خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


ایرانی ها در گوگل چه کلماتی را بیشتر جستجو می کنند؟ کلمات پر جستجوی ایرانی ها در گوگل (بروز رسانی هفتگی آمارها)

ایرانی ها در گوگل چه کلماتی را بیشتر جستجو می کنند؟ کلمات پر جستجوی ایرانی ها در گوگل (بروز رسانی هفتگی آمارها)
نویسنده : امیر انصاری
کسانیکه وبمستر هستند و به نوعی سایت داری می کنند، اهمیت سئو و اهمیت کلمات کلیدی در سئو را بخوبی می دانند. یکی از گزینه های بسیار خوب برای جذب ترافیک رایگان از سمت موتورهای جستجو اینست که کلمات کلیدی پرجستجو توسط کاربران را شناسایی کنیم و از آن مهمتر به موقع بتوانیم این کلمات را شناسایی کنیم و با توجه به موضوع سایتمان از کلمات کلیدی پر جستجو در تولید محتوای مناسب در پاسخ به نیاز کاربران استفاده کنیم. از این رو در این سری از نوشتارها که مدام هم بروز رسانی خواهند شد کلمات پرجستجوی فارسی زبان ها را برای شما لیست می کنیم.

سیستم یکپارچۀ سازمانی راهکار




این اطلاعات چگونه جمع آوری می شوند و چقدر موثق هستند؟


منبع این اطلاعات آمارهای گوگل وبمستر تولز مربوط به چند سایت پربازدید ایرانی می باشد که با ما در تهیه این اطلاعات همکاری می کنند. از آنجا که سایتهای مذکور دارای مطالب متنوعی هستند و به نوعی موضوع فعالیت آنها به شکل مجله اینترنتی و با طیف گسترده ای از مطالب متنوع می باشد، دارای کلمات کلیدی بسیار متنوعی هستند در قسمت Search Analytics از ابزار وبمستر تولز گوگل که نمونه ای از تصویرش را در ادامه قرار داده ام آماری بنام Impressions نمایان است. در واقع Impressions به ما می گوید که سایت مورد اشاره چندین بار در نتایج جستجو ظاهر شده است.

ایرانی ها در گوگل چه کلماتی را بیشتر جستجو می کنند؟ کلمات پر جستجوی ایرانی ها در گوگل

این آمار در اکثر سایتهای پربازدید و دارای مطالب متنوع یک نوع سرمایه کار می باشد، و بر اساس آن می توانند سیاستهای سئوی سایت را برنامه ریزی کنند، اما سایتهای ضعیفتر و کم بازدیدتر قطعا چنین آماری ندارند. ما در اینجا می خواهیم این نوع کلمات کلیدی را بصورت دوره ای و منظم در اختیار شما قرار دهیم تا بتوانید بسته به سایتتان کلمات کلیدی مناسبتری را انتخاب نمایید.

چند نکته مهم در این آمارها :


  1. یکسری کلمات کلیدی با وجودیکه پر بازدید بوده اند اما از لیست ما سانسور شده اند و دلیل آنها را هم احتمالا خودتان بهتر از بنده می دانید، متاسفانه یکسری کلمات غیر اخلاقی در سراسر جهان هنوز هم در صدر جستجوهای کاربران هستند که امیدواریم هر چه سریعتر فرهنگش در جامعه جهانی تغییر یابد.
  2. ما این آمارها را بر اساس کلماتی که تعداد جستجویشان میزان بالایی داشته است مرتب سازی می کنیم و ممکن است برخی کلمات کلیدی از قلم بیفتند. مثلا کلمه ای مثل "بیماری تراپیوفوبیا" با وجودیکه ممکن است در ظرف یک هفته حدود 5000 بار توسط کاربران جستجو شده باشد باز ممکن است در آمار ما منعکس نشود.
  3. در این روش آماری معمولا کلماتی که در آمار خواهیم آورد، کلمات کلیدی هستند که در یک بازه کوتاه زمانی مثلا یک هفته یا چند روز حداقل بیش از 20 هزار بار توسط کاربران جستجو شده باشد. و به نوعی ارزش سرمایه گذاری برای تولید محتوا را داشته باشند.
  4. شما نیاز نیست تا از تمامی این کلمات کلیدی در سایتتان استفاده کنید بلکه می توانید به فراخور موضوعیت سایتتان از کلمات مناسب استفاده نمایید. بعنوان مثال اگر شما یک سایت در حوزه سلامت و بهداشت دارید دانستن اینکه کلمه "رژیم اسپند" در هفته گذشته بیش از 20 هزار بار جستجو داشته اس، می تواند این ایده را به شما بدهد که یک محتوای خوب در این زمینه تولید کنید.
  5. در این صفحه لیست آمارها بروز رسانی می شوند و با کلیک بر روی هر لیست می توانید وارد جزئیات آن شوید و کلمات کلیدی مربوطه را ببینید.

لیست مطالب


  1. ایرانی ها در گوگل چه کلماتی را بیشتر جستجو می کنند؟ آمار هفته اول شهریور 1396
  2. ایرانی ها در گوگل چه کلماتی را بیشتر جستجو می کنند؟ راهنمای وبمسترها
  3. ...





نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز