خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


ضرورت استفاده از آنتی ویروس در شبکه

ضرورت استفاده از آنتی ویروس در شبکه
داشتن یک آنتی ویروس خوب و قدرتمند در واقع حکم مرگ و زندگی را برای کامپیوترهای شبکه و حتی شخصی شما را دارد.ویروس های کامپیوتری بسیار زیادی وجود دارند که لزوم حفاظت از کامپیوترها را در اولویت اول قرار می دهد.همان طور که مطلع هستید اینترنت مکانی امن برای هیچ کس نیست و حتی کاربران بسیار باهوش و نابغه ی کامپیوتر هم ممکن است قربانی ویروس ها و دانلود برنامه های آلوده به ویروس و کدهای مخرب از اینترنت شوند. کامپیوترهای شما در مقابل نرم افزارهای جاسوسی و ویروس ها با تنوع و بسیار زیادی که در حال تولید است، ایمن نیستند.ویروس ها با قابلیت ها و قدرت بسیار زیادی روزانه در حال تولید و انتشار هستند بعضا بصورت باج افزار که کلیه اطلاعات سیستم را Encrypt کرده و برای Decrypt کردن آن باید یک مبلغی هنگفتی تحت عنوان باج به سازنده یا سازندگان این ویروس پرداخت شود و یا دسترسی سیستم ها را از طریق اینترنت در اختیار طراحان ویروس قرار می دهد و بسیاری از موارد دیگر. ویروس ها در واقع برنامه هایی هستند که به قصد به سیستم آسیب و یا در روند کاری اجرای برنامه ها اختلال ایجاد می کنند به طوری که ممکن است کاربران با هر سطح از مهارت، قربانی این ویروس ها شوند. امروزه در بسیاری از کسب و کارها شاهد این هستیم که بر روی سیستم ها، دسترسی به ایمیل های شخصی و سازمانی و همینطور شبکه های اجتماعی (Social Networks)بسیاری در اختیار کاربران قرار گرفته است و این موضوع خود تا حد بسیار زیادی آلوده شدن سیستم به ویروس ها را تهدید می کند فقط کافیست یکی از سیستم ها که در شبکه قرار گرفته است آلوده به ویروس شود و ما بقی ماجرا را خودتان حدس بزنید. گذشته از توقف و از بین بردن ویروس ها، آنتی ویروس قابلیت های بسیار زیاد دیگری هم دارند از جمله آن Firewall است که تا حدود زیادی تضمین کننده امنیت و حفاظت از اطلاعات ارزشمند کامپیوترها و سرورها است.

نرم افزار سامانه مودیان راهکار
مهمترین و اصلی ترین دلیل نصب نرم افزارهای آنتی ویروس بر وری سیستم های شما جلوگییری از آلوده شدن سیستم به ویروس ها، باج افزارها،کدهای مخرب، و جاسوس افزارها است.قدرت و شدت برخی ویروس ها تاحدی است که میتواند سیستم قرابانی را کاملا فلج کند.نه تنها یک ویروس میتواند اطلاعات ارزشمند یک سیستم و یا سرور را از بین ببرد بلکه میتواند فرآیندهای حیاتی و عملکرد آن راهم مختل کند و آن سیستم و سرور را بی ارزش کند.


هکرها و ویروس ها دست در دست هم دارند یا به تعبیری دست هر دوی آنها در یک کاسه است.با وجود یک نرم افزار آنتی ویروس خوب و قدرتمند شما با خیالی آسوده تر میتوانید در محیط ناامن اینترنت به گشت و گذار بپردازید و از سایت های مختلف بازدید نمایید.از دسترسی هکرها به اطلاعاتی مهم که در سیستمتان ذخیره کرده اید از جمله اطلاعات حساب بانکی جلوگیری به عمل می آورد.وجود فایروال قدرتمندی که آنتی ویروس در اختیار دارد هرگونه اتصال های ورودی غیرمجاز به شبکه و کامپیوتر شما را مسدود می کند و به خوبی از دام هایی که هکر ها در سیستم شما پهن می کنند جلوگیری به عمل می آورد.
هنگامی که سیستم های شما مجهز به یک آنتی ویروس خوب و قدرتمند شود حفاظت در برابر ویروس ها،کرم ها،تبلیغات مزاحم،جاسوس افزارها، rootkits and keyloggers را دریافت خواهید کرد.
آنتی ویروس ها قابلیت های بسیار زیاد دیگری را دارا هستند. در برخی آنتی ویروس ها شما میتوانید اجرای یک Application خاص را برای گروهی از کاربران یا کلیه کاربران شبکه محدود و مسدود کنید و زمانی که کاربران اقدام به اجرای آن برنامه ها میکنند با پیغام عدم دسترسی و مجوز برای اجرای ان برنامه مواجه می شوند که این قابلیت میتواند بسیار به امنیت شبکه سازمان شما کمک کند.به عنوان مثال می توانید آنتی فیلتر ها یا همان فیلتر شکن ها را در آنتی ویروس معرفی کنید که کاربران قادر به اجرای فیلتر شکن در کامپیوترهای سازمان نباشند. و یا در سیستم های شرکت برنامه هایی نصب شده اند که باید بنا به دلایلی حذف شوند.اگر تعداد کلاینتهای موجود در شرکت بسیار زیاد باشد طبیعتا این عمل تبدیل به یک پروژه می شود و زمان زیادی را تلف می کند که می توان ان برنامه را به آنتی ویروس معرفی و سپس خواهید که از اجرای برنامه جلوگیری به عمل خواهد آمد.
با کمک انتی ویروس به سادگی میتوانید دسترسی کاربران را به هر سایتی که مدنظر دارید مسدود و جلوگیری کنید و کاربران بااگر قصد بازدید از این سایت هایی که شما در لیست Block ها قرار دادید شوند از ورود انها جلوگیری به عمل خواهد آمد.
همانطور که می دانید یکی از راه هایی که بسیار به امنیت سیستم ها در سازمان ها آسیب جدی وارد می کند و راه ورود بسیاری از ویروس به سیستم ها و شبکه می باشد باز بودن پورت های USB سیستم های کاربران می باشد. کاربران شبکه با قرار دادن فلش های آلوده در USB چه از روی عمد و یا از روی سهو، مبادرت به آلوده کردن سیستم می نمایند و این خود امنیت سایر سیستم ها را به خطر خواهند انداخت و اگر از بحث ویروس ها هم بگذریم میتوانید با Block کردن USB های کاربران از خروج اطلاعات از سازمان جلوگیری به عمل بیاورید.
آنتی ویروس ها به خوبی می توانند سیستم های کاربران را از وب سایت هایی که بازیدید میکنند و ایمیل هایی که به دست انها رسیده و مشاهده می کنند حفاظت کند و چنانچه اگر وب سایت و یا ایمیلی آلوده به ویروس یا هر کد مخربی باشد، به کاربر اجازه مشاهده آن وب سایت یا ایمیل را نخواهد داد.
آنتی ویروس های تحت شبکه قابلیت قدرتمند دیگری راهم دارند که برای برخی سازمان ها بسیار می تواند مفید واقع شود و ان اینکه می تواند ارتباط داخلی کلاینتها با یکدیگر و یا با سرورها را ایمن کنند حتما میدانید که برای ایمن ساختن ارتباطات در شبکه ها باید اقدام به راه اندازی یک CA سرور شود که این خود دردسرهای خود را دارد اما با تهیه یک آنتی ویروس خوب و قدرتمند می توانید از این Feature قدرتمند هم بهره ببرید.

نصب آنتی ویروس برای کلاینتها از طریق کنسول آنتی ویروس قابل انجام است. در سازمان ها و شرکت ها اکثر موارد اقدام به راه اندازی Domain میکنند و این برای کاربران User ایجاد و در اختیار کاربران قرار می گیرند و کاربران دسترسی محدود برای نصب Application ها و برنامه در سیستم دارند و برای نصب آنتی ویروس نیازی نیست که به صورت تک به تک و Interactive پشت سیستم ها آمده و با کاربری که دسترسی ادمین دارد به سیستم لاگین و اقدام به نصب آنتی ویروس نماییم به سادگی از طریق کنسول آنتی میتوان اقدام به نصب آنتی ویروس کرد و این در حالیست که کاربر در سیستم مشغول کار است اصلا متوجه نصب آنتی ویروس نمی شود.

آنتی ویروس ها زمان در زمان لاگین شدن به سیستم هم از آن محافظت می کنند و چنانچه ویروسی در سیستم وجود داشته باشد از اجرای آن جلوگیری به عمل آورده و آنرا در قرنطینه قرار میدهد و با گذشت یک بازه زمانی مشخص آن ویروس را بطور کلی از سیستم حذف می کند.
آنتی ویروس های تحت شبکه دارای یک کنسول مدیریتی می باشند که ازین کنسول طی بازه های زمانی مشخص، اقدام به دریافت آپدیت ها از سایت تولید کننده آنتی ویروس کرده و اگر آپدیت جدیدی در سایت قرار گرفته باشد آن را دانلود و بصورت اتوماتیک در اختیار سایر کلاینت ها قرار می دهد و آنها را بدون نیاز به اینترنت آپدیت می کند و امنیت انها همیشه بالا نگاه می دارد.


نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز