خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


ثبت کسورات فاکتور

ثبت کسورات فاکتور
نویسنده : امیر انصاری
در این آموزش به چگونگی ثبت کسورات فاکتور در نرم افزار حسابداری فروشگاهی راهکار می پردازیم. خوشبختانه نرم افزار فروشگاهی راهکار، این امکان را برای شما فراهم کرده است تا انواع کسورات خود را معرفی نمایید و اگر لازم باشد در هر فاکتوری از آنها استفاده نمایید. در ادامه به جزئیات این مساله خواهیم پرداخت.

نرم افزار سامانه مودیان راهکار



نسخه رایگان نرم افزار حسابداری فروشگاهی راهکار را می توانید از لینک زیر و مستقیما از سایت تولید کننده آن دانلود نمایید.

دانلود نرم افزار حسابداری فروشگاهی رایگان راهکار

مقدمه


در نرم افزار حسابداری فروشگاهی راهکار، شما این امکان را دارید تا در فاکتورهایتان مواردی همچون تخفیف و مالیات را ثبت نمایید. علاوه بر اینها ممکن است اضافات و کسوراتی نیز داشته باشید که تخفیف یا مالیات نباشند، بعنوان مثال حق سرویس، پول پیک، اشانتیون و موارد دیگری از این قبیل. خوشبختانه ویژگی اضافات و کسورات فاکتورها این مساله را برای شما حل می کند و شما این امکان را خواهید داشت تا هر نوع اضافات و کسوراتی را بنا به تعریف خودتان در نرم افزار اضافه نمایید. در لینک آموزشی زیر به نحوه معرفی انواع کسورات فاکتورها پرداخته شده است :


ثبت کسورات فاکتور


برای درج کسورات در فاکتور به شیوه زیر عمل کنید :

ابتدا بر روی دستور "کسورات فاکتور" کلیک کنید.

ثبت کسورات فاکتور
فرم "ثبت کسورات فاکتور" نمایان می شود.

ثبت کسورات فاکتور
در فیلد "نوع کسورات" از بین گزینه های موجود، گزینه مورد نظرتان را انتخاب نمایید.

ثبت کسورات فاکتور
بعد از انتخاب "نوع کسورات" شما این امکان را دارید که مبلغ کسورات را به صورت درصدی و یا مبلغی تعیین نمایید. بعنوان مثال اگر نوع کسورات شما ماهیت درصدی داشته باشد و مبلغ ده درصد از کل فاکتور را شامل بشود می توانید 10 درصد را در فیلد "درصد" وارد نمایید. در این مثال ما در فیلد "مبلغ"، به میزان 80000 ریال (هشت هزار تومان) مشوقهای خرید را وارد می کنیم. اگر لازم باشد می توانید توضیحاتی را نیز وارد نمایید. در پایان بر روی دکمه "ثبت" کلیک کنید.

ثبت کسورات فاکتور
بعد از کلیک دکمه "ثبت" یک ردیف به لیست کسورات فاکتور اضافه می گردد. به همین ترتیب اگر لازم باشد می توانید کسورات دیگری را نیز بیفزایید.

ثبت کسورات فاکتور
در پایان بر روی دکمه "خروج" کلیک کنید.

ثبت کسورات فاکتور
فرم "ثبت کسورات فاکتور" بسته می شود و شما به فاکتور باز می گردید. مجموع مبلغ کسورات در فیلد "کسورات فاکتور" نمایان می شود و در مبلغ قابل پرداخت فاکتور تاثیرش را می گذارد.

ثبت کسورات فاکتور
برای مشاهده فهرست کامل آموزشهای این دوره بر روی لینک زیر کلیک کنید :

دوره آموزش جامع نرم افزار حسابداری فروشگاهی راهکار

نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز