خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


افزایش سرعت دستگاه های اندرویدی

افزایش سرعت دستگاه های اندرویدی
وقتی گوشی اندرویدی نو خریداری می کنید پس از گذشت 2 یا 3 ماه یا حتی بیشتر، سرعت کلی آن کاهش پی دا می کند. شما با دنبال کردن نکات زیر و اجرای آنها در دستگاه اندرویدی تان می توانید تا حد زیادی سرعت را بهبود بخشید. دلایل زیادی در مورد اینکه سرعت دستگاه اندرویدی کاهش پیدا می کند، وجود دارد. در این مقاله قصد داریم آنها را توضیح داده و راه حل آن را هم نشان دهیم. درست است که با دنبال کردن این مراحل و پیاده سازی آنها می توانید سرعت را ارتقا دهید اما به یاد داشته باشید که دستگاه قدیمی، قدیمی است و این یعنی انتظار نداشته باشید این تنظیمات در یک دستگاه اندرویدی جدید، نسبت به دستگاه قدیمی پاسخ دهی یکسانی داشته باشید. بالاخره دستگاه جدیدتر از تکنولوژی و سخت افزار جدیدتری بهره می برد و قاعدتا این روشها در آن بهتر جواب می دهد. اگر حتی این روشها هم در سرعت گوشی قدیمی شما تاثیر چندانی نداشت باید به فکر عوض کردن گوشی خودتان با گوشی جدیدتر باشید.

نرم افزار سامانه مودیان راهکار



خب به سراغ این مراحل در اندروید می رویم:

خالی کردن Cache
اولین دلیلی که ممکن است منجر به کاهش سرعت گوشی اندرویدی شما می شود این است مموری فضای کافی برای کش ندارد. خالی کردن Cache برای بهبود و حفظظ سرعت دستگاه اندرویدی شما بسیار مهم است. برای این منظور می توانید از برنامه ای مثل App cache cleaner استفاده کنید. شما می توانید این برنامه را پس دانلود و نصب، طوری تنظیم کنید که هر یک ساعت یکبار، Cache گوشی را خالی کرده و برای استفاده آماده کند.
هنگامی که برنامه را نصب کردید، آن را اجرا کرده و از گوشه بالا در سمت راست روی دکمه ... کلیک کنید و به Settings وارد شوید. سپس Auto clear interval را برای هر یک ساعت تنظیم کنید. بدین ترتیب به صورت خودکار، برنامه در سر ساعت مقرر، اقدام به پاک کردن Cache گوشی خواهد کرد. شما حتی با انتخاب one tap clear می توانید Cache را به صورت دستی خالی کنید.

افزایش سرعت دستگاه های اندرویدی . آموزشگاه رایگان خوش آموز

استفاده از آنتی ویروس
حتما در گوشی اندروی تان از یک آنتی ویروس استفاده کنید. ممکن است دستگاه شما با آلوده شدن به ویروس، کاهش سرعت زیادی داشته باشد. پس با انتخاب یک آنتی ویروس خوب و کارآمد برای گوشی، آن را از آسیب های ویروس ها محفوظ نگاه دارید.

افزایش فضای حافظه داخلی
اگر با کمبود فضا در رم داخلی گوشی یا تبلت مواجه شوید، قطعا با کمبود سرعت مواجه خواهید شد و سرعت دستگاه شما کند می شود. برای آزاد سازی فضای حافظه یا رم باید:
اپلیکیشن های غیر ضروری را از دستگاه تان Uninstall کنید.
یا برنامه های نصب شده را از حافظه داخلی به SD Card منتقل کنید.
عکس ها و فیلم ها و غیره.. را که با گوشی تهیه کرده اید را بهتر است که به SD Card یا به لب تاپ یا کامپیوترتان منتقل کنید تا فضای بیشتری را از حافظه داخلی آزاد کنید.

از تصویر پس زمینه و یا ویدجت های live استفاده نکنید.
Live wallpaper و یا live widgets از منابع دستگاه اندرویدی شما از شما رم و کش و پردازنده بسیار استفاده می کنند و آنها را درگیر می کنند، پس طبیعی است شما کاهش سرعت در گوشی اندروی تان داشته باشید. شما اصلا مجبور نیستید که از Live wallpaper و یا live widgets استفاده کنید. شما میتوانید از هر عکسی به عنوان wallpaper در گوشی تان استفاده کنید.

بستن برنامه در حال اجرای غیر ضروری برای آزاد سازی RAM
حتی اگر اپلیکیشنی را ببندید، باز هم احتمال دارد که در پس زمینه اجرا شود که به این ترتیب از RAM استفاده خواهند کرد. شما می توانید این برنامه ها را بصورت دستی ببندید تا رم را آزاد کنید.
برای اینکار به Settings وارد شده و سپس به Applications یا Apps بروید.
در اینجا باید به Application manager وارد شوید و به Tab مربوط به Running بروید.
اینجا لیستی از برنامه هایی که ممکن است شما آنهارا بسته باشید ولی همچنان در پشت صحنه یا پس زمینه در حال اجرا باشند را ببینید. کافی هر برنامه غیرضروری را انتخاب کرده و آن را Stop کنید.

غیر فعال کردن Bluetooth، Wifi، Mobile Data و ..
در مواقعی که به چنین ویژگی هایی در گوشی تلفن همراه تان نیاز ندارید، ترجیحا آنها را غیرفعال کنید مثلا وقتی با اینترنت کاری ندارید بهتر Wifi و یا Mobile data را غیر فعال کنید. فعال بودن این قبیل Feature ها در زمانی که به آنها نیازی ندارید نه تنها سرعت گوشی را تحت تاثیر قرار می دهند بلکه خالی شدن شارژ باتری هم در زمان کمتری می شوند و مجبور می شوید مدام باتری را هم شارژ کنید. این ویژگی ها را فقط زمانی که نیاز دارید فعال کنید. برای سهولت کار می توانید از برنامه Battery Booster Lite استفاده کنید که به شما یک widget ساده می دهد و با یک کلیک کل این ویژگی ها را فعال و غیرفعال کنید.

آپدیت اندروید
اگر گوشی تلفن همراه شما مناسب برای آپدیت به نسخه های بالاتر و جدیدتر است، حتما اینکار را انجام دهید و آن را آپدیت کنید. نسخه های جدیدتر همیشه دارای قابلیت های جدیدتر هم هستند و می تواند در سرعت گوشی تاثیر داشته باشند. البته قبل از آپدیت شاید بهتر باشد که از گوشی یک بک آپ تهیه کنید.
نحوه تهیه بک آپ و Restore از گوشی های اندرویدی
اگر قصد بروزرسانی گوشی را دارید مراحل زیر را انجام دهید:
به Settings وارد شوید. سپس به About Phone و یا About Device و یا About tablet بروید. در اینجا می توانید نسخه اندروید خودتان را ببینید.
سپس Software Update را انتخاب کنید در اینجا می توانید گوشی تلفن همراه تان را آپدیت کنید البته اگر آپدیت جدیدی برای آن ارائه شده باشد.

بازگشت به تنظیمات کارخانه یا Reset to factory
اگر مراحل بالا در بهبود سرعت دستگاه اندرویدی شما افاقه نکرد، گام آخر این است که گوشی را به تنظیمات کارخانه برگردانید. حتما و حتما از گوشی خود و اطلاعات آن قبل از بازگشت به تنظیمات کارخانه، یک بک آپ تهیه کنید چرا همه اطلاعات را از دست خواهید داد. برای Reset to factoryمراحل زیر را باید انجام دهید:
به settings وارد شده و Backup & Reset را انتخاب کنید.
سپس در اینجا تنظیم Factory data reset را لمس کنید. اینکار باعث می شود که همه چیز به تنظیمات اولیه گوشی برگردد و سرعت را بهبود می بخشد.


نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز