خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


چگونه بتوانیم دوست واقعی و دشمن خود را در زندگی بشناسیم ؟

چگونه بتوانیم دوست واقعی و دشمن خود را در زندگی بشناسیم ؟
همه ما روابط دوستانه مختلفی در طول زندگی برقرار می کنیم اما دوستان بسیار کمی هستند که می توانیم به عنوان دوست واقعی روی آن ها حساب کنیم. خوشبختانه دوستان واقعی راحت پیدا می شوند اما از آن طرف ممکن است که احتمال اشتباه کردن در مورد واقعی بودن آن ها وجود داشته باشد. این مقاله به ما یاد می دهد که چگونه دوست واقعی را از دشمنان تشخیص دهیم.

نرم افزار سامانه مودیان راهکار
این روزها یافتن و شناختن یک دوست بسیار سخت است. ممکن است ما کسانی را در اطرافمان داشته باشیم که در ظاهر دوست ما هستند اما در باطن نفرت و احساسات خصمانه ای نسبت به ما دارند. ممکن است عمیق ترین افکار و احساسات خود را با کسی در میان بگذاریم و او رازهای ما را نزد دیگران افشا کند و رفتاری توهین آمیز با ما داشته باشد. به طور قطع چنین رفتاری از یک دوست واقعی سر نخواهد زد. دشمنی که در لباس دوست با ما مراوده دارد سعی می کند به طرق مختلف آرامش مان را بر هم بزند.


گاهی اوقات همه نیاز ما ، این است که شنونده خوبی داشته باشیم. دوستان واقعی می دانند که چگونه باید به حرف های ما گوش دهند و ما را آرام کنند.ارتباط عمیق چشمی هنگام صحبت کردن با ما برقرار کنند. هنگام صحبت ما سوألات متناسب با شرایط می پرسند. در نتیجه شنونده واقعی بودن، یکی از ویژگی های دوست خوب می باشد. بدون این که قصد داشته باشد ما را سرزنش کند و وسط صحبت های ما حواسش پرت شود . دوست واقعی هنگام صحبت کردن ارتباط چشمی عمیق با ما برقرار می کند و هرگز اقداماتی مثل این که سر خود را گرم گوشی کند را را انجام نمی دهد.
در واقع زندگی همه ما پر از مشغله می باشد و به اندازه کافی زمان برای خوابیدن ، کار کردن، غذا خوردن و تنها بودن نداریم اما یک دوست واقعی با وجود همه این مشغله ها، سعی می کند که زمانی را هم به ما اختصاص دهد. پس دوست واقعی کسی است که برای ما وقت بگذارد و فقط به پیام دادن و برقراری ارتباط در شبکه اجتماعی بسنده نکند. اگر دوستمان ماه ها است که تماسی نگرفته و یا با ما بیرون نمی آید این رابطه زیاد برایش با اهمیت نیست ؛ اگر او برای انجام کارهای دیگر وقت دارد حتماً کمی وقت برای گذراندن با ما هم باید داشته باشد. اگر دوست ما هیچ زمانی برای صحبت کردن با ما اختصاص نمی دهد ، پس چگونه می توانیم او را دوست واقعی بدانیم ! اگر به موقع به ما زنگ می زند و همیشه برنامه ای با ما می چیند ، یعنی از حضور ما لذت می برد و دوست واقعی ماست.
هر رابطه ای نیاز به مراقبت دارد اما در مورد یک رابطه دوستانه باید هر دو نفر کاملاً یکسان و به اندازه هم تلاش کنند. اگر دوستمان برای شاد کردن ما ، رابطه صمیمیت بیشتر و برای بهبود روابط زمان می گذارد؛ می توانیم با رفتارهای متفاوت یکدیگر کنار آییم ، یعنی ما دو نفر دوست واقعی یکدیگر هستیم. ما دو نفر باید محبت خود را نسبت به دیگران نشان دهیم. دوستان واقعی هیچ گاه یکدیگر را ضایع نمی کنند و همه چیز را برای هم مساوی و برابر می خواهند.
بهتر است با کسی دوست شویم که به انتخابمان احترام می گذارد و از شادی ما خوشحال می شود و نه با دوستانی که همیشه از ما انتقاد می کنند و به طور مثال دوستمان با نشان دادن لباس جدید ما ابتدا تعریف می کند اما می گوید: رنگ سفید بهتر نبود؟ فلان مدل لباس بیشتر به تو می آید و ... این انتقادهای پی در پی به تدریج رابطه را مسموم می کند و بر روی ما تأثیر منفی می گذارد.
دوست واقعی زمانی که قولی به ما می دهد ، کاملاً آن را اجرا می کند. دوست واقعی همیشه واضح حرف هایش را می زند. در واقع معرفت و ارزش زیادی برای ما قائل است. اگر چند بار پیش آمد که احساس کردید او فقط شعار می دهد ، پس بیش از حد روی واقعی بودن این رابطه حساب نکنید.
برخی به ظاهر دوست واقعی ما هستند اما سوألاتی از ما می پرسند که در واقع از روی مهربانی و دلسوزی نیست. سوألاتی تخریب کننده که با دانستن نگرانی طرف مقابل از او می پرسند و سوألاتی که قطعاً از شنیدنشان خوشحال نمی شویم به خصوص اگر درگیر یک بحران باشیم.
دوست واقعی کسی است که اگر به ما خوبی برسد خوشحال می شود و اگر شری برسد غمگین.
بیایید یک بار دیگر دوستانمان را راستی آزمایی کنیم تا ببینیم کجای کار هستیم ؟ آیا باید ادامه بدهیم و یا قطع رابطه کنیم؟ حتی شده تنها بمانیم ، دوستان بد را کنار بگذاریم. فراموش نکنیم دوست و یا دوستانی که اعتماد به نفسمان را می گیرند و در هر موقعیتی به ما توهین می کنند و یا انرژی خوبی به ما نمی دهند و ... باید کنار بگذاریمشان و جا برای دوستان خوب باز کنیم. گاهی ما انسان ها احساس نیاز می کنیم به داشتن دوست و یا دوستان خوب و شروع به انتخاب می کنیم ، اما گاهی از روی آگاهی و دانایی این انتخاب را نمی کنیم.
با کسی دوست شویم که بتوانیم درس های زیادی از او بیاموزیم و از اینکه با آدم های موفق تر از خودمان دوست هستیم نترسیم. شاید در مقابل دوستان کم آگاه احساس امنیت و خوشبختی بیشتری کنید اما این احساس کاذبه!
دوست آگاه و موفق ما را با خودش بالا می برد ، خصوصاً اگر متأهل هستید با کسانی که رابطه ی زناشویی مشکل داری دارند دوستی نکنید. شما مشاوره خانواده نیستید که دلسوز رابطه ی دیگران باشید.
شاید گاهی اوقات احساس درستی در مورد چیزهایی نداشته باشیم اما معمولاً غریزه درونی در این مسیر به ما کمک خواهد کرد تا نسبت به شخصی احساس خوبی پیدا کنیم یا نه.
پس بهتر است که خود را مجبور به دوستی با افرادی که حس خوبی به آن ها نداریم ، نکنیم.
اگر احساس شادی ، عشق ، حمایت واعتماد را در یک دوستی نداریم ، هر چه زودتر از آن رابطه بیرون بیاییم.
دوستان واقعی به راحتی به سمت ما نمی آیند اما می توانند احساسات خوبی را در ما به وجود بیاورند . پس بهتر است چند قدم به عقب برگردیم و ببینیم که حس ما در این رابطه و نسبت به دوستانمان چگونه است.

نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز