خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


22. سیر تا پیاز سایت داری. برای کسب درآمد چه نوع وب سایتی باید بسازم؟

22. سیر تا پیاز سایت داری. برای کسب درآمد چه نوع وب سایتی باید بسازم؟
نویسنده : امیر انصاری
قبل از هر چیز بگویم از پاسخ دادن به این سوال نفرت دارم. پرسیدن اینکه چه نوع وب سایتی باید بسازیم تا به درآمد برسیم مثل این می ماند که بخواهیم اسب را پشت سر گاری ببندیم و این قطعا شدنی نیست و گاری پیش نخواهد رفت. به طور خلاصه اگر بخواهم بگویم، هر کسی که این سوال را می پرسد قطعا وبمستر خوبی نیست. کسی که به مهارتهای خودش ایمان داشته باشد قطعا می داند که چه می خواهد و چکار می خواهد بکند و اینطور نیست که به امید کسب درآمد این در و آن در بزند.

نرم افزار سامانه مودیان راهکار



در واقع سوال اصلی اینست که مردم چه زمانی حاضرند پول پرداخت کنند؟ شما خودتان برای چه چیزی حاضرید هزینه کنید؟ قطعا همه دنبال چیزیهای مفید و با ارزش هستند و زمانی دست به جیب می شوند که چیز مفید و با ارزشی گیرشان بیاید. فضای مجازی هم مستثنی از دنیای واقعی نیست، در واقع بازتابی است از دنیای واقعی. قطعا اگر چیزی برای ارائه کردن به سایرین ندارید، پس دیگران هم چیزی برای ارائه کردن به شما نخواهند داشت. بحث را با سوال دیگری پیش می برم.

چه چیزی باعث میشود تا یک وبمستر موفق شود؟


بسیاری از مردم باورهای غلطی در مورد سایت داری دارند؟ آنها معمولا چند داستان یا چند جلد کتاب از داستان های افراد موفق را می خوانند و بعد پیش خودشان فکر می کنند : "حالا وقتش رسیده تا کارم را ترک کنم و از خانه کار کنم و ثروتمند شوم" .

در ادامه میخواهم برخی مسائل را در مورد افرادی که در اینترنت موفق هستند را با شما در میان بگذارم و به چندین واقعیت هر چند تلخ اشاراتی داشته باشم:

فقط درصد بسیار کمی از وبسایتها موفق می شوند و به کسب و کارهای بزرگ تبدیل می شوند.

در واقع از بین میلیون وب سایت و میلیون ها مدیران وبسایت که در جهان وجود دارند تعداد خیلی کمی از آنها واقعا رشد می کنند و به درآمد چشمگیری می رسند. خیلی از وبسایتها را می شناسم که مدیران آنها از دوستان نزدیک بنده هستند، علیرغم چندین سال تلاش درآمد ماهیانه وبسایت آنها به زور از چند صد هزار تومان در ماه بیشتر می شود.

واقعیت اینست که برای موفقیت در سایت داری مانند هر کار دیگری باید در طول سالها سخت تلاش کنید.

کسانی که موفق شده اند، در طول یک دوره زمانی معمولا خیلی بلند مدت سخت تلاش کرده اند، آنها ممکن است وانمود کنند که در حال استراحت هستند اما واقعیت اینست که مدتهای زیادی برده سایتشان بوده اند.

برای موفقیت سایتتان شما قطعا باید در زمینه کاری خود دارای استعداد درخشان، مهارت و دانش کافی باشید.

فقط کسانیکه در زمینه رشته خود دارای مهارتها و دانش بالایی باشند می توانند محتوای به قول ما اورجینال تولید کنند. اینکه از روی اطلاعات موجود اطلاعات مجددی بسازید هیچ هنری ندارد. معمولا افراد با دانش با استفاده از مهارتهایشان به کاربرانشان بینش می دهند و قطعا حق آنها موفقیت است.

برای موفقیت شما نیاز به عشق به کارتان دارید.

وبمستران موفق عاشق کارشان هستند. آنها با وبسایتشان زندگی می کنند. بی ادبی است اما یک واقعیت اینست که وبمسترهای موفق مثل خر روی وبسایتشان کار می کنند. اما خودشان متوجه نمی شوند، چون از این کار لذت می برند و اساسا آن را برای خودشان بعنوان کار تعریف نمی کنند. اگر از آنها بپرسی چند ساعت در روز بر روی وبسایتت وقت می گذاری. می گویند : "آه! شاید یکی دو ساعت!" . البته دروغ نمی گویند چون آنها ساعاتی را که پشت کامپیوتر مشغول بروز رسانی وبسایت بوده اند را حساب می کنند. اما فراموش کرده اند تا تعداد روزهایی را که صرف آموزش، پژوهش، کسب تجربیات و برنامه ریزی کار داشته اند را برای شما حساب کنند.

وبسایت یک میانبر برای شهرت و ثروت نیست. اگر یک مدت طولانی وبمستر بوده باشید خواهید فهمید که دقیقا مثل دنیای واقعی است.

چه چیزی باعث می شود تا یک وبسایت موفق باشد؟


وبسایت موفق وبسایتی است که ویژگیهای زیر را داشته باشد:

اولین شرطش اینست که اورجینال باشد، یعنی محتوای اختصاصی داشته باشد.

هزاران یا میلیون ها وبسایت در دنیای وب وجود دارد، که همگی یک محتوای قدیمی و تکراری را مدام به خورد مخاطبان می دهند. یک وبسایت موفق وبسایتی است که محتوای اورجینال و جدید تولید کند و یا خدمات برجسته ای را ارائه بدهد یا چیز منحصر بفردی را به فروش برساند. این نوع وبسایتها هستند که از جمعیت جدا می شوند و می درخشند.

محتوای مفیدی ارائه بدهد.

محتوای منحصر به فرد به تنهایی به دلیل جدید و غیر تکراری بودنش هیچ ارزشی ندارد، بلکه زمانی ارزش دارد که برای دیگران مفید باشد. فراموش نکنید که از دید سایرین، شما همانقدر ارزش دارید که برای دیگران مفید هستید. پس مفید باشید و سود برسانید.

نکاتی که برای شروع یک وبسایت جدید باید در نظر گرفت


سعی کنید وارد حوزه هایی که در آنجا رقابت خیلی زیادی وجود دارد نشوید. دنبال حوزه هایی بروید که در آن حوزه وبسایتهای کمی وجود دارند یا اصلا وجود ندارند. اگر شما بتوانید چنین سایتی بسازید، شما از معدود سایتهایی خواهید بود که به آن حوزه خاص پرداخته است. هر کسی که در آن حوزه دنبال اطلاعاتی باشد دیر یا زود به شما می رسد. یعنی شما به راحتی می توانید مخاطبان را گیر بیندازید و اساسا اسیر بگیریدشان. اگر دقیقتر بخواهم بگویم شما تمام مخاطبان آن حوزه را در اختیار خواهید داشت.


آموزش قبلی : 21. سیر تا پیاز سایت داری. مرحله پیشرفت ناگهانی و غافلگیر کننده کار و روش گذار از آن.

نمایش دیدگاه ها (3 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.