خوش آموز درخت تو گر بار دانش بگیرد، به زیر آوری چرخ نیلوفری را


درک بک آپ های Full، Differential و Incremental

درک بک آپ های Full، Differential و Incremental
امروزه نرم افزارهای بسیاری در حوزه بک آپ گیری از ساختارها و پلتفرم های مجازی سازی وجود دارد که در میان آنها می توان Veeam Availability Suite را یکی از قدرتمندترین این نرم افزارها دانست که امکانات و ویژگی های بسیار قدرتمند و جالبی را ارائه کرده است. برای بک آپ گیری متدهای مختلفی وجود دارد که بنا به شرایط خود باید از آنها استفاده کنید. آنچه که ما در این مطلب به توضیح آن خواهیم پرداخت، تفاوت بین differential backup و incremental backup و Full Backup است که نرم افزارهای بک آپ گیری این روش ها را پشتیبانی می کنند. جدای از اینکه از چه نرم افزاری استفاده می کنید، درک این سه مفهوم برای کار بک آپ گیری بسیار مهم می باشد.

نرم افزار سامانه مودیان راهکار
در کسب و کارها شما باید حضور فعال و مداومی داشته باشید و برای این حضور دائم، باید سرویس های شما بصورت مداوم در دسترس کاربران و مشتریان تان باشد(مثلا فرض کنید که شما یک فروشگاه آنلاین دارید). عدم حضور فعال و مداوم بدیهی است که منجر به ریزش در کاربران و مشتریان و کاهش درآمد و حتی ورشکستگی خواهد شد. تنها راه برای مقابله با اتفاق تلخ از دست دادن داده ها، قرار دادن یک استراتژی بک آپ گیری قوی و قدرتمند است.


امروزه روز بسیاری از کسب و کارها، از اطلاعات خود بک آپ تهیه می کنند ولی بسیاری از آنها در بازیابی اطلاعات با مشکل مواجه هستند. یکی از دلایلش می تواند گانگی در نحوه درک «استراتژی بک آپ» نهفته باشد. شما باید یک راه حل و استراتژی بک آپ داشته باشید و ثانیا استراتژی درست بک آپ گیری چیست.

چند نوع بک آپ گیری وجود دارد؟


به طور کلی سه نوع بک آپ وجود دارد: Full، differential و incremental.
حالا می خواهیم در مورد اینها بدانیم و ببینیم که کدام روش مناسب می باشد.

درک بک آپ های Full، Differential و Incremental

Full Backup

full backup همانطور که از نامش پیداست، کامل ترین روش بک آپ گیری است ولی الزاما بهترین روش نیست. با full backup تمامی داده های موجود را به یکباره کپی یا Clone می کنید. که شامل فایل‌ها، فولدرها، SaaS اپلیکیشن ها، هارد دیسک‌ها و موارد دیگر می‌شود. نکته برجسته یک نسخه بک آپ کامل، حداقل زمان مورد نیاز برای بازیابی اطلاعات است. با این حال، از آنجایی که از همه چیز یکباره پشتیبان‌گیری می‌شود، در مقایسه با سایر انواع پشتیبان‌گیری، مدت بک آپ گیری بیشتر به طول می انجامد.
مشکل رایج دیگر در اجرای کامل بک آپ این است که در فضای ذخیره سازی overload زیادی خواهد داشت و فضای بیشتری نیاز دارد. به همین دلیل است که اکثر مشاغل تمایل دارند که اولین بار یک Full Backup بگیرند و سپس در بازه های زمانی معینی، سایر بک آپ ها را به صورت differential یاincremental دنبال کنند. این امر بار فضای ذخیره سازی را کاهش می دهد و سرعت پشتیبان گیری را افزایش می دهد.

Differential Backup

differential backup در واقع مرزی بین Full Backup وincremental است. این نوع بک آپ گیری شامل پشتیبان گیری از داده هایی است که پس از آخرین نسخه Full Backup ایجاد شده یا تغییر کرده اند. به بیان ساده، ابتدا یک نسخه بک آپ کامل گرفته و تهیه می شود و سپس وقتی بک آپ های بعدی که تهیه می شود، اگر نسبت به Full backup تغییراتی ایجاد شده باشد، گرفته می شود. بدهی است که از Full backup به ظرفیت کمتر ذخیره سازی برای بک آپ نیاز دارد و ضمن اینکه سرعت Restore و بازیابی بک آپ کمتر از Full backup است. چرا که برای بازیابی فقط به Full backup و آخرین بک آپ Differential نیاز است.
پس به طور خلاصه، در differential backup فقط از تغییرات نسبت به Full backup، پشتیبان گیری می شود و بک آپ های دیگری که در این میان از نوع differential گرفته شده، نادیده گرفته خواهند شد.

Incremental Backup

اولین نسخه بک آپ در Incremental Backup یک بک آپ کامل یا Full Backup است. بک آپ های بعدی فقط تغییراتی را که در نسخه بک قبلی ایجاد شده بود ذخیره می‌کنند. این روش در میان کسب و کارها بیشتر مقبول است چرا که فقط از آخرین تغییرات همیشه بک آپ گرفته می شود. مبنای این بک آپ اخرین تغییرات است(بر عکس Differential که مبنا بک آپ کامل بود). سرعت بک آپ گیری در این نوع بک آپ گیری بسیار سریع است.

Difference Between Full, Differential and Incremental Backups


درک بک آپ های Full، Differential و Incremental

نمایش دیدگاه ها (0 دیدگاه)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

انتخاب تصویر ویرایش حذف
توجه! حداکثر حجم مجاز برای تصویر 500 کیلوبایت می باشد.


دسته بندی مطالب خوش آموز