خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را
نمایش تنوع طبیعت
یک نگاه سریع در سوپر مارکت محلی مان، من را متوجه میوه های طبیعی فراوانی کرد که می توانیم به صورت خام بخوریم؛ جدول زیر را ببینید. در نظر داشته باشید که این لیست به هیچ وجه یک لیست جامع و کامل نیست.
میوه تمامی چیزهای موجود در راهنمای طبیعت را در خودش دارد. ظاهر خوبی دارد، بوی خوبی دارد و مزۀ خوبی هم دارد. طعم و بوی میوه ها آنقدر خوشمزه است که بشر یاد گرفته است مزه ها را از میوه ها استخراج کند و آن را به سایر چیزها بیفزاید. ما به بیشتر پودینگ ها، کیک ها و شیرینی ها، میوه های تازه یا اسانس میوه ها را می افزاییم.
اگر گوشت به خودی خودش خوشمزه است، چرا نیاز داریم که آن را بپزیم و به آن ادویه، سس، و سایر چاشنی ها را بیفزاییم؟ آیا تابحال یک سیب را با مقداری نمک خورده اید؟ آیا اگر به موزتان فلفل اضافه کنید، خوشمزه تر می شود؟ البته که نمی شود. میوه ها به هیچ طعم افزودنی دیگری نیاز ندارند. برعکس، ما میوه ها و سبزیجات را به غذاهای بی مزه ای همچون گوشت اضافه می کنیم تا به آنها طعم بدهیم: سس سیب همراه با گوشت خوک، سس کران بری همراه با گوشت بوقلمون، سس نعناع با گوشت بره، سس خردل با گوشت گوساله، مریم گلی و پیاز همراه با مرغ.
هنگامی که کار به خوشمزه کردن نوشیدنی ها می رسد، باز هم دست به دامان میوه ها می شویم، میوه هایی همچون انگور سیاه، پرتقال، لیمو، توت فرنگی، تمشک، هلو، آناناس، و موز، به داد ما می رسند. و نه تنها آنها را به نوشیدنی های ملایم می افزاییم، بلکه نوشیدنی های تندی همچون شراب و آب جو را نیز با پرتقال، لیمو، گیلاس، زردآلو، آلو جنگلی و ... مزه دار می کنیم. اگر به لیست بلند بالایی از نوشیدنی ها که در سوپرمارکت ها یافت می شوند، دقت کنید، افتخارشان اینست که با میوه های مختلف طعم دار شده اند.
میوه ها بیش از هر چیز دیگری برای غریزۀ طبیعی ما جاذبه دارند. مسأله فقط طعم عالی آنها نیست. آنها رابطۀ بسیار نزدیکی با گرسنگی دارند، و گرسنگی روش بدن شما برای گفتن اینست که نیاز به مواد مغذی دارد. میوه ها آن مواد مغذی را فراهم می کنند.
پیشتر در مورد اهمیت غذاهای دارای آب فراوان، به منظور کمک به هضم، جذب مواد مغذی، و دفع ضایعات غذا صحبت کردیم. میوه بهترین دوست دستگاه گوارش شما است. میوه نیاز اندکی به خرد کردن دارد و خیلی سریع از معده و روده شما عبور می کند، و چیزهای خوب و مفید آن در آنجا استخراج می شود. میوه به فرآیند طبیعی دفع ضایعات از بدن کمک می کند و از تولید مواد اضافی که تبدیل به چربی در بدن می شوند، جلوگیری می کند.
مهمترین مادۀ غذایی برای بدن انسان آب است. \(70\%\) از بدن انسان را آب تشکیل می دهد. آب بدن ما را روغن کاری می کند. اگر شما دچار کم آبی شوید، سیستم شما نمی تواند بخوبی کار کند. میوه ها عمدتاً شامل آبند، برخی از آنها تا \(90\%\) آب دارند. میوه غذایی است که به طور طبیعی آب مورد نیاز بدن ما را تأمین می کند.
در واقع هر چه بیشتر به طراحی میوه نگاه می کنید، بیشتر در می یابید که چه چیز هوشمندانه ای است. خواه یک موز باشد که در طبیعت خودش به سادگی آمادۀ باز کردن از بسته بندی طبیعی اش و استفاده از آن است، یا یک سیب باشد که برای هفته ها سفت و براق باقی می ماند، و همیشه آمادۀ خوردن است. زمین سرشار از انواع و اقسام میوه ها است، که در بسته بندی های بسیار راحتی برای ما آماده شده اند، و تنوع فراوانی از مزه های لذیذ را در اختیار ما می گذارند.
میوه ها حتی در روزهای گرم نیز تازه و خنک باقی می مانند. هم گرسنگی و هم تشنگی ما را ارضا می کنند. مملو از مواد مغذی و ویتامین هایی هستند که ما برای قوی و سالم بودن به آنها نیاز داریم. وقتی که میوه را هضم می کنیم، ضایعات خیلی کمی دارند، و آن ضایعات را نیز به راحتی دفع می کنیم. در مقایسه با گوشت، این میوه ها هستند که انرژی و سرزندگی لازم برای لذت بردن از زندگی را به شما می دهند. شما می توانید انرژی فراوانی از میوه ها کسب کنید. انرژی منبع شادی انسان است. هر چقدر بیشتر انرژی داشته باشید، حس بهتری خواهید داشت. خوردن میوه ها خیلی حال می دهد، و میوه ها برای خوردن خیلی با حال هستند.
ما با مشاهدۀ نوزادان می توانیم اطلاعات بیشتری در مورد غرایز طبیعی مان کسب کنیم. عادات غذایی کودکان، قبل از اینکه شستشوی مغزی شوند، را بررسی کنید. آنها زندگی را شروع می کنند و فقط گرایش به شیر مادرشان دارند. هنگامی که موقع غذا خوردن آنها می رسد و شروع به خوردن جامدات می کنند، غذایی که به راحتی می توانند بخورند، میوه ها می باشند.
یادداشت مترجم: از آنجا که اسامی برخی از این میوه ها برای خود بنده نیز تازگی داشت، تصاویر آنها را بعد از جدول زیر گردآوری کردم، در صورت تمایل به جای خواندن جدول زیر می توانید جدول بعدی اش را که در واقع جدول تصویری همین لیست است را ببینید.
میوه ها | سبزیجات | دانه ها، آجیل ها، و شاخ و برگ گیاهان |
---|---|---|
سیب |
کاهو |
بادام |
گلابی |
راکت (یک نوع سبزی سالاد انگلیسی) |
بادام برزیلی |
هلو |
اسفناج |
بادام هندی |
موز |
مارچوبه |
نارگیل |
آناناس |
کلم |
فندق ماکادمیا |
آلو |
هویج |
گردو آمریکایی |
پرتقال |
کرفس |
فندق بلغاری |
انگور |
نخود فرنگی |
پسته |
لیمو |
تربچه |
گردو |
نارنج |
فلفل |
شاه بلوط |
نارنگی کلمنتین |
پیاز |
فندق |
نارنگی |
پیازچه |
بادام زمینی |
نارنگی ماندرین |
لوبیا |
تخمۀ آفتابگردان |
طالبی |
جوانۀ لوبیا |
زیره |
انبه |
کاسنی تلخ |
سیاه دانه |
زردآلو |
گل کلم |
تخمۀ کدو |
گیلاس |
نخود مانجتات |
دانۀ کنجد |
کیوی |
کلم بروکلی |
جعفری |
انار |
سبزی پاکچوی |
رُزماری |
توت فرنگی |
رازیانه |
ترخون |
تمشک |
جوانۀ گندم |
آویشن |
شاتوت |
خیار |
ریحان |
توت قرمز |
چغندر |
گشنیز |
انگور فرنگی سبز |
ترب سلریاک |
|
انگور فرنگی سرخ |
برگ چغندر |
|
انگور فرنگی سیاه |
سیر |
|
گوجه فرنگی |
قارچ |
|
آواکادو |
تره فرنگی |
|
میوه تمامی چیزهای موجود در راهنمای طبیعت را در خودش دارد. ظاهر خوبی دارد، بوی خوبی دارد و مزۀ خوبی هم دارد. طعم و بوی میوه ها آنقدر خوشمزه است که بشر یاد گرفته است مزه ها را از میوه ها استخراج کند و آن را به سایر چیزها بیفزاید. ما به بیشتر پودینگ ها، کیک ها و شیرینی ها، میوه های تازه یا اسانس میوه ها را می افزاییم.
اگر گوشت به خودی خودش خوشمزه است، چرا نیاز داریم که آن را بپزیم و به آن ادویه، سس، و سایر چاشنی ها را بیفزاییم؟ آیا تابحال یک سیب را با مقداری نمک خورده اید؟ آیا اگر به موزتان فلفل اضافه کنید، خوشمزه تر می شود؟ البته که نمی شود. میوه ها به هیچ طعم افزودنی دیگری نیاز ندارند. برعکس، ما میوه ها و سبزیجات را به غذاهای بی مزه ای همچون گوشت اضافه می کنیم تا به آنها طعم بدهیم: سس سیب همراه با گوشت خوک، سس کران بری همراه با گوشت بوقلمون، سس نعناع با گوشت بره، سس خردل با گوشت گوساله، مریم گلی و پیاز همراه با مرغ.
هنگامی که کار به خوشمزه کردن نوشیدنی ها می رسد، باز هم دست به دامان میوه ها می شویم، میوه هایی همچون انگور سیاه، پرتقال، لیمو، توت فرنگی، تمشک، هلو، آناناس، و موز، به داد ما می رسند. و نه تنها آنها را به نوشیدنی های ملایم می افزاییم، بلکه نوشیدنی های تندی همچون شراب و آب جو را نیز با پرتقال، لیمو، گیلاس، زردآلو، آلو جنگلی و ... مزه دار می کنیم. اگر به لیست بلند بالایی از نوشیدنی ها که در سوپرمارکت ها یافت می شوند، دقت کنید، افتخارشان اینست که با میوه های مختلف طعم دار شده اند.
میوه ها بیش از هر چیز دیگری برای غریزۀ طبیعی ما جاذبه دارند. مسأله فقط طعم عالی آنها نیست. آنها رابطۀ بسیار نزدیکی با گرسنگی دارند، و گرسنگی روش بدن شما برای گفتن اینست که نیاز به مواد مغذی دارد. میوه ها آن مواد مغذی را فراهم می کنند.
پیشتر در مورد اهمیت غذاهای دارای آب فراوان، به منظور کمک به هضم، جذب مواد مغذی، و دفع ضایعات غذا صحبت کردیم. میوه بهترین دوست دستگاه گوارش شما است. میوه نیاز اندکی به خرد کردن دارد و خیلی سریع از معده و روده شما عبور می کند، و چیزهای خوب و مفید آن در آنجا استخراج می شود. میوه به فرآیند طبیعی دفع ضایعات از بدن کمک می کند و از تولید مواد اضافی که تبدیل به چربی در بدن می شوند، جلوگیری می کند.
مهمترین مادۀ غذایی برای بدن انسان آب است. \(70\%\) از بدن انسان را آب تشکیل می دهد. آب بدن ما را روغن کاری می کند. اگر شما دچار کم آبی شوید، سیستم شما نمی تواند بخوبی کار کند. میوه ها عمدتاً شامل آبند، برخی از آنها تا \(90\%\) آب دارند. میوه غذایی است که به طور طبیعی آب مورد نیاز بدن ما را تأمین می کند.
در واقع هر چه بیشتر به طراحی میوه نگاه می کنید، بیشتر در می یابید که چه چیز هوشمندانه ای است. خواه یک موز باشد که در طبیعت خودش به سادگی آمادۀ باز کردن از بسته بندی طبیعی اش و استفاده از آن است، یا یک سیب باشد که برای هفته ها سفت و براق باقی می ماند، و همیشه آمادۀ خوردن است. زمین سرشار از انواع و اقسام میوه ها است، که در بسته بندی های بسیار راحتی برای ما آماده شده اند، و تنوع فراوانی از مزه های لذیذ را در اختیار ما می گذارند.
میوه ها حتی در روزهای گرم نیز تازه و خنک باقی می مانند. هم گرسنگی و هم تشنگی ما را ارضا می کنند. مملو از مواد مغذی و ویتامین هایی هستند که ما برای قوی و سالم بودن به آنها نیاز داریم. وقتی که میوه را هضم می کنیم، ضایعات خیلی کمی دارند، و آن ضایعات را نیز به راحتی دفع می کنیم. در مقایسه با گوشت، این میوه ها هستند که انرژی و سرزندگی لازم برای لذت بردن از زندگی را به شما می دهند. شما می توانید انرژی فراوانی از میوه ها کسب کنید. انرژی منبع شادی انسان است. هر چقدر بیشتر انرژی داشته باشید، حس بهتری خواهید داشت. خوردن میوه ها خیلی حال می دهد، و میوه ها برای خوردن خیلی با حال هستند.
ما با مشاهدۀ نوزادان می توانیم اطلاعات بیشتری در مورد غرایز طبیعی مان کسب کنیم. عادات غذایی کودکان، قبل از اینکه شستشوی مغزی شوند، را بررسی کنید. آنها زندگی را شروع می کنند و فقط گرایش به شیر مادرشان دارند. هنگامی که موقع غذا خوردن آنها می رسد و شروع به خوردن جامدات می کنند، غذایی که به راحتی می توانند بخورند، میوه ها می باشند.
نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)
دیدگاه خود را ثبت کنید: