خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


غذاهایی را که با یکدیگر می جنگند، با هم قاطی نکنید

غذاهایی را که با یکدیگر می جنگند، با هم قاطی نکنید
نویسنده : امیر انصاری
تا اینجا بر روی شناسایی غذاهای محبوبمان و اینکه تنها زمانی غذا بخوریم که گرسنه هستیم، تمرکز کردیم. اگر با غذاهای محبوبتان گرسنگی تان را فرو بنشانید مشکلتان را حل کرده اید. با این حال عامل دیگری نیز وجود دارد که باید آن را مورد توجه قرار دهید: ترکیب صحیح انواع مختلف غذاها. غذاها به سه گروه اصلی تقسیم می شوند: پروتئین ها، نشاسته ها و غذاهای خنثی. اگر این غذاها را در ترکیب مناسب بخورید ، هضم ، جذب ، سوخت و ساز ودفع آن را بهبود می بخشید، به شرطی که با خوردن غذاهای مورد علاقه خود مواد مغذی مناسب بدنتان را تأمین کنید ، سیستم خود را متعادل کرده و به وزن ایده آلتان می رسید.

سیستم یکپارچۀ سازمانی راهکار



هضم بهتر


بدن ما برای کمک به هضم از مایعات گوارشی استفاده می کند. مایعات مختلف انواع مختلفی از غذاها را هضم می کنند. پروتئین توسط مایعات اسیدی هضم می شود، در حالی که نشاسته توسط مایعات قلیایی هضم می گردد.

اسید متضاد قلیا است و هنگامی که این دو با یکدیگر ترکیب می شوند، همدیگر را خنثی می کنند. اگر پروتئین و نشاسته را با یکدیگر ترکیب کنیم، هم مایعات گوارشی اسیدی و هم مایعات گوارشی قلیایی در بدن آزاد می شوند. سپس این دو با یکدیگر ترکیب می شوند و بی اثر می گردند، این امر منجر به کاهش کارآیی فرایند گوارش و در نتیجه منجر به افزایش وزن می شود.

بنابراین نباید پروتئین ها را با نشاسته مصرف کرد. غذاهای خنثی می توانند به آسانی با پروتئین یا نشاسته هضم شوند. جدول زیر را ببینید.

این دستورالعمل ها به راحتی قابل یادآوری هستند. آنها را دنبال کنید و درخواهید یافت که هر وعدۀ غذایی می تواند برایتان لذت بخش و توأم با سلامتی باشد. همچنین وزنتان را نیز از دست خواهید داد. با روش من هیچ حس محرومیت یا بدبختی نخواهید داشت، فقط سلامتی، انرژی و لذت!

ستون \(\text{A}\): پروتئین ها ستون \(\text{B}\): خنثی ها ستون \(\text{C}\): نشاسته ها
گوشت
سبزیجات (به جز آنهایی که در ستون \(\text{C}\) هستند)
سیب زمینی ها و سیب زمینی های شیرین
ماهی
دانه ها
غلات
صدف
آجیل ها
ذرت شیرین
تخم مرغ
شاخ و برگ گیاهان
محصولات آرد
لبنیات
چربی ها و روغن
نان و کراکرها
سویا
حبوبات
شیرینی ها

  1. ترکیب پروتئین های ستون \(\text{A}\) با هر چیزی از ستون \(\text{B}\) خوب است.
  2. ترکیب نشاسته های ستون \(\text{C}\) با هر چیزی در ستون \(\text{B}\) خوب است.
  3. ترکیب پروتئین ها در ستون \(\text{A}\) با نشاسته ها در ستون \(\text{C}\) مشکل ساز است.

حبوبات، یعنی عدس خشک، لوبیا، نخود و نخود فرنگی از این قاعده مستثنی هستند؛ آنها به خوبی با سبزیجات و نشاسته ها ترکیب می شوند اما با پروتئین ها به خوبی ترکیب نمی شوند.

میوه ها و آب میوه ها نباید با سایر انواع غذاها مصرف شوند. آنها باید با معدۀ خالی مصرف شوند و قبل از خوردن هر مادۀ غذایی دیگر به آنها اجازه داد تا هضم شوند. میوه ها در طی \(30\) دقیقه هضم می شوند، به جز موز که هضم آن تا \(45\) دقیقه می تواند طول بکشد.

خلاصه


  • شما هم اکنون اصول اساسی روش من را می دانید. از آن استفاده کنید!
  • طبیعت به شما یک نشانگر گرسنگی داده است. از آن استفاده کنید!
  • آب یک هدیۀ رایگان از جانب طبیعت است. از آن استفاده کنید!
  • شما هم اکنون اصول ترکیب غذاها را می دانید. از آن استفاده کنید!
  • شما هم اکنون دانش لازم برای حل مشکل اضافه وزنتان را دارید. از آن استفاده کنید!

نکتۀ مهم 17

ترکیب کردن

شما هم اکنون یک طرح کلی از نخوۀ غذا خوردن دارید. هنگامی که شروع به استفاده از این اصول می کنید، بزودی به طبیعت شما تبدیل خواهند شد و به آسانی آنها را مورد استفاده قرار خواهید داد. بزودی درخواهید یافت که دیگر نیازی به مراجعه به روش آسان ندارید. شما از گسترۀ وسیعی از انواع غذاهای محبوبتان برخوردار خواهید شد و در هنگام غذا فقط لذت خالص می برید و حس گناه نخواهید داشت. این روش غذا خوردن یک رژیم نیست و به جای محدود کردن شما، شما را در خوردن غذاهای محبوتان کاملاً آزاد می گذارد.

نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.