشان برتر هستند. متأسفانه بعضی اوقات ، خانم ها خیلی به شوهرشان بیش از حد بها می دهند که این موضوع باعث سوء تفاهم مردان می گردد. در زندگی نه افراط کنید و نه تفریط. هنگامی که محبت کنید قطعاً محبت خواهید دید، در قایق زندگی یک تنه پارو نکنید. گاهی دست از پارو زدن بردارید تا متوجه شوید همسرتان هم پارو می زند و یا خوابیده است.

علت پرحرفی‌تان را پیدا کنید

شاید شما هم از آن دسته از افرادی هستید که زیاد در مورد خودشان صحبت می‌کنند و اصلاً متوجه نیستید که دیگران از این کار خوش‌شان نمی‌آید. بعضی افراد مدام صحبت می‌کنند و مایل‌اند در هر جمعی سکوت‌ها را بشکنند. چون در سکوت احساس نامطلوبی دارند. یا بعضی از افراد از صحبت کردن، برای تخلیه‌ی اضطراب و نگرانی‌های خود استفاده می‌کنند. گاهی اوقات فردی که پرحرفی می‌کند، اصلاً متوجه‌ی رفتار خود نیست. او حرف می‌زند و آن‌قدر حرف می‌زند که در آخر با رو ترش کردن یا واکنش‌های دیگران متوجه می‌شود که زیاده‌روی کرده است و مرتباً از خودشان، تجربه‌ها و خاطره‌هایشان تعریف می‌کنند ؛ خیلی بد است که بدون اندیشیدن، سخن بگویید. اغلب افراد فکر می کنند بهترین سخنوران کسانی هستند که زیاد صحبت می کنند اما این موضوع اصلاً اینطور نیست و هرچه پر حرفی بیشتر باشد،‌ جایگاه افراد ضعیف تر می‌شود.
از قدیم گفته‌اند: «حرف را در دهان مزه‌مزه کن». چه عجله‌ای دارید که بی‌تأمل و سریع، نظرات خود را اعلام کنید. هر گفت‌و‌گو جاده‌ای دوطرفه است، پس در گفت‌و‌گو به طرف مقابل خود نیز مهلت حرف زدن بدهید. راجع به دیگران از آنها سؤال کنید و به پاسخ‌هایشان اشتیاق نشان دهید. برای درمان پرحرفی لازم است مهارت‌های شنیدن را در خود تقویت کنید.
معمولاً افراد پر حرف، صحبت‌های دیگران را قطع می‌کنند و این کار موجب رنجش دیگران می‌شود و تکرار پیوسته‌ی آن باعث می‌شود که فرد پرحرف به سادگی ، از چشم دیگران بیفتد. پس هرگز وسط حرف دیگران نپرید. اگر این عادت شماست، قطعاً نیاز به درمان پرحرفی خود دارید.
برای تغییر رفتارها و نحوه‌ی تعامل با سایرین باید بدانید که مخاطب شما کیست و در هر جمعی چگونه باید رفتار کنید. سکوت گاهی بسیار زیبا و خوشایند است؛ سکوت به مغز آرامش می‌دهد و افکار را پالایش می‌کند. لزومی ندارد که همیشه صحبت کنید.
پرحرفی علت‌های گوناگونی دارد. بعضی اوقات پرحرفی نشانه‌ای از برون‌گرایی یا ویژگی‌های رفتاری افراد است. اما برخی از اقسام پرحرفی دلالت بر بیماری‌های روحی‌ و‌ روانی دارد. بیشتر اوقات پرحرفی افراد به خاطر اضطراب و هیجان است. سعی کنید شخصیت خود را بشناسید مثلاً اینکه نوع شخصیت شما از نظر تقسیم‌بندی‌های مختلف روان‌شناسی چیست. اگر فردی برون‌گرا هستید، حتما تمایل زیادی به معاشرت و صحبت کردن با دیگران دارید. اما باید خود را کنترل کنید وگرنه با زیاده‌روی در حرف زدن و پرحرفی، دیگران را آزار خواهید داد.
برای درمان پرحرفی و عادات غلط می‌توان از مشاورین کمک گرفت. پرحرفی حالت نامطلوبی از عادات رفتاری است که اگر درمان نشود، شما را به القابی مانند: رادیو پیام ،خروس بی‌محل،‌ اخبار سراسری و…‌ مزین خواهد کرد. پس با درمان پرحرفی و کنترل آن، این ویژگی ناخوشایند را تبدیل به یک توانایی بزرگ در ارتباطات خود کنید.


نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز