خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


چگونه طراحی سایت یاد بگیریم؟ رایگان با کیت وردپرس

چگونه طراحی سایت یاد بگیریم؟ رایگان با کیت وردپرس
چگونه طراحی سایت یاد بگیریم؟ یکی از مهم ترین سوالاتی که افراد تازه کار می پرسند اما پاسخ این سوال مهم چیست؟ در این مقاله قصد داریم گام هایی که شما نیاز دارید برای طراحی سایت بردارید رو توضیح دهیم تا بدون تست و خطا و در سریع ترین حالت ممکن به خواسته خودتون دست پیدا کنید. اگر هم دوست دارید سریع تر در این حوزه پیشرفت کنید می تونید با خرید آموزش طراحی سایت به صورت جامع تر و حرفه ای مباحث مربوط رو یاد بگیرید.

چه گام هایی برای طراحی سایت باید یاد برداریم؟


سال هاست که موضوع طراحی سایت مطرح شده و هر روز حوزه های مختلف آن توسعه پیدا می کند، ما نیازهای افرادی را که سفارش طراحی سایت با وردپرس می دهند رو درک می کنیم. اما قبل از آن بسیاری از افراد نمی دانند از کجا و به چه شکل باید یادگیری طراحی سایت را شروع کنند و همیشه سوالات زیادی دارند. سوالاتی مانند یادگیری کدام زبان برنامه نویسی بهتر است؟ پس اگر این سوالات برایتان آشنا است حتماً در ادامه همراه ما باشید تا به سوالات مربوط به چگونه طراحی سایت یاد بگیریم؟ پاسخ دهیم.

مرحله 1: یادگیری HTML


اگر به چند سال قبل برگردیم و به اولین سایت های منتشر شده در وب نگاهی بیندازیم، خواهیم دید که صفحات آنها تنها از چند عنصر ساده و اساسی تشکیل شده است. در گذشته فناوری‌های مختلفی در جذاب‌تر کردن فرآیند طراحی وب‌سایت مؤثر بوده‌اند، اما شاید ندانید که تمام این فناوری‌ها به HTML ختم می‌شوند. HTML اولین چیزی است که طراحان وب باید یاد بگیرند.
بزرگترین برنامه نویسان وب در روز اول با HTML شروع کردند. HTML زبان نشانه گذاری ابر متن است و در زبان فارسی به آن فرامتن می گویند. توجه داشته باشید که HTML یک زبان برنامه نویسی نیست، بلکه یک زبان نشانه گذاری است.
HTML برای ایجاد بدنه و ساختار اصلی تمام صفحات وب استفاده می شود. این زبان با تگ ها کار می کند و این تگ ها مشخص می کنند که چه عناصری در صفحه وب استفاده می شود. اگر می خواهید این زبان را به طور کامل تر یاد بگیرید و اولین قدم را برای تبدیل شدن به یک طراح وب بردارید، حتما دوره رایگان آموزش html سایت کیت وردپرس رو مشاهده کنید.

مرحله 2: زبان CSS را یاد بگیرید


با استفاده از HTML، شما فقط قادر خواهید بود ساختار و چارچوب کلی صفحه وب را ایجاد کنید، اما استفاده از این صفحات آسان نخواهد بود. زیرا وقتی برای ایجاد این صفحات وب فقط از HTML استفاده می کنید، دسترسی شما به تعداد محدودی از عناصر تعریف شده در HTML محدود می شود. پس به ابزار دیگری برای پوشش دادن نقاط ضعف زبان HTML نیاز خواهید داشت. زبان مورد استفاده برای زیباسازی صفحات وب CSS نامیده می شود.
مرحله دوم CSS است. CSS مخفف عبارت Cascading Style Sheets به معنی برگه های آبشاری است. مانند HTML، زبانی است که به صفحات وب اجازه می دهد تا با عناصری برای تغییر رنگ و فونت ساختار شوند. با استفاده از CSS می توانید ویژگی هایی مانند رنگ ها، فونت ها، اندازه ها، ابعاد، نحوه چیدمان عناصر و غیره را مشخص کنید.

چگونه طراحی سایت یاد بگیریم؟ رایگان با کیت وردپرس

مرحله 3: یادگیری زبان جاوااسکریپت


پس از تسلط به HTML و CSS، می توانید صفحات وب استاتیک را طراحی کنید. اما امروزه سایت های کمتری وجود دارد که فقط استاتیک باشند. زیرا کاربران به دنبال سایت های تعاملی و پویا هستند و می خواهند از امکانات مختلف آنها استفاده کنند. چرا که حس بهتری از تجربه کاربری برای بازدیدکنندگان و کاربران ایجاد می کند.
یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی مورد استفاده برای ایجاد وب سایت های پویا جاوا اسکریپت است. جاوا اسکریپت یک زبان پویا، شی گرا و مبتنی بر تفسیر سطح بالا است که از انواع سبک های برنامه نویسی پشتیبانی می کند.
یادگیری جاوااسکریپت سومین قدم برای تبدیل شدن به یک طراح وب حرفه ای است. این زبان از نظر محبوبیت و کاربرد بسیار پیشرفته است و می توان از آن برای برنامه نویسی سمت سرور، اپلیکیشن های موبایل، بازی ها و اپلیکیشن های دسکتاپ نیز استفاده کرد.
کار با جاوا اسکریپت بسیار شیرین است، اما لذت کار با آن را تنها زمانی متوجه خواهید شد که از کتابخانه های جاوا اسکریپت مانند Jquery یا React.js استفاده کنید.

مرحله 4: یادگیری یک زبان برنامه نویسی سمت سرور مثل PHP


وقتی سه مرحله قبل را طی کردید به راحتی می توانید یک سایت کامل طراحی کنید. اما امروزه علاوه بر ظاهر زیبا، سایت ها نیاز به منطق مناسب نیز دارند، بنابراین باید سایت هایی بسازید که بتوانند به درستی نیازهای کاربران را برآورده کرده و از پس آن برآیند. توسعه دهندگان وب به دو دسته اصلی تقسیم می شوند.
گروه اول طراحی ظاهر سایت را بر عهده دارند و برنامه نویسان فرانت اند نام دارند. دسته دوم افرادی هستند که منطق سایت ها را پیاده سازی می کنند و به عنوان برنامه نویس سرور شناخته می شوند. برخی از برنامه نویسان می توانند در هر دو زمینه کار کنند، به آنها برنامه نویس Full Stack می گویند.
فرض کنید به عنوان یک توسعه دهنده یک صفحه تماس با ما را طراحی کرده اید، اگر دکمه ارسال فرم کار نکرد، نمی توانید از فرم زیبایی که ایجاد کرده اید استفاده کنید. همچنین، اگر کاربران نتوانند در سایت شما ثبت نام کنند، مشکلاتی مانند احراز هویت پیش خواهد آمد. زمانی که می خواهیم بین کاربر، پایگاه داده و سرور ارتباط برقرار کنیم، اهمیت استفاده از زبان برنامه نویسی سمت سرور به خوبی مشخص می شود.
با آموزش PHP می توانید اسکریپت هایی بنویسید که اطلاعات را از کاربران خود دریافت کرده و پس از پردازش آن اطلاعات به کاربر برگرداند. برای پروژه های بزرگ وب، استفاده از زبان سمت سرور ضروری است. به همین دلیل سایت های معروفی مانند فیس بوک، ویکی پدیا و... از PHP در باطن خود استفاده کنید.

چگونه طراحی سایت یاد بگیریم؟ رایگان با کیت وردپرس

انتخاب حوزه فعالیت و آینده کاری


خب حالا که تمام گام های اصلی طراحی سایت رو شناختید می رسیم به انتخاب حوزه فعالیت و آینده کاری، مثلاً یکی از داغ ترین حوزه های طراحی سایت مربوط به حوزه وردپرس است برای آشنایی با وردپرس می تونید از دوره رایگان آموزش وردپرس در سایت کیت وردپرس استفاده کنید. اگر هم دوست دارید بک اند های شخصی سازی شده طراحی کنید باید فریم ورک های لاراول یا مشابه رو برای این کار یاد بگیرید.
منبع : kitwp.com


نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز