خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


بهترین آموزشگاه خیاطی کجاست؟

بهترین آموزشگاه خیاطی کجاست؟
پوشاک جزو نیازهای اولیه یک انسان هستش که همیشه همراهشه و اونو از سرما و گرما حفط می کنه، از قدیم وقتی چرخ خیاطی وجود نداشت مردم با دست و کوک های ریز یرای خود لباس می دوختند که البته کار خیلی سختی بود، اولین چرخ خیاطی ساخته شخصی به نام تامیس سنت انگلیسی بود که ماشینی رو در ۱۷۹۰ به ثبت رساند كه كارش شبیه دوخت زنجیره ای زمان ما بود و هدف از ساخت این ماشین بیشتر دوختن لوازم چرمی بود که هیچ وقت هم مورد استفاده قرار نگرفت تا اینكه در سال ۱۸۳۰ یك خیاط فرانسوی فقیر به نام بارتلمی تیمونیه توانست با ابتكار خلاقانه خود چرخ خیاطی را بسازد كه شباهت زیادی به چرخ های امروزی داشت، بعدا این وسیله در فرانسه مورد استقبال قرار گرفت ولی گروهی از كارگران كه این اختراع را باعث كسادی كارشان دیدند شبانه به كارگاه بارتلمی حمله و همه چرخ های خیاطی او را از بین بردند و او از غصه و فقر جان خود را از دست داد! همان موقع مردی در نیویورك بنام والترهنت چرخ خیاطی دیگه ای ساخت که دارای سوزنی بود كه مثل سوزن های امروزی سوراخی كوچك در نوك خود داشت و کارش زدن كوك های ریز بود با همه اینها هنت موفق نشد كه اختراع خود را به ثبت برساند تا روزی که افتخار ثبت نخستین چرخ خیاطی نصیب الیاس هاو شد و البته آیزك سینگر هم یك چرخ خیاطی در كشور آمریكا به ثبت رساند.

بهترین آموزشگاه خیاطی کجاست؟

خیاطی از حرفه های قدیمی در تهران زمان قاجار بود که خیلی ها این شغل را داشتند، خیاط به کسی گفته می شد که در کار دوخت و دوز لباس زنانه و مردانه دست داشت و در دارالخلافه به سه صورت انجام می شد:
1-دوزندگان رسمی که مغازه داشتند و لباس ها را طبق الگو می دوختند و مشتریانشان اعیان، اشراف، رجال، پسر حاجی ها و فکلی نماها بودند.
2-خیاطان بازاری که جاشون تو بازار دوخته فروشی ها (سرای امیر) بود که لباس بازاری می دوختند و به مردم می فروختند، این لباس ها ارزان تر بود و هر کسی به بازار می رفت می توانست لباسی که اندازه اش باشد را با قیمت کمی بخرد.
۳-زنان خانه داری که خیاطی بلد بودند و برای اهل خانه لباس می دوختند، برای اشخاص غریبه هم خیاطی می کردند، به هر حال خیاطی شغلی سخت بود که در برابر کاری زیاد پول کمی می گرفتند و آن موقع خیاط با چهره ای خوشحال کم بود چه کسی که با چرخ کار می کرد و چه بی چرخ؛ بالاخره اولین چرخ خیاطی در ایران توسط مظفرالدین شاه از سفر فرنگ آورده شد اما سال‌ها طول کشید تا این اختراع جدید جای دوخت و دوز سنتی را بگیرد و مورد استفاده همه قرار گیرد.
امروزه در همه خانه ها یک چرخ خیاطی از مارشال و سینگرهای قدیمی دستی تا ژانومه های نیمه اتومات و اتومات پیدا می شود که معمولا قسمتی از جهاز دختران به حساب می آمد که البته قدیمی ها بیشتر از آن استفاده می کردند تا دختران امروزی مگر علاقمند به خیاطی باشند و به همین خاطر در این فکرند که بهترین آموزشگاه خیاطی کجاست؟ چون امروزه صنعت یا بهتر بگوییم دنیای مد و فشن نیاز به خیاط و طراح لباس دارد و دختران و پسران زیادی به فکر خیاط شدن افتاده اند ،چطور؟ از طریق دبیرستان و فنی و حرفه ای و یا قبولی در دانشگاه ها که کمی مشکل است یا راحت ترین راه راه انتخاب کنند و در بهترین آموزشگاه خیاطی تهران و ایران شرکت نمایند، نام این آموزشگاه پرآوازه آکادمی هنر پارس است که در مرکز تهران قرار گرفته و دسترسی اش برای همه راحت است و بجز دوره آموزشی خیاطی مقدماتی یا نازک دوزی که برای خیاط شدن و خیاطی کردن هم کافیست برای کسانی که علاقه به ادامه در دوره های تخصصی دارند هم برنامه خاص خودش را دارد و دوره های تخصصی لباس عروس، لباس شب، پیراهن و شلوار مردانه، دوره تخصصی مانتو و شومیز، دوره تخصصی تریکو، دوره تخصصی کودک و نوجوان، دوره تخصصی انواع شلوار زنانه و ... را برگزیده است و افراد پس از گذراندن دوره مقدماتی و دریافت مدرک می توانند دراین دوره ها به انتخاب و میلشان شرکت کنند.
چرا آکادمی هنر پارس بهترین آموزشگاه خیاطی به حساب می آید چون اولا فضایی بسیار مناسب با میز و صندلی های استاندارد برای هنرجوها تدارک دیده است و سرفصل هایی متنوع با بهترین اساتید در کلاس های نیمه خصوصی یک الی سه نفره تدریس می شود، آموزشگاه با بهترین چرخ های بروز صنعتی و خانگی، سردوز و اتو بخارها مجهز شده و هنگام تدریس و آموزش به تعداد هر هنرجو هم یک چرخ خیاطی برای دوخت وجود دارد، همچنین انتخاب روز و ساعت کلاس ها به میل هنرجو و با توجه به شرایط شغلی و زندگی اوست و کلاس های فشرده برای آخر هفته هم برای شهرستانی های عزیز و شاغلینی که در طول هفته نمی توانند حضور یابند در نظر گرفته شده است، ضمن اینکه آکادمی هنر پارس امکان پرداخت اقساطی را برای هنرجوها ایجاد کرده تا تمام علاقمندان از هر قشری بتوانند ازین کلاس ها بهره ببرند؛ توصیه می گردد در کنار کلاس های خیاطی به آموزش دوره طراحی لباس هم بپردازید تا هم پکیج هنریتان را تکمیل کند و هم یک خیاط با توانایی طراحی لباس مخصوص خود شوید.

بهترین آموزشگاه خیاطی کجاست؟

یکی از ویژگی های منحصر بفرد آکادمی هنر پارس که هنگام ثبت نام به هنرجوها ارائه می شود کارت گارانتی پشتیبانی با اعتباری 5 ساله است که در آن خدماتی بصورت رایگان و نامحدود برای ایشان در نظر گرفته شده است که در ادامه به آن اشاره می کنیم:
1-شرکت در ورکشاپ های آموزشی با موضوعاتی جدید و خارج از سرفصل ها و امکان شرکت هنرجویان دارای کارت.
2-تقاضا و شرکت در کلاس های رفع اشکال از سرفصل هایی که گذرانده اند در زمانی خارج از ساعت کلاسی بصورت رایگان و نامحدود.
3-استفاده از تجهیزات کارگاه الگوسازی و دوخت اعم از چرخ های صنعتی، سردوزها، اتو بخارها و ... که با هماهنگی واحد اداری صورت می گیرد.
4-شرکت در اردوها و تورهای آموزشی یک روزه آکادمی پارس که شامل بازدید از کارخانجات صنعتی تولید پوشاک و بازدید از خط تولید، بازدید از کارگاه های گلدوزی بصورت صنعتی، بازدید از چاپخانه های صنعتی پوشاک و ... می باشد.
5-استفاده از مشاوره های آکادمی پارس در زمینه الگوسازی و دوخت با اساتید و متخصصین مربوطه.
6-بهره مندی از مشاوره با متخصصین بیزینس برای راه اندازی کسب و کار، مزون، تولیدی و ...
7- هنرجویان آکادمی هنر پارس بعد از اتمام دوره و دریافت مدرک اگر تمایل داشته باشند از طرف آکادمی برای کارآموزی یا استخدام به شرکت ها، کارخانجات تولید پوشاک، تولیدی ها و مزون ها معرفی می شوند و باز هم تاکید می کنم که تمامی این خدمات رایگان، نامحدود و با اعتبار 5 ساله ویژه هنرجویان عزیز آکادمی پارس می باشد.
با این ویژگی ها دیگر می دانید که بهترین آموزشگاه خیاطی کجاست، پس بهتر است بعد از سنجش علاقه خود به این حرفه و گرفتن مشاوره تلفنی تخصصی و پرسیدن هر سوالی که در ذهنتان است و یا سر زدن به صفحه اصلی سایت آکادمی هنر پارس از تمامی جوانب و سرفصل های آن مطلع شوید و سپس حضوری به آنجا بروید تا هم از آموزشگاه و تجهیزاتش دیدن فرمایید و هم برای مشاوره و ثبت نام اقدام کنید.

بهترین آموزشگاه خیاطی کجاست؟


نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز