خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


10 مورد از بهترین شغل ‌‌های رشته کامپیوتر

10 مورد از بهترین شغل ‌‌های رشته کامپیوتر
مشاغل حوزه مهندسی کامپیوتر امروزه به یکی از پرطرفدارترین مشاغل میان جوانان در سراسر جهان تبدیل شده‌اند. یکی از مهم‌ترین دلایل این اتفاق درآمد بالایی است که می‌توان از آن‌‌ها به دست آورد. تنوع این مشاغل خیلی بالا بوده و بازار کار مهندسی کامپیوتر دارای شرایط بسیار عالی برای فارغ‌التحصیلان این رشته است. در ایران نیز فرصت‌های شغلی خوبی در بازار کار رشته کامپیوتر وجود داشته و دارای پتانسیل پیشرفت‌‌های بیشتری در این زمینه است. اگر می‌خواهید با بهترین شغل ‌‌های رشته کامپیوتر بیشتر آشنا شوید پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مطلب از موسسه پارس پژوهان با ما همراه باشید.

10 مورد از بهترین شغل ‌‌های رشته کامپیوتر

1. توسعه دهنده نرم افزار


یکی از مشاغل پر درآمد و بهترین شغل‌های رشته مهندسی کامپیوتر، توسعه دهنده نرم افزار است. فعالان در این حوزه با بررسی نیاز کاربران به طراحی و تولید نرم افزار می‌پردازند. این نرم افزار‌ها بر روی سیستم‌‌های مختلف قابل اجرا و سازگار هستند. توسعه دهندگان نرم افزار بعضی از برنامه‌‌های کاربردی را برای موبایل و برخی دیگر را برای دسکتاپ توسعه می‌دهند. این شغل دارای رابطه نزدیکی با برنامه نویسان کامپیوتر است و همواره سعی دارند که با بهینه‌سازی نرم‌افزار‌ها رضایت کاربران را جلب نمایند. افرادی که می‌خواهند در این حیطه شغلی فعالیت داشته باشند باید حداقل دارای مدرک لیسانس باشند و به زبان‌‌های برنامه‌نویسی مانند ASP.NET، Java Script، برنامه نویسی با PYTHON (برق و کامپیوتر) وc# نیز تسلط کامل داشته باشند. در واقع داشتن مهارت و تخصص کافی در زبان‌های ذکر شده موجب موفقیت افراد و کسب درآمد بالا در این شغل می‌شود.

2. مهندس سخت افزار


یکی دیگر از فرصت‌های شغلی رشته کامپیوتر مهندسی سخت افزار است. این مهندسین قطعات و تجهیزات جدیدی را برای کامپیوتر‌ها طراحی می‌کنند و بر نحوه ساخت و نصب سیستم‌های کامپیوتری و محصولات مرتبط با آن نظارت دارند. در واقع مهندسین سخت افزار بر روی نیاز‌‌های سخت افزای که در حوزه کامپیوتر احساس می‌شود متمرکز هستند و بهترین راه حل‌های ممکن را برای ارتقاء قطعات کامپیوترها، خودرو‌ها و دیگر فناوری‌های وابسته به آن را پیشنهاد می‌دهند. از دیگر وظایف این مهندسین می‌توان به تست سخت افزار‌ها و مشخص نمودن نوع ورودی‌ها در مراحل ساخت اشاره نمود.
مهندسین سخت افزار که طراحان قطعات و محصولات الکترونیکی محسوب می‌شوند دارای مهارت‌‌های تخصصی شامل زبان‌‌های برنامه نویسی C، C++، VHDL، HDL و توانایی ساخت و طراحی انواع برد و مدار‌‌های الکترونیکی هستند.

10 مورد از بهترین شغل ‌‌های رشته کامپیوتر

3.مهندس یادگیری ماشین – Msachine Learning

مهندس یادگیری ماشین در واقع فردی است که در مورد الگوریتم‌‌های هوش مصنوعی، طراحی، پیاده‌سازی و همچنین بکارگیری آن تحقیق و پژوهش کرده و مدل‌‌‌هایی را برای این منظور ارائه می‌دهد. به عنوان مثال یک فروشگاه را مد نظر قرار دهید که اطلاعات و داده‌‌های کالا‌ها و مشتریان خود را ذخیره می‌کند، اگر از پیاده سازی مدل‌های یادگیری ماشین استفاده کند به خوبی می‌تواند رفتار مشتریان را تحلیل و ارزیابی نماید و به این ترتیب به بهینه سازی کسب و کار خود بپردازد.
یادگیری ماشین کاربرد‌‌های گسترده‌ای دارد، به‌طوری‌که این مهندسین در تیم‌های بزرگی که در زمینه علم داده با پایتون Python for Data Science and Machine Learning فعالیت دارند مشغول به کار هستند. از مهارت‌‌های تخصصی مهندسین یادگیری ماشین می‌توان به تسلط به آمار و ریاضیات، مهارت کدنویسی به زبان جاوا، پایتون، جاوا اسکریپت و C++ اشاره نمود.

4. مهندس رایانش ابری

مهندسی رایانش ابری یکی دیگر از شغل‌های رشته کامپیوتر است. این افراد در واقع متخصصین حوزه فناوری اطلاعات هستند و مسئولیت‌هایی مانند طراحی، برنامه‌ریزی، مدیریت، نگهداری و پشتیبانی فنی مرتبط با رایانش ابری را بر عهده دارند. مهندس رایانش ابری همچنین مسئولیت‌های معماری ابری، توسعه و مدیریت شبکه‌های ابری را نیز می‌تواند بر عهده بگیرد. این مهندسین طراحی‌ها را با توجه به تقاضا و نیاز مصرف‌کنندگان و در جهت بهبود و ارتقاء شبکه و سیستم‌ها انجام می‌دهند. یک فارغ‌التحصیل مهندسی کامپیوتر برای فعالیت در این حوزه باید دارای مهارت‌های تخصصی مانند تسلط بر سیستم عامل لینوکس، تسلط بر برنامه نویسی با JAVA، SQL، PHP، PYTHON، مفاهیم مجازی سازی، زبان نشانه گذاری XML و پروتکل‌‌های دسترسی به اشیاء داشته باشد.

10 مورد از بهترین شغل ‌‌های رشته کامپیوتر

5. مدیر شبکه

مدیر شبکه نیز از شغل‌های رشته کامپیوتر است. مدیران شبکه در زمینه طراحی و نظارت بر شبکه‌‌های محلی و شبکه‌‌های گسترده و همچنین سیستم‌‌های ارتباطی مشغول به فعالیت هستند. وظایفی مانند تعمیر و نگهداری و عیب‌یابی شبکه نیز برعهده دارند. این افراد به دنبال راهکار‌ها و فرصت‌هایی برای بهبود و ارتقاء عملکرد شبکه با در نظر گرفتن نیاز‌‌های سازمانی هستند. مهندسین شبکه دارای مهارت کافی در زمینه انواع شبکه، امنیت شبکه، مدیریت سخت افزار و نرم افزار، سیستم‌ها و نحوه عملکرد و عیب‌یابی و نگهداری از آن‌ها هستند.

6. تحلیلگر امنیت اطلاعات

یکی از شغل‌های رشته کامپیوتر تحلیل‌گر امنیت اطلاعات است. این مهندسین کامپیوتر وظیفه حفاظت از اطلاعات در سیستم‌‌های کامپیوتری سازمان‌ها در برابر حملات سایبری و نفوذ داده‌ها را بر عهده دارند. این مهندسین اطلاعات فایروال‌ها و نرم افزار‌‌های رمزگذاری داده‌ها را مطابق با استاندارد‌ها نصب و نگهداری می‌کنند. از جمله وظایف مهم آن‌ها می‌توان به کشف خطرات و آسیب پذیری سیستم‌‌‌های شبکه، مراقبت از انواع نقض قوانین محافظتی اشاره نمود.
مهندس امنیت اطلاعات از ابزار‌‌های مختلفی برای تحلیل داده‌ها استفاده می‌کند و با برنامه‌‌های استانداردی مثل Apache Ant، Blackboard، Symantec آشنایی کامل دارد.

7. دانشمند علم داده

علم داده نیز یکی دیگر از شاخه‌‌های مهندسی کامپیوتر و از بهترین مشاغل آن است. دانشمندان داده به منظور یافتن الگوها، ایجاد شکل‌های بصری و همچنین نتیجه‌گیری از داده‌‌های موجود از انواع تکنیک‌ها و ابزار‌ها استفاده می‌کنند. افرادی که می‌خواهند در این حوزه فعالیت داشته باشند باید از قدرت تجزیه و تحلیل خوبی برخوردار باشند و مهارت کافی در کار با زبان‌‌های برنامه نویسی مثل SQL، Python و دانش یادگیری ماشین داشته باشند.

8. توسعه دهندگان بلاکچین- Blockchain

یکی از مهم‌ترین و پردرآمد‌ترین شغل‌های رشته کامپیوتر توسعه دهنده بلاکچین است که یک تکنولوژی جدید محسوب می‌شود. بلاکچین در واقع نوعی مفهوم در پیاده‌سازی پایگاه داده و ذخیره‌سازی اطلاعات است و امروزه در سازمان‌ها و سیستم‌‌‌های مختلفی برای حفظ امنیت اطلاعات مورد استفاده قرار می‌گیرد. مهندسینی که در حوزه بلاکچین مشغول به فعالیت هستند با مفاهیم این تکنولوژی به خوبی آشنایی دارند و بر زبان‌‌های برنامه نویسی پایتون و سالیدیتی مسلط هستند.

10 مورد از بهترین شغل ‌‌های رشته کامپیوتر

8. توسعه دهنده وب

یکی دیگر از شغل‌های رشته کامپیوتر توسعه دهنده وب بوده که دارای تفاوت‌هایی با طراحی وب است. توسعه دهندگان وب مسئولیت کد نویسی فنی سمت کاربر و سمت سرور یک سایت را بر عهده دارند. افرادی که در این حوزه مشغول به فعالیت هستند می‌توانند به صورت تخصصی بر روی کد‌‌های سمت کاربر و یا کد‌‌های سمت سرور و یا هر دو متمرکز شوند. از مهارت‌‌های تخصصی این افراد می‌توان به تسلط بر زبان برنامه نویسی HTML، PHP، Java Script، ASP.NET و پایتون اشاره کرد.

10. طراح بازی‌های ویدیوئی

طراحی بازی‌های ویدیوئی نیز جز شغل‌های پردرآمد و محبوب رشته کامپیوتر قرار دارد و از بهترین فرصت‌های شغلی رشته کامپیوتر محسوب می‌شود . بازی‌هایی که توسط این مهندسین طراحی و تولید می‌شوند بر روی کنسول‌‌های بازی و رایانه‌ها قابل اجرا است. بیشتر متخصصین علوم محاسبات و الگوریتم به طراحی بازی‌های ویدیوئی روی می‌آورند و از موفق‌ترین افراد در این زمینه هستند. این افراد بر زبان‌‌های برنامه‌‎نویسی C# ‌، C++ مسلط بوده و بسیار خلاق هستند.

سخن پایانی

شغل‌‌‌های برتر در حوزه مهندسی کامپیوتر امروزه به یکی از محبوب‌ترین مشاغل در سراسر جهان تبدیل شده‌اند و دارای فرصت‌‌‌های شغلی بی‌نظیری برای جوانان و علاقمندان به این حوزه هستند. ازاین‌رو دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته کامپیوتر می‌توانند با کسب مهارت‌‌‌های لازم به سرعت جذب بازار کار شوند. همچنین موسسه پارس پژوهان نیز با برگزاری دوره‌‌‌های آنلاین و حضوری مهندسی کامپیوتر همواره در کنار شماست تا بتوانید پروسه ورود به بهترین فرصت‌‌‌های شغلی رشته کامپیوتر را برایتان آسان نماید تا سریع‌تر بتوانید به اهداف و آرزو‌‌های خود دست یابید.

نمایش دیدگاه ها (1 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز