خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی — معرفی 6 اپلیکیشن برای یادگیری زبان ترکی

اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی — معرفی 6 اپلیکیشن برای یادگیری زبان ترکی
در این مقاله می‌خواهیم چند اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی به شما معرفی کنیم. زبان ترکی استانبولی یکی از پرطرفدارترین زبان‌‎های زنده دنیا است که در ایران نیز طرفدار زیادی دارد. بیشتر ایرانی‌ها به دلیل همسایه بودن با کشور ترکیه، دوست دارند که زبان ترکی استانبولی را یاد بگیرند. البته صنعت سرگرمی و گردشگری کشور ترکیه نیز در این میان بی تاثیر نیست. به همین دلیل می‌خواهیم چند اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی را به شما معرفی کنیم تا حتی در زمان سفر نیز بتوانید به زبان ترکی صحبت کنید. با ما همراه باشید.

مقدمه ای بر یادگیری زبان ترکی استانبولی

زبان ترکی استانبولی جزو زبان‌های زنده دنیا است که نزدیک به 88 میلیون نفر در دنیا به این زبان صحبت می‌کنند. زبان ترکی استانبولی خود از زیر مجموعه زبان‌های زبان ترکی است. دو زبان اصلی ترکی که بیشترین گویش را دارند به ترتیب ترکی استانبولی و ترکی آذربایجانی هستند. جالب است بدانید تنها 10 میلیون از مردم ایران به زبان ترکی آذربایجانی تکلم می‌کنند. بیشتر این مردم در منطقه آذربایجان شرقی و غربی ایران که نزدیک به کشور ترکیه و آذربایجان است، سکونت دارند و به همین دلیل نیز برخی از آن‌ها به زبان ترکی استانبولی مسلط هستند.

در میان علاقمندان به یادگیری ترکی استانبولی علاوه بر فارسی زبانان ایرانی می‌توان ترک زبان‌های منطقه آذربایجان را نیز پیدا کرد که از تفاوت‌های بین این دو زبان گله مند هستند اما پس از شروع به یادگیری ترکی استانبولی متوجه می‌شوند که چقدر این زبان به ترکی آذربایجانی نزدیک است. از طرفی طبق گزارش‌هایی که از سوی فراگیران فارسی زبان شده، گفته می‌شود که یادگیری ترکی استانبولی آسان‌تر از زبان انگلیسی است. به هر حال فرقی نمی‌کند از ابتدا با چه زبانی به دنیا می‌آیید، یادگیری ترکی آسان‌تر از آن چیزی است که فکرشان می‌کنید.

اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی — معرفی 6 اپلیکیشن برای یادگیری زبان ترکی

روش های یادگیری زبان ترکی استانبولی

برای یادگیری ترکی استانبولی راه‌های مختلفی وجود دارد. بیشتر افراد دوست دارند در کلاس‌های حضوری ثبت نام کرده و از مزایای یادگیری حضوری بهره مند شوند؛ برخی دیگر نیز دوست دارند به صورت خودآموز و از اپلیکیشن‌های یادگیری زبان استفاده نمایند. هر روشی بنا به نیاز مخاطب مزایا و معایبی نیز دارد و نمی‌توان گفت کدام روش یادگیری بهتر است. اما با توجه به اینکه هر مخاطب نیاز دارد از مزایا و معایب روش‌های مختلف آموزش مطلع شود، بنابراین بهتر است به چند مزایا و معایب یادگیری حضوری و استفاده از اپلیکیشن‌های آموزشی اشاره کنیم تا راحت تر بتوانید مسیر یادگیری خود را انتخاب بفرمایید. البته با استفاده از آموزش‌های ویدیویی نیز می‌توان یک زبان جدید را یاد گرفت که برای این کار نیازمند یک منبع خوب دارید. پیشنهاد ما به شما مراجعه به مجموعه آموزشی فرادرس و استفاده از آموزش‌های این پلتفرم است.

مزایا و معایب یادگیری حضوری ترکی استانبولی

این روزها برای یادگیری هر زبانی می‌توانید از کلاس‌های حضوری استفاده کنید. یادگیری زبان در کلاس‌های حضوری می‌تواند به شما کمک کند تا در یک محیطی که افراد زیادی قصد یادگیری زبان مدنظر شما را دارند قدم بگذارید و حس و حال بودن در محیط آن زبان موجب خواهد شد تا زبان را بهتر یاد بگیرید. از طرفی نیز حس رقابت موجود در محیط‌های یادگیری زبان حضوری موجب می‌شود تا فراگیران بیشتر از پیش ترغیب به یادگیری شوند.

از طرفی امکان این وجود دارد نتوانید هزینه‌ای مربوطه به یادگیری زبان را بپردازید و یا در زمان مقرر به کلاس بروید، در این صورت نمی‌توانید از کلاس‌های حضوری آموزش زبان استفاده بهینه ببرید و به مشکل برخواهید خورد. حتی ممکن است در شهری که سکونت می‌کنید کلاس حضوری برای زبان ترکی استانبولی یا زبان دلخواه شما وجود نداشته باشد. پس سعی کنید با توجه به شرایط و نیاز خود یادگیری زبان به صورت حضوری را انتخاب کنید تا در ادامه پشیمانی در رابطه با این مورد نداشته باشید.

مزایا و معایب یادگیری با استفاده از اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی

مزایای یادگیری زبان به صورت غیر حضوری می‌تواند بیشتر از معایب آن باشد. زبان ترکی استانبولی جزو زبان‌هایی است که چندین اپلیکیشن مختلف خارجی و فارسی برای آن وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها بهره مند شوید. بزرگ ترین مزیت استفاده از اپلیکیشن‌های یادگیری زبان در این است که در مواردی می‌تواند این اپلیکیشن‌ها کاملا رایگان باشند. پس عملا یادگیری یک زبان می‌تواند بدون هزینه‌های گزاف برای شما تمام شود. برخی اپلیکیشن‌ها نیز ممکن است تنها در صورت خرید اشتراک به شما اجازه دهند تا دسترسی به کلاس‌ها داشته باشید، که معمولا این هزینه‌ها چندان زیاد نخواهند بود.

مزیت دیگر یادگیری با اپلیکیشن در این است که گوشی تلفن همراه همیشه در کنار شماست و انگار می‌توانید برای همیشه کلاس زبان خود را به همراه داشته باشید و در صورت نیاز به آن مراجعه کنید. این مورد موجب افزایش بهره وری در آموزش زبان می‌شود و می‌توانید هر زمان که بخواهید به مطالعه زبان مد نظر خود کنید. یادگیری به این روش موجب می‌شود در هر زمان و مکان که هستید چه در خانه چه در اتوبوس یا محل کار گوشی تلفن همراه خود را باز کرده و از یادگیری زبان لذت ببرید.

در واقع وجود چند اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی به منزله این است که انگار همزمان در چندین کلاس حضوری شرکت می‌کنید. حال یک سوالی که پیش می‌آید این است، آیا می‌توانید در زندگی واقعی همزمان در چندین کلاس مختلف شرکت کنید؟ یادگیری زبان آن هم به صورت فشرده و به صورت حضوری تقریبا غیر ممکن است، تنها زمانی می‌توان با این روش پیش رفت که کار دیگری نداشته باشید و کل روزتان را به شرکت در کلاس‌های مختلف بپردازید.

شاید تنها عیب یادگیری با اپلیکیشن آموزش زبان را در این دانست، که ممکن است در مکان‌های مختلف دسترسی به اینترنت نداشته باشید، که البته این ویژگی اپلیکیشن‌های آفلاین را شامل نمی‌شود. پس تقریبا می‌توان گفت یادگیری با اپلیکیشن معایب چندانی ندارد و به زبان ساده منفعت آن بیشتر از ضرر است. پس می‌توان گفت یادگیری با اپلیکیشن یکی از بهترین گزینه‌ها درمورد یادگیری زبان است.

بهترین اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی

برنامه‌های کاربردی زیادی برای یادگیری زبان ترکی استانبولی وجود دارد که قصد داریم در این پست به معرفی آن‌ها بپردازیم؛ این اپلیکیشن‌ها شامل برنامه‌های پرطرفدار و امتیاز بالا در گوگل پلی هستند که زبان ترکی استانبولی را آموزش می‌دهند. بیشتر این اپلیکیشن‌ها رایگان هستند که می‌توانند شما را در مسیر یادگیری زبان کمک کنند. پس با ما همراه باشید تا به معرفی و بررسی بهترین اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی بپردازیم.

1- اپلیکیشن دولینگو Duolingo

شاید بتوان به جرئت گفت، تنها اپلیکیشن رایگان و کاربردی که به عنوان بهترین اپلیکیشن در حیطه آموز زبان نامبرده می‌شود دولینگو است. Duolingo تا به حال بیش از 100 میلیون نصب فعال داشته است که از این 100 میلیون نصب، توانسته است امتیاز 4.6 از بین 13 میلیون کاربر در گوگل پلی دریافت نماید. دولینگو از 50 زبان زنده دنیا پشتیبانی می‌کند که ترکی استانبولی نیز یکی از زبان‌های موجود در این اپلیکیشن است. Duolingo با استفاده از روش‌های ساده گرامر و لغات جدید به شما می‌آموزد. علاوه بر آن با تکرار آموزش‌ها در طی زمان‌های متوالی موجب می‌شود تا آن آموزش به صورت کامل در ذهن شما تثبیت یابد و به زودی فراموش نشود.
اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی — معرفی 6 اپلیکیشن برای یادگیری زبان ترکی

متاسفانه باید گفت این اپلیکیشن با تمام مزایا و قابلیت‌هایی که دارد تنها برای افرادی که یک زبان دوم زنده دنیا مانند انگلیسی را بلد هستند مناسب است. چرا که این اپلیکیشن از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند و بایستی یک زبان دیگر به جز فارسی به عنوان زبان مادری انتخاب کنید. البته اگر تا حدودی به انگلیسی مسلط باشید کافیست و از قضا این روش می‌تواند یک گزینه مناسب برای یادگیری همزمان ترکی استانبولی و تمرین و تکرار انگلیسی باشد. پس تردید نکنید و ابتدا سعی کنید این اپلیکیشن را تست کنید، چنانچه متوجه شدید نمی‌توانید با برنامه ارتباط برقرار کنید می‌توانید یکی دیگر از اپلیکیشن‌هایی که در ادامه معرفی خواهیم کرد استفاده نمایید.

2- اپلیکیشن Learn 33 Languages - Mondly

به بهترین اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی (به همراه پشتیبانی از زبان فارسی!) رسیدیم. اپلیکیشن Mondly از 33 زبان زنده دنیا پشتیبانی می‌کند که زبان فارسی و ترکی استانبولی نیز از جمله زبان‌هایی هستند که توسط این اپلیکیشن پشتیبانی می‌شوند. با استفاده از این اپلیکیشن می‌توانید به صورت کاملا رایگان ترکی استانبولی را یاد بگیرید و همچنین از کار کردن با این اپلیکیشن لذت ببرید. این اپلیکیشن در گوگل پلی بیش از 10 میلیون نصب فعال دارد و بدین ترتیب Mondly موفق شده است امتیاز 4.6 را از 680 هزار کاربر که امتیاز داده‌اند دریافت نماید.

اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی — معرفی 6 اپلیکیشن برای یادگیری زبان ترکی

بیشتر فارسی زبانان که به زبان دوم تسلط ندارند از این اپلیکیشن برای یادگیری ترکی استانبولی استفاده می‌کنند چرا که این اپلیکیشن علاوه بر برنامه اصلی خود چندین اپلیکیشن اختصاصی دیگر مخصوص فقط یک زبان دارد که می‌توانید از این اپلیکیشن مکمل نیز در کنار اپلیکیشن اصلی استفاده نمایید و مهارت‌های خود را افزایش دهید. برنامه مکمل اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی Mondley تا به حال بیش از 1 میلیون نصب فعال در گوکل پلی داشته است و امتیاز 4.7 را از بین بیش از 42 هزار کاربر دریافت کرده است که به تنهایی رتبه خوبی است.

اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی — معرفی 6 اپلیکیشن برای یادگیری زبان ترکی

3- اپلیکیشن Learn Languages - FunEasyLearn

اپلیکیشن FunEasyLearn نیز دارای قابلیت‌های متعددی برای یادگیری زبان‌های مختلف زنده دنیا دارد. این اپلیکیشن از 34 زبان پشتیبانی می‌کند که خوشبختانه زبان‌های فارسی و ترکی استانبولی نیز جزئی از آن هستند. آیکون این اپلیکیشن به شکل یک زنبور است و همانطور که از نام این اپلیکیشن پیداست، سعی در این دارد که با استفاده از سرگرمی و بازی به شما زبان بیاموزد. طراحی اپلیکیشن به گونه‌ای است که به آسانی می‌توانید از قابلیت‌های مختلف برنامه استفاده نمایید و بدون خستگی به ادامه یادگیری بپردازید. این اپلیکیشن بیش از 1 میلیون نصب فعال در گوگل پلی دارد و همچنین امتیاز 4.6 را از بین 16 هزار کاربر دریافت کرده است.
اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی — معرفی 6 اپلیکیشن برای یادگیری زبان ترکی

اپلیکیشن FunEasyLearn نیز یک برنامه مکمل 15000 لغت دارد که مانند یک دیکشنری در کنار برنامه اصلی می‌توانید از آن استفاده نمایید. بدین ترتیب همزمان می‌توانید با یادگیری ترکی استانبولی به وسیله بازی لغات مهم و پرکاربرد را نیز فرا بگیرید که موجب می‌شود توانایی‌های شما در یادگیری زبان افزایش یابد.

اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی — معرفی 6 اپلیکیشن برای یادگیری زبان ترکی

4- اپلیکیشن Ling Learn Languages

Ling جزو اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی است که از آن بر خلاف اپلیکیشن‌هایی که در بالا اشاره کردیم به اندازه کافی استقبال نشده است اما قابلیت‌های مختلفی دارد که آن را از دیگر اپلیکیشن‌ها متمایز می‌کند. این اپلیکیشن علاوه بر رایگان بودن بیشترین پشتیبانی از زبان‌ها را دارد و آموزش بیش از 60 زبان زنده دنیا را در خود جای داده است. این اپلیکیشن با دارا بودن امتیاز 4.6 از بین نظرات حدود 8 هزار کاربر در گوگل پلی و بیش از 100 هزار نصب فعالی که دارد از جمله بهترین اپلیکیشن‌ها برای یادگیری زبان است و از زبان فارسی و ترکی استانبولی نیز پشتیبانی می‌کند.
اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی — معرفی 6 اپلیکیشن برای یادگیری زبان ترکی

این اپلیکیشن نیز چندین اپلیکیشن مکمل دارد که هر کدام تنها برای یک زبان اختصاص یافته است که از آن‌ها نیز می‌توانید در کنار اپلیکیشن اصلی بهره ببرید. مزیت اصلی این اپلیکیشن در این است که بخش چت نیز دارد و می‌توانید یک مکالمه را به همراه ترجمه و تلفظ مشاهده نمایید که بسیاری کاربردی می‌باشد. همچنین یک بخش تمرین خط نیز دارد که نحوه نوشتن حروف را به شما می‌آموزد.

اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی — معرفی 6 اپلیکیشن برای یادگیری زبان ترکی

5- دیکشنری ترکی به فارسی و فارسی ترکی 2021

این اپلیکیشن یک دیکشنری کامل ترکس استانبولی به فارسی و برعکس است که بیش از 105 هزار واژه را در خود جای داده است. مهم ترین ویژگی این اپلیکیشن در سادگی و کاربردی بودن آن است. این اپلیکیشن به صورت آفلاین عمل می‌کند و برای استفاده از آن نیازی نیست به اینترنت متصل شوید! این اپ می‌تواند یک مکمل عالی در کنار اپلیکیشن‌های دیگر شما باشد. دیگر مزیت این اپلیکیشن داشتن توضیحات و دستور زبان برای هر لغت است که بسیار کاربردی می‌باشد.
اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی — معرفی 6 اپلیکیشن برای یادگیری زبان ترکی

در این اپلیکیشن به راحتی می‌توانید کلمات مدنظر خود را جستجو نمایید و ترجمه آن را به همراه تلفظ صوتی ببینید. استفاده از این اپلیکیشن در سفر می‌تواند کمک بزرگی به شما بکند. این اپلیکیشن با نام بهترین مترجم ترکی استانبولی یاد می‌شود و موفق شده است امتیاز 3.9 را کسب کند و همچنین بیش از 100 هزار نصب فعال در گوگل پلی دارد.

6- اپلیکیشن فرادرس Faradars

لینک‌های آموزشی که در این پست مشاهده می‌کنید از مجموعه آموزشی فرادرس هستند که خالی از لطف نیست اپلیکیشن مربوط به این مجموعه بزرگ را معرفی کنیم. فرادرس با دارا بودن بیش از 5000 آموزش و 120 حوزه تخصصی توانسته است تبدیل به یکی از معتبرترین مرجع آموزشی در ایران شود. اگرچه اپلیکیشن فردارس مانند اپلیکیشن های قبلی به عنوان اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی شناخته نمیشود، اما از آنجایی که اپلیکیشن فرادرس دارای مجموعه کاملی از آموزش ها در زمینه های متنوع و گوناگون از جمله آموزش زبان ترکی استانبولی است به راحتی میتوانید با جستجوی عبارت "آموزش ترکی" در این اپ به آموزش هایی دسترسی پیدا کنید که توسط اساتید مطرح آموزش زبان ترکی تدریس شده اند.

اپلیکیشن آموزش ترکی استانبولی — معرفی 6 اپلیکیشن برای یادگیری زبان ترکی

پیش از این، تنها از طریق وب سایت می‌توانستیم به آموزش‌های موجود در این مجموعه دسترسی داشته باشیم، اما هم اکنون می‌توانیم اپلیکیشن فرادرس را بر روی گوشی اندرویدی خود داشته باشیم و از طریق آن به مطالب و آموزش‌های این مجموعه دسترسی داشته باشیم. برای دریافت اپلیکیشن فرادرس میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید:



نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز