خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


چگونه از وبسایتم درآمد کسب کنم؟

چگونه از وبسایتم درآمد کسب کنم؟
امروزه داشتن یک وبسایت به اندازۀ داشتن یک فروشگاه، دفتر کار، یا حتی داشتن یک شماره موبایل حائز اهمیت است. تحقیقات نشان می دهند که از هر 10 مشتری، 6 نفرشان انتظار دارند که برندها محتویات آنلاینی را در مورد کسب و کارشان ارائه دهند. چرا بیش از این منتظر چیزی هستید که عمدۀ مشتریانتان بدنبالش هستند! اگر مالک یک کسب و کار هستید که هنوز وارد فضای آنلاین نشده است، در اینجا دلایلی داریم که با دانستن آنها دیگر جایز نیست بیش از این صبر کنید.

مزایای داشتن یک وبسایت


داشتن یک وبسایت بدین معناست که مشتریانتان می توانند در هر زمان و هر مکانی به شما دسترسی داشته باشند. حتی در خارج از ساعات کاری، وبسایت شما می تواند برایتان مشتریان جدید بیابد و آنها را حفظ کند. وبسایت شما به مشتریانتان این راحتی را می دهد که بدون هیچ در فشار قرار گرفتنی بابت خرید محصول، به اطلاعات مورد نیازشان در مورد شما دست یابند. علاوه بر آن از آنجا که امروزه بیشتر کسب و کارها دارای وبسایت می باشند، اگر شما از این مهم غافل شوید، منجر به از دست دادن مشتریانتان و جذب آنها توسط رقبایتان می شود. آفلاین ماندن بس است!

چگونه از وبسایتم درآمد کسب کنم؟
در ساده ترین حالت، داشتن یک وبسایت به شما کمک می کند به سادگی با مشتریان بالقوۀ تان در ارتباط باشید و اطلاعاتی را در مورد کالاها یا خدماتتان به آنها ارائه دهید. شما می توانید ساعات کاریتان را در وبسایتتان اطلاع رسانی کنید، تصاویری از محصولات یا محل کارتان به آنها نشان دهید، از فرم های تماس استفاده کنید تا مشتریان بالقوۀ تان ساده تر بتوانند از شما سوالاتشان را بپرسند و البته مشتریان فعلی تان هم ساده تر بتوانند نظراتشان را به شما منتقل کنند. شما همچنین می توانید ویدیوهای تبلیغاتی در سایتتان قرار دهید تا افراد را به خرید محصولاتتان تشویق کنید. همچنین داشتن یک وبسایت روش خوبی برای معرفی صفحه های اجتماعی اصلی شما می باشد.

علاوه بر نمایش اطلاعات، شما می توانید از وبسایتتان برای فروش مستقیم محصولات و خدماتتان استفاده کنید و بدین وسیله مستقیماً با مشتریانتان در ارتباط باشید. پر واضح است که این روش نسبت به روش های سنتی بسیار کم هزینه تر و البته در عین حال بسیار موثرتر است و دامنۀ بیشتری را پوشش می دهد.

چگونه از وبسایتم درآمد کسب کنم؟
علاوه بر مزایایی که در بالا شمردیم، داشتن یک وبسایت شما را قادر می سازد تا به کمک ابزارهای تجزیه و تحلیل آنلاین مانند گوگل آنالتیک، تجزیه و تحلیل دقیق تری بر روی مشتریانتان و منابع معرفی آنها داشته باشید. گسترۀ وسیعی از داده های مختلف را می توانید با این گونه ابزارها بدست آورید که می توانند در رشد کسب و کارتان موثر باشند، این داده ها می توانند فرصت ها و چالش ها را دقیقتر برای شما روشن سازند.

همچنین داشتن یک وبسایت شما را قادر می سازد تا از گسترۀ وسیعی از سایت های قدرتمند تبلیغاتی مانند گوگل ادوردز بهره مند شوید، همچنین می توانید از سرویس های مختلف تبلیغاتی هوشمند مانند تبلیغات کلیکی هوشمند (کاپریلا) و یا سرویس های رپورتاژ آگهی (نشریلا) بهره مند شوید و کسب و کارتان را با ابزارهای قدرتمندتری نسبت به کسب و کارهای سنتی، معرفی کنید.

شما همچنین می توانید از وبسایتتان به عنوان مرکزی برای خدمات پس از فروش استفاده کنید که علاوه بر کاهش هزینه ها برای شما، در وقت و هزینۀ مشتریانتان نیز صرفه جویی زیادی ایجاد می کند و آنها را نیز خشنودتر می سازد. در حالت کلی وبسایتها فرصت رشد بیشتری را برای شما فراهم می سازند.

چگونه یک وبسایت بسازیم؟


برای ساخت یک وبسایت ابتدا ضرورت دارد که یک نام دامنه (domain) خریداری کنید. به عنوان مثال yourname.com یک دامنه است. دامنه ها در واقع آدرس های اینترنتی انحصاری هستند که منجر می شوند وبسایت ها در سراسر جهان از یکدیگر تفکیک شوند. علاوه بر دامنه شما نیاز به خریداری یک سرویس هاست نیز دارید. هاست ها در واقع کامپیوترهایی هستند که 24 ساعته روشن هستند و فایل های سایت شما بر روی آن قرار می گیرند تا از سراسر دنیا بواسطۀ اینترنت قابل دسترسی باشند.

چگونه از وبسایتم درآمد کسب کنم؟
بخش بعدی طراحی وبسایت است که تقریباً یک کار تخصصی می باشد، البته میانبرهایی هم وجود دارد که شما را از یادگیری تخصص طراحی وبسایت بی نیاز می کند. برای طراحی وبسایت شما چندین راه پیش رو دارید:

  • از افراد یا شرکت های متخصص کمک بگیرید تا برایتان وبسایتی را طراح کنند.
  • خودتان طراحی وبسایت را یاد بگیرید.
  • از سیستم های مدیریت محتوی مانند وردپرس و جوملا استفاده کنید تا بدون نیاز به دانش برنامه نویسی بتوانید وبسایت خودتان را بسازید.

توصیۀ من برای شروع به شما گزینۀ سوم است. خوشبختانه آموزش های فراوانی در دنیای وب وجود دارند و شما می توانید از آنها استفاده کنید. به عنوان مثال در مورد سیستم مدیریت محتوای وردپرس می توانید به مجموعه آموزش های WordPress مراجعه کنید. یا از آموزش جوملا (Joomla) استفاده کنید.

حتی اگر مشتاق و علاقمند باشید که خودتان دست بکار شوید و طراحی وبسایت را یادبگیرید، می توانید از مجموعه آموزش های طراحی سایت بهره ببرید.

چگونه از وبسایتم درآمد کسب کنم؟


یکی از راه های کسب درآمد از وبسایت این است که فروشگاه آنلاینی را برای کسب و کارتان راه اندازی کنید، با این روش می توانید اگر کالا یا خدمتی برای ارائه دارید، از طریق وبسایتتان به معرفی و فروش آن بپردازید. اگر به فروش کالا یا خدمات خودتان می پردازید، توصیه می کنم از مجموعه آموزش های دیجیتال مارکتینگ استفاده نمایید، و اطلاعات ارزشمند آن را در کسب و کارتان به کار گیرید.

شاید هدف شما از ایجاد وبسایت معرفی کسب و کارتان نباشد. شاید اساساً هنوز کسب و کاری ندارید. نگران نباشید! چرا که خود وبسایت می تواند برای شما کسب و کار باشد. خوشبختانه امروزه راه های فراوانی برای کسب درآمد از وبسایت ها وجود دارد که در اینجا در حد توان به برخی از آنها اشاره می کنیم.

چگونه از وبسایتم درآمد کسب کنم؟
قبل از پرداختن به مسألۀ چگونگی کسب درآمد از وبسایت توجه شما را به یک موضوع مهم جلب می کنم و آن اینکه رمز موفقیت در سایت داری اینست که روشی برای جذب مخاطب داشته باشید. ممکن است شما اطلاعات ارزشمندی در حوزه ای خاص داشته باشید که آنها را از طریق وبسایتتان با سایرین به اشتراک گذاشته باشید و از این طریق مخاطب جذب کنید. شاید محصول یا خدمات رایگانی را از طریق وبسایتتان ارائه می دهید. خلاصه قدم اول اینست که روشی برای جذب مخاطب پیدا کنید. بعد از آن که پای مخاطبان به وبسایت شما باز شد می توانید با درج تبلیغات سایر کسب و کارها در وبسایتتان کسب درآمد کنید.

خوشبختانه شرکتهای تبلیغاتی واسطی نیز هستند که می توانند به شما کمک کنند. این شرکتها به واسطۀ قدمتی که دارند مشتریان بیشتری دارند و فضاهای وبسایت شما را اجاره می کنند و در اختیار سایرین قرار می دهند. مکانیزم های تبلیغات کلیکی (کاپریلا) و مکانیزم های رپورتاژ آگهی (نشریلا) نمونه هایی از این نوع سرویس ها هستند.

در مکانیزم تبلیغات کلیکی، سایتهای واسط، تبلیغاتی را از مشتریانشان می گیرند و از سایت شما به عنوان یک سایت ناشر استفاده می کنند. یعنی تبلیغات را در سایت شما قرار می دهند. بدین ترتیب درصدی از درآمدهای حاصله را در اختیار شما قرار می دهند. در مکانیزم رپورتاژ آگهی، متنی آماده را در اختیار شما قرار می دهند تا در قالب یک پست در سایتتان منتشر کنید و بدین ترتیب درآمدی حاصل خواهید کرد. فراموش نکنید که در تمامی این روش ها، این میزان مخاطب های شما می باشد که تأثیر بسزایی در قیمت گذاری و کسب درآمد خواهد داشت.

جهت مشاهده آموزش های بیشتر در این زمینه و البته آموزش های بیشتر در سایر حوزه های فنی می توانید از سایت فرادرس بازدید نمایید. در این سایت می توانید موضوعات فراوانی در حوزه های برنامه نویسی، مهندسی نرم افزار، هوش مصنوعی، رباتیک، و ... را بیابید.


نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز