خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


انتخاب طبیعی

انتخاب طبیعی
نویسنده : امیر انصاری
حیوانات این نوع مشکلات را ندارند، زیرا آنها فقط غذاهای طبیعی می خورند. منظورم اینست که غذاهایی که در حالت طبیعی شان خورده می شوند. نه اینکه تصفیه شوند، منجمد شوند، ترشی شوند، مواد نگهدارنده به آنها افزوده شود، دودی شوند، شیرین شوند، طعم دار شوند، تخمیر شوند، مخلوط شوند، به چیزی اضافه شوند یا اینکه پخته شوند.

سیستم یکپارچۀ سازمانی راهکار



شاید زنگ های خطر به صدا در آمده باشند. "آیا به من می گویی که دیگر اجازه ندارم چیزی را بپزم؟" ، نه بهیچ وجه چنین چیزی صحیح نیست.

یادتان باشد که در روش من هیچ محدودیتی وجود ندارد


پیشتر دربارۀ اهمیت داشتن ذهنی باز تاکید کردم. بنابراین تصورات قبلی تان را نادیده بگیرید و به غذاهایی فکر کنید که اگر می خواستید مثال حیوانات وحشی را دنبال کنید برایتان فراهم بودند. من دربارۀ غذاهایی صحبت می کنم که نیاز به پختن یا فرآوری ندارند و با این حال مزۀ فوق العاده ای دارند، و هیچ نیازی به طعم دار کردن، ادویه ها یا سس ها ندارند.

آیا موافقید که به میوه ها، سبزیجات، خشکبار و دانه ها می رسید؟ جدا از اینها، حتی بیشتر غذاهای اصلی روزمره با آنها دستکاری شده اند. وقتی به خانه می آیید و هوس یک میان وعدۀ سریع می کنید، ممکن است ساندویچ مربا را انتخاب کنید. به اندازۀ کافی طبیعی به نظر می آید، اما بیایید به فرآیند ساختۀ دست بشر و مواد تشکیل دهندۀ آن نگاهی بیندازیم.

با نان آغاز می کنیم: ترکیبی از آرد آسیاب شده و تصفیه شده، خمیر مایه، نمک و افزودنی های فراوان، که در دمای بسیار بالای پخته شده است. حالا کره: شیر پاستوریزه شده، همگن شده، کره گیری شده، و منجمد شدۀ گاو، برای اینکه از تجزیۀ آن جلوگیری شود. آن مربا توسط جوشاندن میوه و افزودن شکر تصفیه شده و مواد نگهدارنده به آن ساخته شده است.

ممکن است این استدلال را کنید که تمامی این دستکاری ها برای بهتر کردن و بهبود دادن غذاهای مورد نظر است. اما آیا واقعاً آنها را بهبود داده است؟ یا اینکه به سادگی هر کیفیت خوب طبیعی یا ارزش غذایی که مواد تشکیل دهنده دارای آن بوده اند را کشته است؟

پختن غذاها ویتامین های حیاتی، آنتی اکسیدان ها، و اسیدهای چرب ضروری را از بین می برد. با این حال، شما می توانید به پختن غذاهای لذیذ ادامه بدهید، و مجبور نیستید که خودتان را به میوه های تازه، سبزیجات، خشکبار و دانه ها محدود کنید. روش من لذت خوردن را بازیابی می کند و دستیابی به وزن ایده آلتان را برایتان آسان می کند.

اگر شما صرفاً با خوردن میوه های تازه، سبزیجات، خشکبار و دانه ها خوشحال هستید، از یک زندگی خیلی سالم و پر از انرژی لذت خواهید برد، و از مشکلات وزن رهایی خواهید یافت. اما طراحی مبتکرانۀ طبیعت یک حاشیۀ داخلی برای خطاها ایجاد کرده است، که بدین معناست که ما می توانیم مقادیری از غذاهای درجه دوم را، بدون اینکه برایمان مشکلی پیش آید بخوریم. من در مورد این حاشیۀ غذاهای ناسالم بعداً بیشتر صحبت خواهم کرد و آن را کامل برایتان توضیح خواهم داد. برای الان می خواهم به شما اطمینان بدهم که روش من دربارۀ ممنوع کردن برخی غذاها نمی باشد.

این حاشیۀ خطا برای گونه های مختلف متفاوت است. کوآلا فقط به برگ های اکالیپتوس محدود است، در حالی که بُز می تواند تقریباً با هر چیزی زنده بماند. با این وجود، هیچ گونۀ دیگری بر روی کرۀ زمین به تنوع غذاهایی که توسط انسان خورده می شود نمی رسد. ما به خاطر عقلمان، به تنوع زیادی از غذاهای فرآوری شده رسیده ایم.

ما نه تنها قادر به خوردن گوشت، سبزیجات، میوه و ماهی هستیم، حتی تمایل داریم که این تنوع غذایی را در یک وعدۀ غذایی با یکدیگر ترکیب کنیم، حتی در یک لُقمه. در واقع بسیاری از مردم تمایل دارند که گوشت را همراه با سبزیجات سرو کنند. معدۀ ما سعی می کند که با این تنوع وسیع غذایی کنار بیاید، اما این واقعیت که شما مشغول خواندن این کتاب هستید به ما می گوید که این یک دستور آشپزی برای لاغری، سلامتی یا شادی نیست.

شما نمی توانید هر نوع غذایی را در دهانتان بگذارید و از دستگاه گوارشتان انتظار داشته باشید که از عهده اش برآید. اگر خودروی شما کیلومترها دورتر از نزدیک ترین پمپ بنزین، بنزین تمام کند، و من به شما بگویم "نگران نباشید، خودروی شما با بنزین کار می کند که از نفت خام درست شده است. در صندوق عقب شما یک کیسۀ پلاستیکی است که آنهم از نفت خام درست شده است. ما می توانیم آن را در باک بنزین فرو کنیم. این یک ترفند خوب است."، چه می شود؟

این واضحاً یک پیشنهاد احمقانه است و شما احتمالاً با خودتان خواهید اندیشید که آیا من دیوانه شده ام، اما ما به پیشنهاد افراد به اصطلاح کارشناس تغذیه، اصول غیرمنطقیِ کاملاً مشابهی را بر روی بدنمان بکار می بریم. من نام آن را "سندروم کیسۀ پلاستیکی" گذاشته ام، و در فصل بعد قصد دارم آن را بیشتر موشکافی کنیم.

خلاصه


  • تاثیر خوردن غذاهای اشتباه را درک کنید.
  • برای همۀ حیوانات غذاهای خاصی طراحی شده است.
  • من محدودیتی را به شما تحمیل نمی کنم. یک حاشیۀ غذاهای ناسالم نیز وجود دارد.

نکتۀ مهم 7

با سالاد آغاز کنید

غذاهای طبیعی باعث می شوند احساس بهتری داشته باشید. مطمئن شوید که در هر وعدۀ غذایی مقداری غذای فرآوری نشدۀ طبیعی و خام داشته باشید.
ناهار و شام را با یک سالاد آغاز کنید. به هر تعداد که می خواهید سبزیجات خام را با یکدیگر ترکیب کنید. بشقابتان را با رنگها بپوشانید: گوجه فرنگی های قرمز، کاهوهای سبز، و فلفل های زرد. هویج و چغندر خام را رنده کنید. روغن زیتون با کیفیت بالا و آب لیمو می تواند غذایتان را کامل کند.

نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.