خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


Wifi protected setup یا WPS چیست

Wifi protected setup یا WPS چیست
Wifi protected setup یا به اختصار WPS، یک استاندارد امنیت شبکه بی سیم است که درصدد ارتباط برقرار کردن بین یک روتر و دستگاه های بی سیم با روش سریع تر و آسان تر است. WPS فقط برای شبکه های بی سیم کار می کند که از یک پسورد استفاده می کند که با پروتکل های امنیتی Wifi Protected Access که به اختصار آن را WPA می شناسیم و یا Wifi Protected Access2 یا همان WPA2 حافظت می شود. WPS بر روی شبکه های بی سیمی که از WEP یا Wired Equivalent Privacy استفاده نمی کنند و غیرضروری است و توسط هر هکری با کمترین دانش فنی می توند هک شود، کار نمی کند.در یک تنظیم استاندارد، شما نمی توانید یک دستگاه بی سیم را به یک شبکه بی سیم متصل کنید تا زمانی که نام شبکه(SSID یا Service Set Identifier) و پسورد(WPA-PSK) را بدانید. به خوبی می دانید که اگر تصمیم دارید گوشی همراه یا لب تاپ خود را که دارای کارت شبکه های بی سیم هستند، به شبکه بی سیم متصل کنید، باید در دستگاه خود نام شبکه مورد نظر را انتخاب کرده و سپس رمز عبور برای اتصال به شبکه را وارد و نهایتا ok کنید.

نرم افزار سامانه مودیان راهکار



Wifi protected setup یا WPS چیست . آموزشگاه رایگان خوش آموز

کار WPS چیست؟

WPS گاهی اوقات می تواند فرایند اتصال را ساده کند. در این بخش نحوه انجام اتصالات WPS را بررسی می کنیم:
دکمه WPS روی روتر خود را فشار دهید تا یافتن دستگاه های جدید را فعال کنید. سپس در دستگاه خود شبکه ای را که میخواهید به آن وصل شوید را انتخاب کنید. این دستگاه به صورت خودکار به شبکه بیسیم بدون وارد کردن پسورد متصل می شود. دستگاههایی مانند پرینترهای بیسیم و یا برخی دستگاه های بی سیم دیگر دارای دکمه WPS هستند که میتواند برای اتصال سریع استفاده شود. این دستگاه ها را می توان با فشار دادن دکمه WPS روی روتر(مودم) و سپس روی آن دستگاه ها به شبکه بی سیم وصل کرد. در این فرایند نیازی به وارد کردن هیچ اطلاعاتی وجود ندارد. WPS به طور خودکار رمز عبور شبکه را می فرستد و این دستگاه ها برای استفاده در آینده آن را به یاد خواهند داشت. به این ترتیب دستگاه ها قادر خواهند بود در آینده به شبکه بدون استفاده از دکمه WPS متصل شوند.

Wifi protected setup یا WPS چیست . آموزشگاه رایگان خوش آموز

روش بعد استفاده از پین هشت رقمی است. همه روترهایی که WPS روی آنها فعال است دارای پین کد هستند که به طور خودکار تولید می شوند و نمی توانند توسط کاربران تنظیم شوند. این پین را می توانید در پیج WPS configuration در تنظیمات روتر یا مودم خود بیابید. برخی از دستگاه ها دارای دکمه WPS نیستند اما با پشتیبانی از WPS آنها این پین را درخواست می کنند. اگر پین وارد شود، آنها خود را تأیید اعتبار می کنند و به شبکه بی سیم متصل می شوند.
آخرین روش هم شامل استفاده از پین 8 رقمی است. برخی از دستگاه ها فاقد دکمه WPS هستند اما با پشتیبانی از WPS یک client PIN تولید می کنند. این پین می تواند در پانل wireless configuration در تنظیمات مودم شما وارد شود و سپس روتر از آن برای اضافه کردن این دستگاه به شبکه استفاده می کند.
دو روش اول سریع هستند، اما دو روش آخری هیچ مزیتی در ارتباط با زمان لازم برای اتصال دستگاه ها به شبکه بی سیم شما ارائه نمی دهند. پین 8 رقمی باید تایپ شود و تایپ رمز عبور شبکه بی سیم باید با دقت انجام شود. در روش چهارم روند اتصال آهسته تر هم می باشد زیرا بخش wireless configuration روتر نیاز به دسترسی دارد و PIN باید توسط دستگاه کلاینت تایپ شود.

مزایای WPS

WPS نام شبکه SSID و WPA security key را به طور خودکار برای access point ای که WPS را در شبکه فعال کرده است، تنظیم می کند.
EAP برای امنیت تبادل اطلاعات network credentials در هوا استفاده می شود که یکی از پروتکل های تأیید هویت استفاده شده در WPA2 است.
کلید WPS به طور تصادفی تولید می شود، بنابراین هیچ کس نمی تواند حدس بزند و یا کلید امنیتی یا رمز عبور شما را تشخیص دهد.

معایب WPS

Network mode یا حالت شبکه که در آن دستگاه های بی سیم به طور مستقیم به یکدیگر بدون access point به طور مستقیم ارتباط برقرار کرده اند، توسط WPS پشتیبانی نمی شوند.
اضافه کردن یک دستگاه کلاینت غیر WPS ای به شبکه بسیار دشوار است زیرا توالی های طولانی از هگزادسیمال ها توسط تکنولوژی WPS تولید می شود.


نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز