خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را

کاربر نامشخص کاربر نامشخص

پرداخت بانک به صندوق


برای پرداخت بانک به صندوق گزینه انتقال وجه بانک به صندوق تعریف شده ولی در آن ردی از شماره چک نیست چگونه میتوان هم یک برگ از چک بانک را در آن لحاظ کرد و هم صندوق را بدهکار و بانک را بستانکار نمود؟مگر غیر از این است که وقتی میخواهیم صندوق را(باستثنای دریافت نقدی) شارژ کنیم یک برگ چک از یک بانک صادر و پس از وصول از وجه نقد حاصل در پرداختهای نقدی صندوق استفاده کرد؟
متاسفانه در قسمت صدور چک برای شخص دریافت کننده دو گزینه شخص و طرف حساب بیشتر تعریف نشده.و اگر از قسمت انتقال بانک به صندوق استفاده شود برگ چک مصرفی چه میشود؟!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
۱۴۰۰/۰۱/۳۱ 00:00
کاربر نامشخص کاربر نامشخص
RE: پرداخت بانک به صندوق
با سلام.
عملیات انتقال وجه بین بانک و صندوق که در سیستم تعبیه شده است شامل دو قسمت می باشد یکی واریز به بانک و دومی برداشت از بانک.
اگر منظورتان این موارد می باشد، آنها صرفآ در مبالغ نقدی کاربرد دارند اگر بناست شما پولی را از طریق چک برداشت کنید باید اینگونه عمل نمایید :
ابتدا یک چک پرداختی ثبت نمایید و نوع پرداخت آن را پرداخت به حساب انتخاب کنید و حساب دریافت کننده را یکی از صندوق های شرکت انتخاب نمایید.
با تشکر.
۱۴۰۰/۰۱/۳۱ 00:00
کاربر نامشخص کاربر نامشخص
RE: پرداخت بانک به صندوق
با تشکر
آیا درست متوجه شدم؟
در صورتیکه شارژ صندوق از طریق صدور یک فقره چک صورت پذیرد بایستی ابتدا از قسمت صدور چک ثبت مربوط به آن یک فقره چک انجام و طرف مقابل حساب معرفی گردد.با اینکار مانده صندوق در حسابداری بدهکار میگردد (صندوق دارای مانده میشود)
اما در سیستم خزانه داری چطور؟مانده صندوق در سیستم خزانه داری مهم نیست؟
آیا هر پرداخت نقدی از طریق صندوق بدون در نظر گرفتن مانده صورت می پذیرد؟
اینجا این سوال پیش می آید که آیا هنگام هر پرداخت (چه نقدی چه با چک) سیستم خزانه داری کنترلی روی مانده بانک یا صندوق دارد؟
آیا اگر مانده نداشت هم چک صادر میشود؟و تنها بایستی به کنترل کاربر اکتفا نمود؟
اصولا" سیستمها به جهت کاهش کنترلها و خطاهای کاربری ایجاد میگردند و اصولی تر اینست که هنگام هر پرداخت سیستم به کاربر خزانه هشدار دهد که مانده بانک یا صندوق وی چقدر است.
۱۴۰۰/۰۱/۳۱ 00:00
کاربر نامشخص کاربر نامشخص
RE: پرداخت بانک به صندوق
با سلام.
در این مورد حق با شما می باشد گزینه های این چنینی را به این دلیل پیشنهاد می دهیم که امکان ثبت اسناد را داشته باشید ولی در واقع در سیستم خزانه داری همچنان بخش هایی وجود دارند که بصورت کامل اتوماسیون نشده اند و در دست تکمیل می باشند . به عنوان مثال بخش مربوط به دریافتها و پرداختها از طریق پوز بانکی نیز اینچنین می باشد و اتوماسیون آن تکمیل نشده است.
در حال حاضر سیستم خزانه داری را برای مدیریت چکها می توانید مورد استفاده قرار بدهید و در آینده در نسخه های بروز رسانی این نقاط ضعف را مرتفع خواهیم کرد.
با تشکر.
۱۴۰۰/۰۱/۳۱ 00:00
پاسخ دهید:
انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.