خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


امنیت در فضای مجازی و اینترنت

امنیت در فضای مجازی و اینترنت
شبکه های اجتماعی راه ما را با دوستان و همکاران و سایر انسان ها در اقسان نقاط جهان به منظور برقراری ارتباط باز کرده است در حالی که شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر، یوتیوب، Google+ و غیره... نقش مهمی در زندگی ما ایفا می کنند، باید این نکته را هم متذکر شد، شبکه های اجتماعی همانطور که برقراری ارتباط با دیگران را ساده تر کرده اند از طرفی هم خطراتی از بابت تهدیدات امنیتی نیز هستند. با وجود صدها میلیون کاربر آنلاین، این ابزار نه تنها دوستان و خانواده را به خود جذب کرده است، از طرفی هم باعث شده که بیشتر به برقراری ارتباط با یکدیگر و تماس با هم تمایل پیدا کنند، و در اینجا از برخی تهدید امنیتی که در حال حاضر در شبکه های اجتماعی وجود دارد مطلع شوید تا به شما کمک کند به شکلی امن، آنلاین بمانید.

سیستم یکپارچۀ سازمانی راهکار



امنیت در فضای مجازی و اینترنت . آموزشگاه رایگان خوش آموز

سارقان هویت، اطلاعات شخصی را از سایت های رسانه های اجتماعی جمع آوری می کنند حتی اگر حساب کاربری شما در بالاترین سطوح امنیتی قرار گرفته باشد. با این حال راه هایی هم برای شناسایی سارقان هویت وجود دارد که اطلاعات شما را دریافت و به سرقت می برند. اکثر سایت های شبکه اجتماعی دارای اطلاعاتی هستند که برای ثبت نام و Register شدن مورد نیاز است مانند آدرس ایمیل یا تاریخ تولد. سارقان با استفاده از همین اطلاعات ایمیل مربوط به صاحب حساب را هم هک می کنند. به عنوان مثال، یک روش رایج برای دریافت اطلاعات شخصی با کلیک بر روی "رمز عبور را فراموش کرده ام" است و تلاشی که کاربر برای بازیابی اطلاعات از طریق ایمیل می کند. هنگامی که این تیپ سارقان دسترسی به حساب ایمیل شما داشته باشد، پس از آن دسترسی به تمام اطلاعات در سایت های شبکه های اجتماعی شما را دارند.
پس چه کاری باید انجام داد تا بتوانیم خودمان را از صدمات و تهدیدات سارقان در امان نگه داریم؟ شما نیاز نیست همه پروفایل های شبکه های اجتماعی خود را حذف کنید یا از دنیای واقعی پنهان کنید؛ فقط این اقدامات احتیاطی را انجام دهید.
رمز عبور قوی داشته باشید: هر چه رمز عبور قوی تر و پیچیده تر باشد حدس آن هم متقابلا سخت تر است هنگام ایجاد گذرواژه یا رمز عبور برای خود، از کاراکترهای ویژه مانند نمادها و حروف بزرگ و کاراکترها استفاده کنید. و به شدت توصیه می شود که از قرار کد ملی، شماره شناسنامه،تاریخ تولد خودتان یا فرزندان و یا شماره موبایل و ... پرهیز کنید(چون این مدل پسوردها بسیار رایج هستند و کار را برای هکر ساده می کند) و رمز عبوری که اصلا به این موارد ارتباط نداشته باشد را وارد کنید.
در وضعیت های بروزرسانی دقت کنید: اغب برای قربانی پیامهای بروزرسانی از جانب سارقین ارسال می شود که در آن اطلاعاتی باید وارد شود که سارقان بدان ها نیاز دارند. مثلا در زمان ایجاد اکانت ایمیل از شما چند سوال امنیتی پرسیده می شود مثلا اسم گربه شما چیست؟ یا نام دوست محبوب تان چیست و امثال این سوالها که در زمان ایجاد اکانت ایمیل و غیره ... از شما پرسیده می شود حالا ممکن است شما عکس گربه خود را با نام تگ شده آن در یک شبکه اجتماعی به اشتراک بگذارید، برای سارقان هویتی که یه روزنه امید را باز کرده اید. هکرها اغلب از راه هایی که عقل جن هم قد نمی دهد اقدام به جمع آوری اطلاعات هویتی و مهم کاربر به منظور هک اکانت آنها می کنند پس در این خصوص مراقب باشید.
محل سکونت و مکان خود را علنی نکنید: شما می توانید از یک مکان جعلی استفاده کنید یا یک شهر و شهرستان دیگر به عنوان مکان خود استفاده کنید. شما شاید بتوانید این اطلاعات را رد کنید. اما چنانچه خواستید مکان خود را وارد کنید بطور دقیق آن را مشخص نکنید.

هکرها عاشق شبکه های اجتماعی هستند. هکرها با کدهای خود می توانند هویت شما را سرقت کنند، ویروس ها را به کامپیوتر شما تزریق کنند و اطلاعات حساب بانکی را مختل کنند.
بهترین توصیه در این خصوص این است که چه در ایمیل ها و چه در شبکه های اجتماعی بر روی هر لینکی کلیک نکنید این لینک ها بعضا مقصدشان ناکجا آباد است برای اینکه مطمئن شوید لینک امن است:
اگر ماوس خود را بر روی لینک ببرید و روی آن کلیک نکنید باید در گوشه پایینی مرورگر خود URL آن لینک را مشاهده کنید خب اگر می دانید که این URL به سایت درستی لینک می شود روی آن کلیک کنید در غیر اینصورت کلیک نکنید.
یک اسکنر URL را امتحان کنید. اسکنر پیوند، یک وب سایت است که به شما اجازه می دهد آدرس URL پیوندی را که احتمالا بدان مشکوک شده اید را برای بررسی ایمنی وارد کنید مثلا سایت URLVoid یا MyWOT که قبل از استفاده باید حساب کاربری در آنها ایجاد کنید.
وقتی از سایتهای شبکه های اجتماعی استفاده می کنید، اطلاعات شخصی خود را ارسال می کنید. هنگامی که اطلاعات به صورت آنلاین ارسال می شود، دیگر خصوصی نیستند(اینترنت محیط امنی نیست) و می تواند به اشتباه وارد شود. هرچه بیشتر اطلاعات پست می کنید، بیشتر در معرض آسیب هستید نسبت به کسانی که ممکن است بخواهند به شما آسیب برسانند. حتی با بالاترین تنظیمات امنیتی، دوستان، همکاران و حتی مارک های مورد علاقه شما در سایت های شبکه شما می توانند به طور ناگهانی اطلاعات شما را از بین ببرند.
وب سایت هایی که در آنها اطلاعات Share می کنید، برنامه هایی که دانلود کرده اید و بازی هایی که در سایت های شبکه های اجتماعی بازی می کنید همگی دارای اطلاعاتی شخصی در مورد شما هستند هر بار که شما یک وب سایت را مرور می کنید، شرکت ها می توانند نشانگرهای نامرئی را روی کامپیوترها به عنوان کوکی ها قرار دهند. این کوکی ها در زمانی که آنلاین هستید فعالیت شما را هنگامی که ازیک سایت به سایتی دیگر می روید پیگیری کنند.
برای اینکه از ردیابی فعالیت سایت ها در امان باشید ویژگی Do Not Track را کلیک کنید. شما همچنین می توانید کش و کوکی ها را در مرورگر خود به طور مرتب برای جلوگیری از هر گونه مشکلی پاک کنید.
وقتی در شبکه های اجتماعی و دنیای آنلاین می گویید در خانه نیستید با این کار سارقان را به منزل خود دعوت می کنید(حتما نیاز نیست که سارق غریبه باشد) برای یک سارق چه چیز بهتر از اینکه برنامه تعطیلات اشخاصی را که تمایل دارد اموال آنها را سرقت کند را بداند؟ جز این است که اگر بداند برنامه تعطیلات شما چیست و یا اگر در سفر هستید و عکس هایی از مسیرها و جاهایی که در سفر هستید ،در شبکه های اجتماعی Share کنید و سارق را از موقعیت خود مطلع سازید، واقعا چه چیز از این بهتر؟؟؟
هرگز برنامه ی سفر و مدت آن را در دسترس عموم قرار ندهید.
تا از سفر به منزل بازنگشتید عکسی را در شبکه های اجتماعی Share نکنید.
در تعطیلات برای چند روز هم که شده در آرامش بمانید و از فضای مجازی و دنیای دیجیتال(صفر و یک) خود را دورنگه دارید.
یکی از بزرگترین تهدیدات امنیتی آنلاین، اعتماد به نفس بیش از حد و کاذب است. هرچند که در خانه و یا در محل کار، بسیاری از کاربران بر این باورند تا زمانی که یک فایروال و یا یک آنتی ویروس نصب شده(یا ترکیبی از هر دو) در سیستم شان داشته باشند، تهدیدی برای امنیت آنها وجود ندارد. بسیاری نیز معتقدند که هیچ چیز ارزش هک کردن ندارند، بنابراین نیازی به نگرانی در مورد امنیت سیستم و اطلاعاتشان ندارند. با تکنولوژی امروز، ما بیشتر به همدیگر نسبت به هر زمان دیگری در ارتباط و مکالمه هستیم هنگامی که امنیت را نادیده می گیرید، و اصلا آن را به حساب نمی آورید نه تنها خود را در معرض خطر قرار می دهید، بلکه دیگران را نیز در معرض خطر قرار می دهید.
به فعالیتهای آنلاین خود در زمینه امنیت اطلاعات و محافظت از خود دقت کنید و از جمله انها:
برنامه های سفر(در موارد قبلی بدان اشاره شد)
اطلاعات حساب بانکی
آدرس کامل و تاریخ تولد شما
نام، مدرسه و تاریخ تولد فرزندان شما
اطلاعات مکان، مانند نام محل کار شما
برنامه های روزانه شما
شما هنوز هم می توانید از شبکه های اجتماعی برای مقاصدی که قصد انجام دادنشان را دارید استفاده کنید، اما لازم است اقدامات احتیاطی بیشتری برای محافظت از اطلاعات شخصی خود در دستان افراد غیر مجاز انجام دهید.

جمله معروفی که به درستی نقل شده: اول ایمنی، بعد کار

امنیت در فضای مجازی و اینترنت . آموزشگاه رایگان خوش آموز

نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز