خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


برطرف کردن خطای the current BIOS setting do not fully support the boot device در ویندوز

برطرف کردن خطای the current BIOS setting do not fully support the boot device در ویندوز
خطاهای مرتبط با بایوس در ویندوز چندان رایج و متداول نیستند ولی با این حال ، هنگامی که یک خطای مربوط به BIOS رخ می دهد ، معمولاً باعث می شود سیستم شما freeze شده، shut down شود یا صفحه سیاه شود. یکی از این ارورها، خطای the current BIOS settings do not fully support the boot device می باشد. در این پست در خصوص راه حل های این ارور صحبت خواهیم کرد.

سیستم یکپارچۀ سازمانی راهکار



Check your HDD

در گام نخست در جهت رفع مشکل باید اتصالات هارد دیسک یا HDD و یا SSD Drive را بررسی کنید. سیستم را خاموش کرده و درب کیس را باز کنید. قبل از آن کابل پاور را از کیس جدا کنید، کابل ساتا مربوط به هارد یا هاردها را جدا کرده و حتی کابل برق هارد را هم جدا کنید. شاید مورد ساده ای به نظر برسد ولی گاها همین شل بودن اتصالات باعث رخ دادن مشکلات بسیاری می شود که یکی از مشکلات همین مورد است. دوباره کابل را به درستی و محکم به هاردها متصل کنید و سیستم را روشن کنید و وضعیت را بررسی کنید. اگر ارور را دارید، کابل ساتای دیگری را خریداری کرده و آن را به جای کابل قدیمی به هارد و مادربرد وصل کنید.
حتی اگر اینترفیس ساتای خالی در مادربرد دارید، کابل را بدان وصل کنید. اگر CD/DVD Rom دارید که به درستی کار می کند، کابل را از آن جدا کرده و هارد وصل کنید و وضعیت خطا را بررسی کنید.

Check boot device order

گاها علت ارور the current BIOS setting do not fully support the boot device، به دلیل عدم تنظیم درست Boot order می باشد. یعنی هارد دیسکی که ویندوز روی آن نصب شده، اولویت درست را در تنظیمات بایوس ندارد. شما باید اولویت آن را در بایوس ارجحیت دهید.


همین جا نکته ای را هم عرض کنم که باید هارد دیسک یا SSD درایوی که ویندوزی روی آن نصب شده را در این قسمت مشاهده کنید. اگر اینجا آن هارد یا SSD را نمی بینید، ادامه راه حل ها بی تاثیر خواهد بود و اول باید مشکل شناسایی نشدن هارد یا SSD را برطرف کنید. سیستم خاموش کنید و درب کیس رو باز کنید و محکم بودن کابل های برق و ساتای متصل شده به هارد مطمئن شوید. اگر به کابل ساتای متصل شده به هارد شک دارید، آن را عوض کنید. شاید هم واقعا هارد یا SSD آسیب دیده باشد.

Reset BIOS settings

تنظیمات بایوس را در سیستم تان ریست کنید. سیستم را ریستارت کرده و سپس به بایوس رفته و بایوس را به تنظیمات کارخانه Reset factory کنید.


همانطور که ابتدای پست هم گفته شد، ارورهای بایوس در ویندوز چندان مرسوم نیست و در خصوص این ارور، راه حل های مذکور را می توانید انجام دهید و چنانچه شما از روش های دیگری برای رفع مشکل استفاده کرده اید و از آن نتیجه گرفته اید، در قسمت ثبت نظرات، آن را با ما و سایر دوستانتان به اشتراک قرار دهید.


نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز