خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


چرا باید ترکی استانبولی یاد بگیرم؟

چرا باید ترکی استانبولی یاد بگیرم؟
یادگیری یک زبان جدید به معنای آشنایی با فرهنگ و تاریخ کشور مربوطه است. به واسطه تلاش برای یادگیری زبان شما نه تنها موفق به افزایش توان ذهنی خود و کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر می‌شوید بلکه می‌توانید دانش و دسترسی خود به اطلاعات جدید را نیز به شکل ویژه افزایش دهید. زبان ترکی از نمونه زبان‌هایی است که با توجه به منطفه مورد استفاده با تغییراتی همراه است. شما به واسطه بهره مندی از آموزش زبان ترکی می‌توانید در کشور ترکیه و حتی بخش‌های مربوط به شمال شرقی ایران به راحتی صحبت کنید حتی با وجود تغییراتی که میان زبان این دو بخش وجود دارد. در ادامه این متن بیشتر در خصوص زبان ترکی استانبولی و روش‌های یادگیری آن توضیح خواهیم داد.

آشنایی با زبان ترکی


به طور کلی در خصوص زبان ترکی و گستردگی استفاده از آن می‌توان گفت که در دنیا بیش از 71 میلیون نفر به زبان ترکی صحبت می‌کنند و این زبان برای آنها به عنوان زبان مادریشان محسوب می‌شود. علاوه بر این 71 میلیون نفر، بیش از 17 میلیون نفر نیز به این زبان به عنوان زبان دوم مسلط بوده و به آن صحبت می‌کنند. در خصوص الفبای زبان ترکی باید گفت الفبای این زبان دارای 29 کاراکتر است که 8 مورد آنها به عنوان حروف صدادار و 21 مورد آنها به عنوان حروف بی صدا شناخته می‌شوند. جالب است بدانید زبان ترکی در بسیاری از واژگان و موارد دستور زبان شبیه به زبان فارسی است.

شباهت میان فارسی و ترکی


ممکن است در ظاهر و صرفا با شنیدن مکالمه‌های ترکی و یا دیدن نوشتار این زبان چندان شباهتی میان ترکی و فارسی پیدا نکنید اما جالب است بدانید که این دو زبان در آیتم‌ها و دستورهای زیادی با یکدیگر مشابه هستند. وجود این شباهت باعث می‌شود تا شما بتوانید به سادگی هرچه بیشتر و در مدت زمان کوتاه‌تر یادگیری خود را کامل نمایید. در زیر به نمونه‌هایی از این شباهت‌ها میان زبان فارسی و ترکی اشاره خواهیم کرد:

  • جنسیت زبان: زبان ترکی مانند زبان فارسی بدون جنسیت است. بدون جنسیت بودن یک زبان بدین معنی است که افراد جدا از زن یا مرد بودن خود یکسان نامیده می‌شوند. ضمیر سوم شخص مفرد که در فارسی به اصطلاح «او» شناخته می‌شود و برای مونث و مذکر بدون تغییر به کار می‌رود وجه‌ای از بدون جنسیت بودن زبان است که در زبان ترکی نیز چنین ویژگی مشاهده می‌شود.
  • صرف فعل: صرف فعل و بیان افعال در زبان ترکی مشابه با زبان فارسی است. در زبان ترکی نیز برای صرف افعال به شمار و حالت فاعل آنها توجه می‌شود و فعل با فاعل خود تطبیق کامل دارد. شما در زبان ترکی می‌توانید صرف افعال را با دستور ساده «ریشه فعل+ نشانه زمان ساز+ پسوند فاعلی» انجام دهید.
  • حرف تعریف : یکی دیگر از ویژگی‌های مشابه میان زبان فارسی و ترکی استفاده از واژه «یک» به عنوان حرف تعریف نامعین است.

با توجه به این ویژگی‌ها می‌توان گفت دو زبان فارسی و ترکی در اصول پایه و اساسی بسیار مشابه یکدیگر هستند و شما خواهید توانست هر چه سریع‌تر با این زبان آشنا شوید.

سطوح یادگیری زبان ترکی استانبولی


شما می‌توانید آموزش‌های زبان ترکی استانبولی را از سطوح مقدماتی تا پیشرفته. دنبال کنید. آموزش‌های این زبان در بخش مقدماتی به دو سطح A1و A2تقسیم بندی می‌شود و پس از آن فرد برای گذراندن دوره‌های آموزشی سطح 1B و 2B آماده خواهد شد. دروس ارائه شده در سطح 1C بسیار حرفه‌ای خواهد بود و مختص افرادی است که فصد ادامه تحصیل به زبان ترکی را دارند. شما برای تعیین سطح خود نیاز به شرکت در آزمون‌های تعیین سطح خواهید داشت. خوب است بدانید شما در هر سطحی که مشغول تحصیل باشید بر روی تمامی مهارت‌های یادگیری زبان مانند صحبت کردن، شنیدن و فهمیدن، خواندن، نوشتن و... تمرکز می‌شود. هر سطح متناسب با محتوا و دانش افراد این مهارت‌ها آموزش داده می‌شوند.

کتاب‌های آموزش زبان ترکی استانبولی


در موسسه‌های آموزش زبان ترکی استانبولی از کتاب‌ها و منابع مختلفی استفاده می‌شود. از معروف‌ترین کتاب‌ها می‌توان به مجموعه yeni - Hitit اشاره نمود. این کتاب لز جمله کتاب‌هایی است که طی بازه زمانی 10 ساله در دانشگاه آنکارا مورد استفاده واقع شده‌است و توانسته است بسیار موفق و پاسخ گو حضور پیدا کند. مجموعه کتاب‌های yeni - Hitit برای آموزش در 3 سطح آماده شده‌اند. افراد می‌توانند از سطوح ابتدایی تا پیشرفته برای آموزش از این کتاب‌ها استفاده کنند. این کتاب‌های آموزشی به همراه DC و کتاب تمرین ارائه داده می‌شوند.
نکته جالب دیگری که در خصوص کتاب‌های yeni - Hitit وجود دارد، امکان استفاده از آنها به شکل خودآموز است. شما این امکان را خواهید داشت تا از پایه به شکل خودآموز به واسطه این کتاب‌ها برای یادگیری تلاش کنید. محتوای این کتاب‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌است که شما می‌توانید تمامی مهارت‌های مربوط به زبان را به واسطه آنها تقویت کنید.

متد یادگیری زبان


طبق روش‌های جدید آموزش زبان دوم توصیه می‌شود تا تنها به کتاب‌های درسی و یا تمرین‌های نوشتاری و خواندنی تکراری بسنده نشود. شما به کمک متدهای آموزش جدید می‌توانید فرایند یادگیری زبان را در حین دیدن فیلم‌های زبان مدنظر خود و یا گوش دادن به آهنگ‌هایی با زبان مورد نظر، پیش ببرید. مهم است برای یادگیری اصولی همه جا را به عنوان کلاس درس خود در نظر بگیرید و از تمامی محتواها برای یادگیری استفاده کنید. موسسه زبان ایرانمهر در طی آموزش‌های خود تلاش می‌کند تا در کنار استفاده از منابع آموزش زبان ترکی استانبولی، از سایر محتواها مانند موزیک و فیلم و حتی کتاب‌های داستان در جهت یادگیری بهتر کمک بگیرد.

جمع بندی


آموزشگاه زبان ایرانمهر از نمونه موسسه‌های زبان آموزی به روز است که انواع کلاس زبان آنلاین و حضوری را بسته به شرایط و علاقه مندی‌های افراد ارائه می‌دهد. شما می‌توانید از آزمون‌های تعیین سطح رایگان این موسسه برای آگاهی هرچه بیشتر نسبت به وضعیت خود کمک بگیرید و همچنین زبان مورد علاقه خود را با بهترین کیفیت ممکن آموزش ببینید. با توجه به منابع معتبر آموزشی و به کارگیری متد روز برای یادگیری هرچه بهتر زبان آموزان در این آموزشگاه زبان، شما از یادگیری و نتیجه بخشی آموزش‌ها مطمئن خواهید بود.




نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز