خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


1. دوره آموزش جامع حسابداری مالی . حسابداری مالی چیست؟

1. دوره آموزش جامع حسابداری مالی . حسابداری مالی چیست؟
حسابداری مالی

سیستم یکپارچۀ سازمانی راهکار
حسابداری مالی به سیستمی گفته می شود که جمع آوری ,پردازش و تهیه گزارش از عملکرد مربوط به گردش اطلاعات مالی یک نهاد مانند: :(صورت سود و زیان) و یا تراز مالی آن مثل :(دارایی ها , بدهیها و حقوق صاحبان سهام ) و نیز هرگونه تغییر در وضعیت مالی را تحت پوشش قرار میدهد.



هر نهادی , چه به منظور سودآوری و یا به هر منظور دیگر تاسسیس گردیده , مهمترین هدف آن دستیابی به بیشترین ارزش افزوده برای سهامداران یا ذینفعان خود می باشد . دستیابی به این شرایط زمانی امکانپذیر می باشد که مکانیزمی جهت نظارت بر مدیریت و هیئت مدیره وجود داشته باشد. به همین منظور حسابداری مالی نقشی مهم در راستای تامین این اهداف ایفا میکند, ارائه مناسب اطلاعات مرتبط , قابل اعتماد و به موقع شرایطی مهیا میکند تا نظارت به مناسب ترین روش انجام پذیرد..

اطلاعاتی که در سیستم حسابداری وارد میگردد شامل معاملات تجاری می باشد که با اسناد مثبته یا( اسناد منبع) پشتیبانی و تکمیل میگرد برای مثال :فاکتورها, مصوبات هیئت مدیره , یادداشت ها ی مدیریت و جزء اسناد مثبته میباشد. اطلاعات ورودی با رعایت اصول حسابداری پذیرفته شده و استاندارد (GAAP) تنظیم و پردازش میشوند . اطلاعاتی که در حسابداری ثبت می گردد با رعایت صورت های مالی استاندارد پردازش شده و گزارش میشوند.

حسابداری مالی . آموزشگاه رایگان خوش آموز

نحوه استفاده کاربران از صورت های مالی:

شاخص ترین و اصلی ترین علت استفاده از حسابداری مالی تهیه صورت های مالی جامع یا عمومی میباشد.که از این گزارشات ( صورت های مالی) برای اطلاع رسانی از وضعیت مالی شرکت به سهام داران خارج از شرکت و یا ذینفعانی که هیچ ابزار دیگری (به جز مدیریت) برای دریافت چنین اطلاعاتی ندارند. این ذینفعان عبارتند از:

سرمایه گذاران و تحلیلگران مالی:سرمایه گذاران نیاز به این اطلاعات دارند تا ارزیابی کنند ارزش سهام خودشونو و اینکه تصمیم بگیرند بخرند و یا نگه دارند یا بفروشند. تحلیگران پژوهشی سهام با استفاده از گزارش صورت مالی و انجام تحقیقات بر رو انتظارات درآمدی خود اهداف قیمت گذاری را مشخص می نمایند.

گروه کارکنان:کارکنان و گروه های نمایندگی علاقه مند به این اطلاعات میباشند تا ازتوان پرداخت بدهی ویا میزان سودآوری کارفرمایان خود مطلع شوند و با این اطلاعات درباره آینده شغلی و یا قدرت چانه زنی در مورد دستمزد هدف خود تصمیم بگیرند.


وام دهندگان:وام دهندگان علاقمند به این اطلاعات هستند تا از میزان توانمندی نهاد مربوطه بابته اخذ اقساط وام پرداختی و سود حاصل از آن که توافق شده پرداخت خواهد شد.

• تامین کنندگان و سایر طلبکاران تجاری:این اطلاعات به تامین کنندگان و طلیکارن این قدرت را میدهد تا از نحوه پرداخت های شرکت تاحدود زیادی مطلع می شوند ویا قدرت خرید افزایش میابد یا اینکه ثابت و یا کاهش میابد.



• مشتریان:مشتریان با این اطلاعات میخواهند بدانند که آیا تامین کننده امکان ادامه همکاری با شرکت را دارند. به ویژه در مواقعی که همکاری دو شرکت به صورت بلند مدت بوده برای مثال شرکت apple و شرکت intel با یکدیگر همکاری مشترک دارند و پردازنده رایانه های اپل توسط اینتل تولید میشود اگر شرکت اینتل در مورد درخواست اپل بابت تحویل محصول با مشکل یا تاخیر مواجه بشه باعث زیان دهی به شرکت اپل می گردد..

• دولت ها و سازمانهای آنها:دولت ها و این آژانس ها علاقمند به داشتن صورت های مالی و اطلاعات حسابداری مخاطب هایشان برای طیف وسیعی از اهداف هستند .به عنوان مثال : موسسه IRSخدمات درآمد داخلی دولت فدرال ایالات متحده علاقمند به جمع آوری اطلاعات مالیت دهندگان و محاسبه مالیات قابل پرداخت مالیات دهندگان.ادارات آمار علاقمند به محاسبه درآمد ملی , اشتغال و سایر اقدامات هستند.



آموزش بعدی : مفهوم معادله حسابداری





نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز