خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


معرفی انواع گواهینامه SSL | بهترین آن کدام است؟

معرفی انواع گواهینامه SSL | بهترین آن کدام است؟
گواهی‌نامه SSL از آن دسته مواردی است که تمامی سایت‌ها برای ادامه فعالیت خود باید آن را داشته باشند. کسانی که در زمینه طراحی سایت و حتی سئو فعالیت می‌کنند، باید به‌خوبی با انواع گواهی امنیتی اس اس ال آشنا شوند. آشنایی کامل با این مدل گواهی‌نامه‌ها باعث می‌شود که بتوانند بهترین نوع SSL را با توجه به نوع سایت و کسب و کار خود انتخاب کنید.
در ادامه انواع گواهی SSL را معرفی خواهیم کرد و مقایسه نوع رایگان و پولی آن را انجام خواهیم داد.

معرفی انواع SSL

SSL مخفف عبارت Secure socket layer به معنای لایه امنیتی محافظت شده است. این لایه امنیتی باعث می‌شود که کاربر و سرور به‌صورت کدگذاری شده‌ باهم تبادل اطلاعات انجام دهند و مانع از سرقت این اطلاعات می‌شود. گواهی‌نامه SSL انواع مختلفی دارد. هرکدام از این گواهی‌نامه‌ها خصوصیات و ویژگی‌های خاصی دارند که افراد باید حتماً با آن‌ها آشنایی کاملی داشته باشند. تعداد گواهی‌نامه‌های SSL زیاد است؛ اما از جمله مهم‌ترین آن‌ها، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

گواهی ssl ev و ssl wildcard

گواهی‌نامه SSL DV

گواهی‌نامه اعتبارسنجی دامنه یا همان SSL DV یکی از انواع اس اس ال ارائه شده توسط شرکت‌های مربوطه است. در فرایند صدور گواهی‌نامه SSL DV، تنها دامنه سایت شما توسط شرکت صادرکننده تأیید و احراز هویت می‌شود. این گواهی‌نامه نسبت به سایر گواهی‌نامه‌های دیگر از قدرت و اطمینان کمتری برخوردار است. به دست آوردن این نوع از گواهی بسیار ساده و آسان است. تنها کاری که شما باید انجام دهید، این است که مالکیت دامنه سایت خود را با جواب دادن ایمیل یا تماس تلفنی ثابت کنید. از آنجایی که گواهی‌نامه اعتبارسنجی دامنه از اطمینان و قدرت کمتری در رمزگذاری برخوردار است، معمولاً افراد برای وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌های شخصی از آن استفاده می‌کنند.
یکی دیگر از ویژگی‌های گواهی‌نامه DV این است که به دست آوردن آن بسیار سریع است و نیاز نیست که هزینه زیادی پرداخت کنید. در این نوع گواهی‌نامه، نوار آدرس فقط علامت HTTPS و یک قفل را نشان نمایش می‌دهد و در آن هیچ نام تجاری نمایش داده نمی‌شود.

گواهی‌نامه SSL OV

گواهی OV یکی دیگر از گواهی‌نامه‌های محبوب SSL به شمار می‌آید. در این گواهی‌نامه علاوه بر مواردی مانند دامنه سایت، نام رسمی سازمان یا شرکت نیز احراز هویت خواهد شد. هدف اصلی این گواهی‌نامه که به گواهی‌نامه اعتبارسنجی سازمانی مشهور است، اعتبارسنجی سازمان و رمزگذاری اطلاعات حساس کاربر در هنگام انجام معاملات است.
این نوع از گواهی‌نامه SSL، بر خلاف گواهی DV از اطمینان بسیار بالایی برخوردار است. معمولاً این نوع گواهی‌نامه به دلیل اعتبار بالای آن، در اعتبارسنجی کسب‌وکارها مورد استفاده قرار می‌گیرد. کسانی که مالک وب‌سایت‌های تجاری یا عمومی هستند؛ باید برای نصب این نوع گواهی‌نامه اقدام کنند. همچنین لازم به ذکر است که گواهی OV در نوار آدرس مرورگر، اطلاعات مالک وب‌سایت را نیز نمایش می‌دهد تا کاربران به‌راحتی سایت موردنظر را از سایت‌های مخرب تشخیص دهند. کسانی که می‌خواهند گواهی‌نامه OV را به دست بیاورند باید یک فرایند اعتبارسنجی قابل‌توجه را انجام دهند. برای این کار، یک سازمان صدور گواهی‌نامه تحقیقات خود را برای اطمینان از حق داشتن نام دامنه را آغاز خواهد کرد.

ssl رایگان بهتر است یا پولی؟

گواهی‌نامه SSL EV

گواهی‌نامه اعتبارسنجی گسترده یا همان SSL EV، گران‌ترین و بالاترین رتبه را در میان گواهی‌نامه‌های SSL دارد. این نوع گواهی‌نامه بعد از نصب، اطلاعات زیادی از جمله قفل، HTTPS، نام مشاغل و کشور را در نوار آدرس مرورگر نمایش می‌دهد. همچنین لازم به ذکر است که نمایش اطلاعات مالک وب‌سایت، در نوار آدرس مرورگر نمایش داده می‌شود تا به تفکیک و تشخیص وب‌سایت از سایر سایت‌های مخرب کمک کند.
مالک وب‌سایت برای به دست آوردن این نوع از گواهی SSL باید مراحل تایید هویت استاندارد را طی کند. این مراحل تأیید می‌کنند که حقوق انحصاری دامنه از لحاظ قانونی مجاز است. معمولاً وب‌سایت‌ها و برنامه‌هایی که نیاز به امنیت بالایی دارند؛ باید گواهی EV را نصب کنند.

گواهی SSL Wildcard

بسیاری از سایت ها به دلایل مختلفی اقدام به ایجاد ساب دامین یا زیر دامنه می کنند، حال اگر این سایت ها قصد داشته باشند تا تمامی ساب دامنه ها بصورت https نمایش داده شود، بهتر است از نوع wildcard گواهی های ssl استفاده کنند.

مقایسه SSL رایگان و پولی


انواع گواهی ssl

به‌طورکلی این گواهینامه های امنیتی را به دو دسته رایگان و پولی، می توان تقسیم کرد. صاحبان وب‌سایت‌ها می‌توانند هرکدام از این SSL‌ها را برای سایت خود نصب کنند؛ اما سوال اینجاست که ssl رایگان و پولی چه تفاوتی دارند؟ کدام‌یک از آن‌ها برای سایت‌ها بهتر است؟
SSL پولی با نوع رایگان تفاوت‌های خاصی دارد. افراد باید به‌طور کامل این تفاوت‌ها را بدانند تا بهترین گواهی امنیتی را برای سایت خود نصب کنند. از جمله مهم‌ترین تفاوت‌های نوع پولی و رایگان، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • SSL رایگان دارای محدودیت زمانی است و کاربران فقط برای سه ماه می‌توانند از این گواهی‌نامه استفاده کنند؛ اما SSL پولی، حداقل برای یک سال در دسترس کاربران قرار دارد.
  • گوگل این توانایی را دارد که به‌خوبی SSL پولی را از رایگان تشخیص دهد. از آنجایی که گواهی های پولی سطح بالاتری از امنیت را ارائه می‌دهند، بسیاری از متخصصان معتقدند که نصب گواهی‌نامه پولی برای سایت بهتر است.
  • گواهی‌نامه‌های پولی تنوع بیشتری به نسبت گواهی‌نامه‌های رایگان دارند.
  • گواهی‌نامه‌های پولی برای تأمین امنیت در سطح بالا هستند؛ اما گواهی‌نامه‌های رایگان بیشتر برای کسانی توصیه می‌شود که به‌تازگی فعالیت در فضای وب را شروع کرده‌اند.

بررسی کیفی و کمی SSL

همان‌طور که گفتیم این گواهی های امنیتی به دو دسته پولی و رایگان تقسیم می‌شوند. کسانی که منابع مالی کمی دارند و در آغاز راه خود برای فعالیت در فضای وب هستند، می‌توانند از SSL رایگان استفاده کنند؛ اما کسانی که برای مدت طولانی در فضای وب فعالیت دارند و سایت خود را نیازمند امنیتی بالا می‌دانند باید از نوع پولی آن استفاده کنند.
البته لازم است بدانید که SSL‌های پولی نیز از نظر سطح امنیتی و اطمینان با یکدیگر تفاوت دارند. کسانی باید از SSL DV استفاده کنند که سایت آن‌ها یک وب‌سایت شخصی یا وبلاگ است و به امنیت بالایی احتیاج ندارد. اما سایت‌هایی با امنیت بالا مانند سایت بانک‌ها، باید SSL با اطمینان و امنیت بالاتری مانند SSL EV را نصب کنند. البته این SSL گران‌ترین گواهی‌نامه SSL است و بالاترین سطح امنیت را ارائه خواهد داد.

بهترین سایت آموزش SSL در ایران

کاربران و مدیران سایت‌های مختلف برای اینکه به بهترین شکل ممکن امنیت سایت خود را تامین کنند، باید تمام آموزش‌های لازم را در این زمینه ببینند. امروزه سایت‌های مختلفی در این زمینه فعالیت می‌کنند؛ اما کاربران باید به بهترین و معتبرترین سایت مراجعه کنند. سایت آکادمی SSL یکی از بهترین و معتبرترین سایت‌ها در این زمینه است. در این سایت می‌توانید اطلاعات جامعی درباره آموزش نصب SSL، خطاهای SSL و افزونه‌های SSL به دست بیاورید.


نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز