خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


28. آموزش کاربردی حسابداری با نرم افزار. مقدمه ای برای شروع دوره متوسطه

28. آموزش کاربردی حسابداری با نرم افزار. مقدمه ای برای شروع دوره متوسطه
نویسنده : امیر انصاری
در مجموع آموزشهای مربوط به دوره مقدماتی که شامل درسهای 1 تا 27 می شد، شیوه آموزش بر این مبتنی بود که شما تمامی رویدادهای مالی را در ماژول حسابداری نرم افزار ثبت نمایید. در این مجموعه آموزشها کمی فراتر می رویم و شما را با سایر ماژولهای نرم افزاری که معمولا در ارتباط با یک سیستم حسابداری می باشند آشنا خواهیم کرد.

نرم افزار سامانه مودیان راهکار



در مثالهای این دوره آموزشی از یک برنامه حسابداری رایگان استفاده شده است که از لینک زیر می توانید وارد صفحه دانلود آن شوید :

دانلود برنامه حسابداری و آموزش نصب آن

ماژولهای اتوماسیون در ارتباط با حسابداری


معمولا در نرم افزارها یکسری ماژولهای دیگر را در کنار ماژول حسابداری قرار می دهند که کار ثبت اسناد حسابداری ساده تر صورت پذیرد و در ضمن علاوه بر اسناد صرف حسابداری، اسناد دیگر مثل فاکتورهای فروش، فاکتورهای خرید، چکهای پرداختی، چکهای دریافتی، و ... را نیز بتوانند در کنار اسناد حسابداری ثبت و نگهداری کنند. این ماژولها بسته به بزرگی و کوچکی یک کسب و کار می توانند از چند ماژول تا حتی چند ده ماژول باشند.

برخی از این ماژولها شامل موارد زیر میباشند :

  • نرم افزار خزانه داری
  • نرم افزار انبار داری
  • نرم افزار تدارکات و خرید
  • نرم افزار فروش
  • نرم افزار اموال و داراییهای ثابت
  • نرم افزار حقوق و دستمزد
  • و ...

در ادامه این آموزشها و در طی دوره متوسطه شما را با کاربردهای هر کدام از این ماژولها و نحوه استفاده از آنها بیشتر آشنا خواهیم کرد. همچنین مثالهای عملی فراوانی را خواهیم زد تا در عمل با کارکرد این ماژولها آشنا شوید.

سرفصلهای حسابداری در دوره متوسطه جزءتر شده اند


در دوره آموزشی مقدماتی در مثالها، فقط از حسابهای کل، استفاده کردیم، اما در این دوره آموزشی از حسابهای معین و بعضا تفصیلی نیز استفاده خواهیم کرد، تا با دنیای واقعی حسابداری بیشتر آشنا شوید و جزئیات بیشتری برای شما مشخص گردد.

نکته : در دوره آموزشی مقدماتی، یک واحد تجاری فرضی با نام شرکت آموزشی راه نو را مثال اصلی کار قرار دادیم و همینطور که درسها را پیش می بردیم، از آن مثال مدام استفاده می کردیم، در این دوره آموزشی مثالهای ما پراکنده و موردی خواهند بود و دیگر از اول تا آخر یک دوره به یک مثال مشخص نخواهیم پرداخت. دلیل این مساله اینست که هر کدام از آموزشهای این دوره بصورت مستقل نیز می تواند یک آموزش کاربردی باشد.


آموزش قبلی : 27. آموزش کاربردی حسابداری با نرم افزار. روشهای تعیین بهای تمام شده موجودی کالا

آموزش بعدی : 29. آموزش کاربردی حسابداری با نرم افزار. دریافت کدینگ پیش فرض برای این دوره آموزشی

نمایش دیدگاه ها (4 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.