خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


عسل و سایر شیرین کننده ها

عسل و سایر شیرین کننده ها
نویسنده : امیر انصاری
ما مستعد این هستیم که به یک دلیل منطقی شیرینی را دوست داشتم باشیم و دلیلش هم اینست که میوه ها شیرین، لذیذ و غذای محبوب ما هستند. خوبی طبیعیِ میوه را با شکر فرآوری شده یا سایر شیرین کننده ها، جایگزین نکنید. عسل یک غذای غلیظ با آب کم است. اگرچه غذای محبوب زنبورها می باشد اما برای ما مناسب نیست و همانند شکر فرآوری شده منجر به رهاسازی بیش از حد انسولین در بدن ما می شود. شیرین کننده هایی هم هستند که به عنوان جایگزین های بدون کالری به ما فروخته می شوند. لپتین هورمونی است که به شما کمک می کند اشتهایتان را تنظیم کنید و به سوخت و ساز بدنتان کمک می کند. آسپارتام و سایر شیرین کننده ها اسیدهایی هستند که سطح لپتین بدن شما را تا \(35\%\) کاهش می دهند و این تأثیر مخربی بر توانایی تنظیم گرسنگی تان و توانایی سوخت و ساز کار آمد بدنتان دارد. پودر فروکتوز که گاهی اوقات با نام "شکر میوه" به فروش می رسد را با فروکتوز طبیعی میوه ها اشتباه نگیرید. هنگامی که فرکتوز را از میوه جدا کنید، دقیقاً مانند شکر فرآوری شده می ماند و همانگونه عمل می کند. هنگامی که فروکتوز را از فیبر، آب و سایر مواد مغذی میوه ها جدا کنید، تبدیل به یک غذای آشغال و مخرب می شود. فروکتوز در این شکل مصنوعی اش، فقط یک اعتیاد آور دیگر می باشد.

سیستم یکپارچۀ سازمانی راهکار



یادتان باشد که مایعاتی مانند الکل، نوشیدنی های گازدار، و آب میوه های فرآوری شده، نیز شامل شکر فرآوری شده یا شیرین کننده های مصنوعی می باشند. تنها یک نوشیدنی در دنیا وجود دارد که هیچ شکری ندارد و تنها چیزی در کرۀ زمین است که می تواند واقعاً تشنگی را فرو بنشاند. این نوشیدنی همانی است که وقتی از آن جدا شدیم دست به دامان نوشیدنی های مزخرف دیگر شدیم و آن چیزی جز آب نیست. آب گوارا، تازه و سرشار از اکسیژن می باشد.

نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.