خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


درایور کامپیوتر چیست

درایور کامپیوتر چیست
درایور کامپیوتر در واقع همان نرم افزاری ایست که تمامی اجزا و متعلقات کامپیوتر، به جهت شناسایی شدن و کار کردن بدان نیاز دارند و توسط آن با پردازنده سیستم ارتباط برقرار می کنند. دلیل اصلی نامیده شدن درایور این اسات که همین درایورها ارتباط بین سخت افزارها را با سیستم عامل برقرار می کنند. یک درایور کامپیوتر مجموعه ای از دستورالعمل هایی است که اجازه می دهد تا یک کامپیوتر با یک قطعه سخت افزاری یا نرم افزاری دیگر ارتباط برقرار کند. گاهی اوقات، درایورها به عنوان Firmware هم شناخته می شوند(مثل Firmware بایوس یا مودم ADSL).

نرم افزار سامانه مودیان راهکار
علارغم اینکه در ویندوزهای جدید، سخت افزارها به طور خودکار شناسایی می شوند ولی باز هم تصیه به نصب آن می شود چرا که درایورها می توانند برای فعال کردن ویژگی های خاص در سخت افزار یا نرم افزار مورد استفاده قرار گیرند. همچنین درایورها می توانند به منظور اصلاح مشکلات و افزایش قابلیت ها بروز رسانی شوند.


شما عمدتا درایورهای سخت افزاری را در CD های نصب آنها، در زمان خرید در کارتون آن قطعه، دریافت می کنید ولی با جستجو در سایت کارخانه سازنده قطعه و یا از سایت های دیگر اینترنتی هم می توانید درایور مورد نظرتان را دانلود کنید.
بسیاری از درایورها، مثلا درایور پرینتر یا درایور کارت شبکه، به این منظور طراحی شده اند که ارتباط شبکه یا ارتباط با پرینتر را در زمانی که سیستم عامل کامل Load شد، برای کاربر فراهم کنند. به عبارت بهتر این درایورها در سیستم عامل اجرا می وند و یک لایه میانی بین سخت افزار و سیستم عامل هستند. اما درایورها یا Firmware هایی هستند که جدای از سیستم عامل عمل می کنند و اصلا وابسته به آن نیستند. مثلا همین Firmware مربوط به BIOS که حتی قبل از اینکه سیستم عامل Load شود، کار این Firmware شروع می شود.
در بسیاری از موارد، وقتی مشکل سخت افزاری در سیستم پیدا شود، با اپدیت کردن درایورها می توانید این مشکلات را برطرف کنید.
نصب درایورهای اشتباهی یا قدیمی ممکن است عملکرد آن قطعه و بعضا عملکرد سیستم را تحت تاثیر قرار دهند پس حتما از درایورهای جدید استفاده کنید و همیشه آنها را بروزرسانی کنید و اگر تصمیم دارید درایوری را از اینترنت دانلود کنید حتما دقت داشته باشید که مدل قطعه با مدلی که قرار است دانلود کنید مطابقت داشته باشد و همیشه از سایت های معتبر اقدام به دانلود درایورها کنید.

مقالاتی که در راستای بروزرسانی و رفع خطاهای سخت افزاری، به شما کمک می کنند:

آپدیت کردن درایورها در ویندوز
بروزرسانی درایورها در ویندوز با ابزارهای رایگان
حل مشکل درایورهای سخت افزارها در ویندوز
فهرست درایورهای ویندوز 7
نمایش جزئیات ارور Blue screen
عیب یابی ارورهای Blue screen
لیست کامل خطاهای Blue screen

نمایش دیدگاه ها (1 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز