خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


تفاوت بین گروه های Authenticated Users و Everyone در ویندوز

تفاوت بین گروه های Authenticated Users و Everyone در ویندوز
به منظور حفظ کنترل های دسترسی مناسب درک آنچه که هر فولدر یا فایل در ACL یا access control list خود دارد بسیار مهم است. تعداد زیادی built-in account با نامهای مبهم و توصیفات مبهم وجود دارد که در ک آنها بعضا گیج کننده است.

نرم افزار سامانه مودیان راهکار
وقتی به ACL یک فایل یا فولدر در ویندوز مراجعه می کنید، گروه هایی را در لیست مجوزهای آن مشاهده می کنید که وقتی به کنسول Local Users and Groups ویندوز وارد می شویدف آنها را مشاهده نمی کنید. مثلا می توان به گروه هایی مثل Everyone و یا Authenticated Users اشاره کرد. این دو و چندی دیگر در واقع Built-in security principals هستند که برای مسائل امنیتی و تخصیص دسترسی ها تعریف شده اند و دسترسی های آنها از قبل مشخص شده است و فقط شما می توانید در تنظیمات فایل ها و فولدرها از آنها استفاده کنید.


چیزی که در این پست کوتاه به توضیح آن می پردازیم تفاوت بین گروه های Everyone و Authenticated Users است.
Authenticated Users شامل کلیه کاربرانی هستند که با احراز هویت(وارد کردن نام کرابری و پسورد) به سیستم وارد شده اند. Everyone هم شامل همه کاربران است مثلا Authenticated User و Guest و LOCAL_SERVICE.
گروه Authenticated Users شامل همه کاربرانی است که با لاگین به سیستم هویت آنها authenticate و محرز شده است که می تواند شامل local user account ها و همچنین domain user account از دامین های معتمد یا trusted domain ها است. گروه Everyone شامل تمامی اعضای گروه Authenticated Users و اکانت Guest در ویندوز و چندین حساب امنیتی داخلی دیگر مانند SERVICE ، LOCAL_SERVICE ، NETWORK_SERVICE و غیره.. است.
حساب Guest یک حساب built-in در سيستم عامل ویندوز است که به طور پیش فرض غیرفعال است. در صورت فعال بودن هر کاربری می تواند بدون وارد کردن پسورد به سیستم لاگین کند. البته دسترسی های کاربر Guest بسیار کم می باشد و کارهای محدودی در سیستم می تواند انجام دهد.
برخلاف تصور عموم، هرکسی که به صورت ناشناس(anonymously) وارد سیستم شود - یعنی احراز هویت نکرده باشد - در گروه Everyone قرار نمی گیرد. این مورد قبلاً وجود داشت، اما در ویندوز 2003 و ویندوز XP (SP2) تغییر یافت.

نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز