خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


معرفی بهترین سامانه آموزشی

معرفی بهترین سامانه آموزشی
یکی از دغدغه های آموزشگاه ها ، مدارس، و دانشگاه ها داشتن یک پلتفرم آموزشی مطمئن جهت مدیریت آموزشی می باشد که در آن بتوانند تمامی نیازهای دانشجویان (فراگیران) را مرتفع سازند. در این راستا شرکت ها و به دنبال آن محصولات آموزشی زیادی شروع به کار کرده اند و توانسته اند نام و نشان خود را تبدیل به برند کنند. این محصولات که عمدتاً تولید خارج از کشور می باشند در حوزه آموزش حرف های زیادی برای گفتن دارند. برای معرفی بهترین سامانه مدیریت یادگیری خارجی پلتفرم آموزشی گوگل کلاس روم را معرفی می کنیم و برای نسخه بومی محصول مَدیار را توصیف می کنیم.

معرفی بهترین سامانه آموزشی

سامانه آموزشی Google Classroom


در این مرحله از تاریخ ممکن نیست فردی شرکت گوگل را نشناسد. این شرکت بزرگ که به موتور جستجو معروف است در زمینه های مختلفی کار خود را گسترش داده است و یکی از محصولات خود را در جهت ارتقاء سطح آموزشی و یادگیری به کار برده است که البته نسخه رایگان نیز دارد. Google Classroom یک پلت فرم آموزش ترکیبی رایگان است که توسط Google برای مؤسسات آموزشی ایجاد شده است که هدف آن ساده سازی ایجاد، توزیع و درجه بندی تکالیف است. هدف اصلی Google Classroom ساده‌سازی فرآیند اشتراک‌گذاری فایل‌ها بین معلمان و دانش‌آموزان است. از سال 2021، تقریباً 150 میلیون کاربر از Google Classroom استفاده می کنند.

معرفی بهترین سامانه آموزشی

Google Classroom از انواع برنامه های کاربری اختصاصی (Google Applications for Education) با هدف مدیریت ارتباط دانش آموز و معلم استفاده می کند. دانش آموزان را می توان از طریق یک کد خصوصی برای پیوستن به کلاس دعوت کرد یا به طور خودکار از دامنه مدرسه وارد شد. هر کلاس یک پوشه جداگانه در Google Drive کاربر مربوطه ایجاد می کند، جایی که دانش آموز می تواند کار خود را برای نمره دادن توسط معلم ارسال کند. معلمان می توانند با بررسی تاریخچه بازنگری یک سند، پیشرفت هر دانش آموز را بررسی کنند و پس از نمره گذاری، معلمان می توانند کار را همراه با نظرات و نمرات برگردانند.
امکانات
Google Classroom چندین برنامه Google برای آموزش مانند Google Drive، Google Docs، Google Sheets، Google Slides، Google Forms، Google Sites و Gmail را ادغام می‌کند. یکپارچه‌سازی Google Calendar بعداً به پلتفرم اضافه شد. دانش‌آموزان را می‌توان از طریق پایگاه داده مؤسسه، از طریق یک کد خصوصی که می‌توان آن را در رابط کاربری دانش‌آموز اضافه کرد، یا به‌طور خودکار از دامنه مدرسه وارد کرد، به کلاس‌های درس دعوت کرد. هر کلاسی که با Google Classroom ایجاد می‌شود، یک پوشه جداگانه در Google Drive کاربر مربوطه ایجاد می‌کند، جایی که دانش‌آموز می‌تواند کار خود را برای نمره‌دهی توسط معلم ارسال کند.
تکالیف
تکالیف در برنامه های سند Google ذخیره و درجه بندی می شوند. به‌جای اشتراک‌گذاری اسنادی که در Google Drive دانش‌آموز با معلم وجود دارد، فایل‌ها در Drive دانش‌آموز میزبانی می‌شوند و سپس برای درجه‌بندی ارسال می‌شوند. معلمان در Google Classroom این گزینه را دارند که تکالیف را در قالب‌ها و قالب‌های مختلف با گزینه‌های دسترس‌پذیری مختلف، مانند مجوزهای مشاهده، ویرایش، و نظر ایجاد کنند. این تکالیف را می توان برای نمره ارائه کرد و به معلم اجازه می دهد بازخورد ارائه کند. دانش‌آموزان همچنین می‌توانند اسناد اضافی را از Drive خود به تکلیف خود پیوست کنند.
درجه بندی
Google Classroom از طرح های درجه بندی مختلف پشتیبانی می کند. تکالیف تحویل داده شده را می توان توسط معلمان درجه بندی کرد و قبل از ارسال نهایی با نظرات بازگرداند و به دانش آموزان اجازه داد تا کار خود را اصلاح کنند. پس از تحویل، تکالیف فقط می تواند توسط معلم ویرایش شود.
آرشیو دوره ها
Classroom به مربیان اجازه می دهد تا دروس را در پایان ترم یا سال بایگانی کنند. هنگامی که یک دوره بایگانی می شود، از صفحه اصلی حذف می شود و در قسمت کلاس های آرشیو قرار می گیرد. هنگامی که یک دوره بایگانی می شود، معلمان و دانش آموزان می توانند آن را مشاهده کنند، اما نمی توانند هیچ تغییری در آن ایجاد کنند مگر اینکه بازیابی شود.
اپلیکیشن موبایل
برنامه های تلفن همراه Google Classroom که در ژانویه 2015 معرفی شدند، برای دستگاه های iOS و Android در دسترس هستند.

سامانه آموزشی مَدیار


مَدیار که یک محصول آموزشی بومی می باشد از سال 1392 پا به عرصه وجود گذاشت و تا به امروز در حال توسعه و رشد بوده است. این سامانه آموزشی که محصول شرکت ایده نخست فَرداد می باشد در خصوص آموزش آنلاین تمامی امکانات آموزشی و یادگیری را به زبان فارسی و با تقویم شمسی، مطابق با قوانین درسی کشور فراهم کرده است.

معرفی بهترین سامانه آموزشی

امکانات آموزشی مَدیار


  • پیام رسان
    پیام رسان اینترنتی با قابلیت ارسال متن، صدا، عکس ، ویدئو های حجیم
  • آزمون آنلاین
    آزمون تستی ، تشریحی، ترکیبی، قابلیت نمره دهی، گزارش گیری، کارنامه
  • حضور غیاب
    ثبت حضور غیابدر دو نوع کلاسی و کلی. قابلیت اتصال به دستگاه حضورغیاب، دریافت پیامک و نوتیفیکیشن برای فراگیران
  • درگاه مالی
    ثبت پیش فاکتور برای موارد
  • کلاس آنلاین
    چهار پلتفرم اسکای روم، بیگ بلوباتن، ادوبی کانکت و جیتسی
  • محتوای آموزشی
    عکس، انواع فایل و فیلم های حجیم را می توانند در این قسمت با گروه بندی دلخواه و منظم بارگذاری کنند
  • رضایتنامه(امضای دیجیتال)
    با این قابلیت آموزشگاه رضایتنامه های با متن مورد نظر را به اولیاء مورد نظر ارسال می
  • موارد انضباطی
    ثبت موارد انضباطی و تشویقی، امتیاز دهی با نمرات منفی و مثبت، تعریف موارد پیشفرض
  • کارنامه ساز
    محاسبه معدل و رتبه کلاسی و پایه همراه نمودار پیشرفت و نمودار مقایسه.
  • اخبار و گالری
    انتشار خبر ، زمان گذاری برای اخبار آینده ، انتشار اخبار مهم در صفحه اصلی اپلیکیشن
  • تقویم و تکالیف
    تعیین تکالیف و رویداد های آموزشی توسط مسئولین در روزهای مشخص همراه بارگذاری فایل ها، تعیین مهلت انجام تکلیف
  • برنامه مطالعه
    تعیین الگوی مطالعه برای گروه های مختلف تحصیلی، با برنامه ریزی دقیق ساعت به ساعت ، تقویم پیشرفته زمانبندی
  • بوفه الکترونیک
    برنامه ریزی بوفه و رزرو غذا و خوراکی ، کنترل بر بایدها و نباید های خوردنی از طریق اولیا، شارژ کیف پول آنلاین در منزل
  • گزارشات پیشرفته
    ارائه انواع گزارشات عددی و نموداری از جمله: گزارش نموداری دانش آموز بر زمان، گزارش نموداری کلاس بر زمان(مقایسه کلاس ها بر زمان)


نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز